Strugurasi Sept-Oct 2011-HAYAT JADE SANATATE (93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Jade.. e fara col internata in spital de 3 saptamani imediat, are 34 s acum

Hayat.. e internata de duminica, cu col de 1 cm, iminenta mare de nastere prematura, pierdere lichid amiotic, are 31 s

36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Off, imi pare tare rau, Doamne-Ajuta!

Oana mami de Mara 11.08.2004 si 28+ cu Calin

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

da may, glicemia, la o ora dupa ce-am baut glucoza aia, a sarit de la 84 la 191, 14o era limita

oanas felicitari pt grasunic, si grija mare cu efortul

ionelamaria felicitari si tie pt capos cica copiii cu cap mare sunt mai destepti

loredanar si eu sunt fan deserate housewives, mai visez si eu la asa o viata intr-un cartier de lux, dar mai astept ca seidana sa geseasca un sot cu multi bani si pt mine. Dar daca tot nu avem bani ne consolam cu idea ca ´banii n-aduc fericirea´

stefy respiratia grea e f normala in ultimele luni, mai ales cu caldura asta...

may poate te arde cosul pieptului si din cauza cruditatilor...baga tu un search cu alimente care dau arsuri si incepe si taie din lista...mie mi-e greu sa tai rosiile din lista, mai ales acu ca-s gustoase de sezon..dar inca n-am avut probleme mari cu arsurile.

eu oriunde vad gemeni raman cu gura cascata, atat sunt de frumosi impreuna, imbracati la fel, identici sau nu, e o binecuvantare dubla, marinaenache, pregateste-te sufleteste ca primele luni sunt crancene, ei dar dup´aia...cine are 2 comori deodata

racheel colesterol aveam(la sf lui iunie) 28o, trigliceridele 238, insa a zis medicul ca-i normal sa urce anapoda in sarcina. A zis ca la o luna dupa nastere sa cer o analiza de sange sa vedem cum stam cu colesterolul si fierul...in rest...pe cai ca se filmeaza

jade tinem pumnii stransi stransi sa mai stea bebe 2 sapt.

de hayat ce stim¿

intrebare de incepatoare: cand incepe colul sa se stearga¿ banuiesc ca inainte de 4o de sapt, nu¿ adica poti sta cu un col scurt de 1cm cateva zile bune, nu¿ eu stiu ca aveam colul f scurt la 4os, dar d´aia nu dilatam nici de-al naibii. Dupa ce m-au improscat cu 5 litrii de oxitocina am inceput sa dilatez foaaaaarte incet.

28+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

da may, glicemia, la o ora dupa ce-am baut glucoza aia, a sarit de la 84 la 191, 14o era limita

28+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

dbunny, mi-am luat si io glicemia la doo ore dupa masa si era 86, sa inteleg ca fara testul cu glucoza este irelevanta glicemia??

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

olla olla

In primul rand, THEEA..vreau sa-ti spun ca si eu uneori simt ca vb singura aici,chair le-am certat pe fete ca nu ma mai rasfata, dar suntem foarte multe, mai uitam, mai incurcam borcanele..acum fiecare dintre noi are nevoie de mai multa atentie si simte ca nu o primeste..te rog, vino inapoi

Bun venit Lalic si Elena

Mikka..io stiu ca uleiul de masline e foarte bun pt bebei, numai ca eu nu il suport nici in salate, nici pe piele, mi se apre ca intra atat de greu in piele...beacccccc...

Loredanar, si io ma uit inf iecare zi la Desperate Housewifes..tot online,dar gratis, doar ca nu e asa calitativ...
fetele, eu de cand dorm dupa masa, nu mai am timp parca..inainte mai citeam,acum nimik..

May, foarte tare faza cu gemenii..off FDoamne, sa ii incurce asa..si vara-mea are gemeni identici,si mi-e drag de ei de mor...dar au un pic de diferente acum,de cand au mai crescut

oANA, kORA, FELICITARI PT ECO SI VESTI BUNE

JADE, HAYAT

FETELE, D'ABIA ASTPET SA INTRU SI SA VA SPUN..FETELE, ma duc la spital sa nasc

Zubi, mami35+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

tocmai am vazut pozele, ce patut de printesa Matza, si cea mai frumoasa burtica, BURTICA CU GEMENI

unde e lsituta cu numele de botez? io nu am vazut-o

Zubi, mami35+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zubi

FETELE, D'ABIA ASTPET SA INTRU SI SA VA SPUN..FETELE, ma duc la spital sa nasc

Zubi, mami35+ cu
minunea mea

Ascultati aci la baba, bucurati-va de saptamanile ce au ramas , ca dupa aia, cateva luni uitati de rasfat si de ...asa imi ziceau si mie la vremea mea si io nu le credeam ...de-aia acuma incerc sa simt cu adevarat momentele de dinainte.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Mi-a raspuns Hayat!
Era la control cand am sunat-o. Zice ca vestile sunt mai bune, colul nu pare sa mai fie asa scurt.
Eu din ce stiu, colul daca se scurteaza nu se mai lungeste, asa ca mai degraba nu a fost atat de scurt pe cat a estimat dr ei acum 2-3 zile.
Mai sta in spital pe perfuzii pana luni.

Sei, ma intreba si de tine, daca esti ok

May, am vazut ca ai vb cu Jade, dar abia dupa ce apucasem sa trimit msg-ul intrebarea. Ii doresc numai bine si sa mai stea bebe in burtica macar vreo 3 saptm.

31+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Kora o sa o sun imediat .. mai stau nitel las ervici si in drum spre casa o sun, ma bucur ca vestile sunt bune..

Zubi.. listuta ... e de fapt trecut numele de botez cu litere mari in listuta cu gravidutele, cu mov , ce mai faci bun de papa..?

Dbunny.. asa ziceam si eu ca banii nu aduc fericirea ( si chhiar cred in asta), dar nu neg ca mi-ar placea sa umblu numai prin saloane si malluri.. si restaurante si sa stau la casa cu piscina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Theea, e tare greu sa raspunzi fiecareia. Eu una nu mai reusesc sa fac asta ( pe grupul de la strugurasi nu am reusit nicicand). Si eu am pus o singura intrebare si nu mi s-a raspuns... evident ca nu ma pot supara.... voi repeta intrebarea.
Uneori nu primesti raspuns pentru ca, spre exemplu, pui o intrebare tematica si grumul e invatat sa raspunda cineva anume la acel tip de intrebarea. persoana care raspunce nu apuca si gata.... sarita ramai. Habar n-am ce ai intrebat, am incercat pe fuga sa caut in urma si nu am gasit.

Eu fug la medic acum sa discut "aberatiile " din mintea mea si sa vad daca nu ma enerveaza atat de tare rezistenta loc incat sa ma mut la stat . Glumesc, evident. Ideea e ca am emotii pentru azi, nu pentru control ci pentru discutia despre nastere pe care mi-am propus sa o port clar cu medicul inainte de a semna contractul de nastere, ca daca nu ajungem la un acordt acceptabil sa am timp sa merg la stat.
Chiar ma gandeam zilele trecute ca, daca medicul nu-mi accepta ideile, am mai multe sanse sa "ma lase sa nasc" fara interventii la stat cu o moasa, fara sa am medicul meu.... e aproape aberant pentru Romania.... dar na... evaluez inca variante

O zi frumoasa sa aveti

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 27+ cu

Ionela, povesteste-ne si noua cum vrei sa fie nasterea

Si eu eram toata eroina si vroiam sa vb cu doctorul meu de cum o sa nasc marti, dar nu am zis nimic. Am zis k deschid subiectul data viitoare la eco de 33 sapt

Lena - 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

sei te-ai mai hotarat daca iti iei scutece lavabile?

Lori 36+ fericita cu Mara

Mai deocamdata nu iau .. din cauza ca astwept sa treaca ceva timp dupa nastere sa vedem cum ne acomodam, cat e e mica.. insa ideea inca o am in capsor..

Apropo de seriale, eu ma uitam pe un site cu seriale gratis pt ca avea mai multe episoade din anatomia lui grey..
Insa prima data mi-am facut cont pe situ tau, evident diferenta consta in claritatea imaginilor..

Tii minte cat de speriata erai pe l;a 30 s cand ti-a zis dr ca poti naste prematur... ei vezi numai DD stie ce planuri are cu noi.. imediat te vad la 40 s...

Eu la seriale, am terminat Grey's Anatomy, adica astept sa vina in toamna cu noul sezon.
Am vazut tot Dexter (da, scary, dar funny deseori), Chuck (super stupid), Prison Break (demuuuult), Gossip Girl (nu prea fain), Psych (funny).

Seidana, legat de scutece lavabile si eu am citit mult, si am hotarat ca o sa iau un pachet de incercare (inca nu stiu de care). Problema este ca eu vreau sa iau concediu pana la un an. Si ma gandesc daca il dau la cresa cum o sa fie cu scutecele lavabile...

Lena - 30+

Mergi la inceput