Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***335***
Raspunsuri - Pagina 14
novus spune:
Si Ada a avut ceva tentative de lovit/pleznit cu noi, am certat-o si am expediat-o il alta camera urmand sa vina si sa-si ceara scuze, vezi de treaba, ea se juca linistita acolo, pana intr-un final cand a aparut cu un tuze mama/tata in varful buzelor si gata
Am observat ca daca nu ii iasa ei ceva si se enerveaza tare are tendinta sa loveasca, ieri de ex cand sa iesim afara nu stiu ce vroia ea sa caram cu noi sau de unde s-a enervat, cert ca a schitat un gest catre mine cu mana, m-am oprit si am intrebat-o ce a vrut sa faca desi imi era clar la care ea imi raspunde si imi si exemplifica : draga draga mama adica cica vroia sa ma mangaie pe fata
deci are niste texte ...
Dupa ce s-a calmat am reluat pt a enspea opara discutia cu lovitul, ca asa ceva nu e permis, ca pe ea nu a lovit-o nimeni niciodata (la care ea imi da replica ca ba da Alechia adica isi aminteste de o fetita care a lovit-o anul trecut de ziua ei
) concluzionam ca ea e o fetita cuminte si mergem afara ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Voi va mai purtati copiii in brate?
Eu da, il iau in brate de cite ori imi cere si toata lumea imi spune ca nu e ok. Voi cum procedati? 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Anaan spune:
Andrei nu da palme, dar da cu picioarele si ma enrveaza gestul, mai ales atunci cand continua sa-l faca, in pofida faptului ca-i spun sa inceteze fiindca ma doare etc. Si la noi masura pe care o iau e sa-l trimit dincolo sa-si verse frustrarile, se duce tot urland, dar, cum zicea si Aris, se calmeaza mult mai repede de unul singur decat in compania mea si apoi vine senin si afectuos. In alte persoane nu da, eu sunt sacul lui de bataie. La inceput da cu afectiune, din joaca, dar apoi se incapataneaza si continua, chiar daca vede ca eu nu gust momentul - si asta ma tureaza la maxim.![]()
aris26 spune:
of nu rade ca ma scoate din minti replica asta. ar trebui sa ii vezi fatza distrusa si cum zice aproape inecandu-se in lacrimi(doar iti da impresia ca de plans nu plange)mami, nu mai fac, nu mai fac niciodata asa si subliniaza niciodata
ma inmoaie ca pe o inghetata la soare pe de-o parte si pe partea cealalta stiu f bine ca a mai spus asta de un milion de ori.
na! ce faci la faza asta? te mai certi cu el? il iei si il pupi de drag?..ce? ca te rupe in doua
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Aris, d' apoi tu te intelegi cu guitar man ca si cu un om mare!! "Nu mai fac niciodata asa"- aoleu, cand o sa scoata Phiphi asa fraza, probabil prin clasa I la cum merg treburile:)) I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
+
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Voi va mai purtati copiii in brate? Eu da, il iau in brate de cite ori imi cere si toata lumea imi spune ca nu e ok. Voi cum procedati? ![]() Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
Da, si eu il iau i n brate de fiecare data cand cere. Mai nou am rezolvat problema cu o bicicleta fara pedale.
novus spune:
| citat din mesajul lui inapreda Voi va mai purtati copiii in brate? Eu da, il iau in brate de cite ori imi cere si toata lumea imi spune ca nu e ok. Voi cum procedati? ![]() Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
Da, o iau in brate cand se cere, de obicei daca suntem toti trei vrea diii calut si Pisi e calul
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Da, si eu il iau i n brate de fiecare data cand cere. Mai nou am rezolvat problema cu o bicicleta fara pedale. |
Si eu il iau, mai ales ca pana acum a fost genul de copil care nu prea mi-a solicitat gestul asta, asa ca profit
inapreda spune:
Wow! Ada face niste asocieri de te doare mintea! Cred ca-ti vine sa o maninci de un milion de ori pe zi. Ian, la acest capitol, e inca bebelush
Inca nu stie nici macar ce sint alea "scuze". Nu spune nici "multumesc" sau "te rog".
Anaan, imi pare tare rau ca iar e bolnav Andrei. Multa sanatate. 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
aris26 spune:
ei ba nu. in curand o sa-l pun direct pe burta. normal ca il luam in brate, cand o cere. de obicei cand e obosit sau pur si simplu are el un moment de dragoste. daca nu pot atunci pt ca sunt si eu rupta ii spun ca ma doare spatele f tare, dar ca ajungem acum acas si il tzin in barte pe canapea cat vrea el. cel mai nasol e in masina cand ma striga ca vrea la mine sa ma iubeasca sau sa facem "dragu meu" asta la noi inseamna sa ne imbratisam strans strans de tot si eu zic dragul meu, el: dragul meu. eu: iubitul meu, el: iubitul meu
cum adica sa nu fie ok? daca poti si te tine spatele de ce sa nu il iei din cand in cand? stai sa vezi la noi cand ne vede cu Maia in brate si vrea si el si ne trezim pe rand cu cate doi copii in brate. sa vedem cum o sa facem cu 3:D
+
inapreda spune:
Si Ian are o dracie fara pedale pe care pur si simplu o adora. E clar, fara risc de concurenta, in topul preferintelor lui. O conduce de innebunesc. Si e si vitezoman. Ii place sa mearga la rampa unde sint cei mari cu bicicletele. Se da zilnic cu ea si-si strica toate, dar toate incaltarile.
Pe linga aia, mai are o gramada de "mijloace de transport" (masina cu telecomanda, inca 2 masini fara pedale, tricicleta, trotineta) dar nici macar nu se uita la ele.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani