Strugurasi Sept-Oct 2011-HAYAT JADE SANATATE (93)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci. am facut prima si a treia.

31+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

apropo de toxoplasmoza, Anca, te contrazic. in sarcina mare rata de transmitere la fat e 80% si e mai periculoasa decat la inceput putand cauza moartea fatului in uter sau chiar la putin timp dupa nastere.
de aia eram eu un pic cam cu morcovu...

n-am nimic impotriva chilotilor chinezesti numa ca n-am ajuns intr-un bazar. am fost in mall acum cateva zile si acolo erau jolidon si triumph si am intrebat la ei. :)

31+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Anca la mine nu e programata ca nu mai am rabdare. Dr a pus cat mai aproape de termen, insa nu la limita ca sa nu ma apuce vreun travaliu si sa forteze uterul cicatriceal cik. Daca era dupa mine incercam si natural, dar daca nu se risca nimeni sa ma asiste merg pe mana dr.

bujo mami de Filip si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

may .. asa stu si e ca si Anca.. ca toxo influenteaza fatul in primele luni in mod agresiv, daca e luata in ultimul trimestru, trebuie supraveghere atenta a sarcinii insa nu ataca fatul, in primele luni provoaca malformatii grave..
Cu secsu.. eu de 8 luni nika, adica in 2011 nimic nimic .. si vb alui meu de nasc in sept, 2 luni lauzie.. 2011 ani de abstinenta mazima...

Fac cap nou.. maamaaa ce limbarnita avuram azi..

36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

uite aici de toxo:

http://www.babycenter.com/0_toxoplasmosis-during-pregnancy_1461.bc?page=5#articlesection11

e in engleza.

31+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Adik tu le lauzi doar ca sa ne faci noua in ciuda cand de fapt tu esti mai "statuta" ca noi? ntz, ntz.

bujo mami de Filip si 35+ cu

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Buna fetelor,ma simt atat de rau !!!!!!! Am primit vesti proaste azi de la ginecolog.

Mi-am luat rezultatele de la sange (de luni) si cica am avut Hepatita B .Cica e destul de periculos pentru bebe ,cred ca voi naste cezariana si nu e permis alaptatul . Iar in primele 12 ore de la nastere ,i se va administra un vaccin .

Scumpa de tine. Cred ca esti atre speriata. Din ce inteleg ai viremia mare, deci virusul e activ. Daca era viremia mica nu era contraindicata nasterea naturala si nici alaptatul Fina mea a nascut in Danemarca, natural si alapteaza desi are hept B pe care o tine din scurt cu regim doar deocamdata.
De la ea stiu ca a supravegheat indeaproape analizele hepatice de cum a depistat( tot in sarcina a aflat ca are hepatitaB m dar dupa rezultat fusese infectata in adolescenta ( 10-15 ani in urma). E adevarat ca bebe a facut analize hepatice la nastere si a[poi vaacin. Toul a iesit bine si i s-a spus ca fetita nu e in pericol iar ea trebuie sa respecte masurile de igiena cu strictete.
Tot cu virus putin activ ( inactiv, in stare latenta) mai stiu o mamica. Ea a nascut tot natural parca ( vorbeam cu ea la tel cand era in travaliu) la iasi la Cuza ( la spital de stat). I s-a spus ca nu poate alapta. Cu toate astea ea vorbise deja cu medicul din japonia( acolo a locuit o buna parte a sarcinii) si parca si in anglia cu un medic si ambii i-au spus ca nu are contraindicatier pentru alaptat... asa ca a mers pe mana lor si a alaptat o vreme

Nu stiu daca te ajuta ce am scris... poate la tine e diferit... poti intreba eventual alti medici si repeta analizele, dar daca acolo, la tine, ti se confirma si de altii ca trebuie ceza si nu ai voie sa alaptezi, eu spun sa asculti. Eu as mai cere macar o parere...

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Anca imi place de dr asta a ta...Si ma certi pe mine cu serviciul.. si tu nici macar nu iti pui limita...
Sunteti mari... acum ai 30 + nu? noi la 32 si nu aveam atata..

Oana.. ce porcarii vb tu acolo auzi tu coltunasi...

MArina... ce zici de 2 baieti si 2 fetite

36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

27+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Elly pe unde umbli???

34+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput