Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Am luat cam 4-5kg (sapt 25 acum), dar greutatea mea e cu 3 cifre, deci ma deprimati.

Lia - ne bucuram sa te auzim. Iti urez vene puternice si fund insensibil :).

Eu cred ca am contractii noaptea - m-am trezit de cateva ori cu burta foarte tare, dar fara dureri sau altceva. Trece in cateva secunde, daca ma ridic sau daca ma intorc pe cealalta parte. I-am spus doctoritei dar nu parea ingrijorata. Iau No-Spa zilnic.

Voi cum stati cu analizele de sange? Eu aparent am o usoara anemie, am inceput sa iau suplimente cu fier (efervescent) si sunt tare cah, vreau sa le schimb pe niste pastile normale, ca imi tot vine gustul ala inapoi ore intregi dupa ce am baut licoarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Apropo de scenarii what if...ieri am fost la gradina botanica cu Aidan si intr-un mic raulet era un sarpe extrem de veninos al carui venin poate omora un copil f usor...sunt trei serpi veninosi in toata Florida si noi am dat taman peste unul dintre cei mai periculosi, e maroniu, se confunda f usor cu pietrele din apa. In Gradina Botanica!!! si fi-miu se juca fara grija acolo, mai ca bagase mana in apa (avea vreo 5 cm adancime apa). Noroc ca l-a vazut sotul meu...m-am gandit toata ziua la what if-ul asta...

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

moniq - eu n-am greutatea cu 3 cifre, da' pe-aproape .
Eu luam fier normal (ferograd parca), nu efervescent. Da' eu am oricum oroare de orice efervescent, chiar si o aspirina, nu-mi place.

Cu analizele sunt bine pana acum ... ceva valori la limita, da' nu diferente mari.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 25s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

cap. 52

Mergi la inceput