Pufi de ian-feb 2010 ! (37) -LMA MP!
Raspunsuri - Pagina 11
simplicity spune:
Noapte buna va doresc
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
nyny spune:
In drum spre pat, cat mi se usuca parul...
BF ce bine ca sunteti mai bine. Doamne ajuta sa scapati mai repede de belele
.
Lorex suuuuuper tare Bobitza

... mare cantareata si vorbareata
. Ma bucur ca te-ai mai linistit un pic cu tatal tau
.
Si David canta melodia aia ruseasca Kalinka : "aa-lin ma-ma-ia". Musai trebuie sa-l filmez.
Haircut tare nasol trebuie sa fie cu alergiile alea. Pupam fetita finuta si intelegatoare
.
Simply, Mire s-au vorbit mandrele sa faca fitze? Sorry de zi agitata. Pupam fetele frumoase
.
Ma bag la somn. Maine (adica azi) as vrea sa duc copiii la biserica sa-i impartasesc. Aveti grija ca e sarbatoare mare. Sa nu faceti treaba.
Noapte buna
Mamica fericita de Mara si de David
ale1212xa spune:
neatza
haideti la 
azi stati pe forum ca e sarbatoare da?![]()
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
simplicity spune:
Neata,
Multumesc de cafea Alexa 

Nyny vrem video cu David cantand in rusa

Sorina 
Dece sper ca sunteti bine
O zi excelenta sa aveti
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
simplicity spune:
Am vazut-o si pe Iris cu haide....dulcica foc

e foarte frumoasa perioada asta
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
nyny spune:
Neatza...
Si eu la cafea cu voi, Ale1212xa sarumana.

Simply
incerc sa-l prind zilele astea la o cantare
.
Acum il astept sa se trezeasca ca sa mergem la biserica.
Sa aveti un weekend frumos
.
Mamica fericita de Mara si de David
Beatrice1982 spune:
neata!la amiaza.......
eu zi bugudioasa...........de tot rahatu'..........
we placut va doresc

_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
24+ cu
Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
miremia spune:
Neatza fetelor!
Deci daca e sarbatoare umplem paginile forumului.![]()
Eu cu Mara am avut circ si noaptea trecuta. Mi-a adormit greu pe la 12 si ceva, dupa o ora de tzatzaiala. Mai lua o gura din fiecare, se facea ca se culca, iar venea la tzitzi. Imi venea sa i le lipesc cu leucoplast.
Pe la 1 am adormit si eu, la 2 jumate m-am trezit plina de spume pt ca iar ma tzatzaia de vreo juma de ora. Daca s-ar mufa si ar sta cu tzitzi in gura n-ar fi pb, dar ea vrea cand de la una, cand de la alta, asa ca trebuie sa i le servesc, deci exclus sa dorm si eu. M-am enervat, m-am ridicat din pat si am plecat sa ma aerisesc. Mara urla ca din gura de sarpe, ta-su se facea ca o calmeaza (sau poate chiar incerca), pana la urma s-a calmat tot cu mine, tot la tzitzi, printre suspine. I-am cerut scuze si i-am zis ca m-am enervat si eu, ca sunt obosita si ea nu ma lasa sa dorm (asa am citit la Dolto) si ne-am continuat somnul cu tzitzielile de rigoare.
Am luat ieri niste LP de la sora mea si as vrea sa incerc sa-i dau, dar mi-e tare frica ca il refuza. Daca ii dau LV sa guste scuipa ca arsa. Aveti vreun sfat pt mine, cum sa o fac sa bea LP? Cand am incercat ultima data (vreo 2 feluri de lapte) le-a refuzat clar.
Pana una alta s-a servit cu niste gel de dus
, cica nu e pe placul ei. Am trimis-o la tati sa o miroasa si ea deschidea gura si facea "mmmmm.........aaaaaaaaa". E de coma!
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
Bea imi pare rau de ziua tare uratica, weekend placut si tie 
Miremia wow ce noapte ati avut...nici la mine Ariana nu a vrut LP/LV pana am intarcat-o, dupa aceea a mancat de ambele, eu ii dau LP si LV cand ii fac milkshake...dar pana nu am intarcat-o, din pacate, nu a vrut nimic
Sper ca Mara sa accepte si sa nu fie ca si Ariana . Pupici multi la cele doua fete ca sa aiba un weekend frumos si linistit
Mami de
ArianaMotto-ul meu: