Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***335***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pupacim frantzuzoaica noastra chic despampersita

pepene mananca dupa masa de seara, pe la 7.30 (miezul de la 2 felii)
pana acum manca o para dupa masa si nu aveam probleme
de culcat ne culcam dupa 1 -1.5h
nu stiu daca e pepenele vinovat sau pur si simplu sunt problemele noastre ne-"calmate" inca

aris - am o intrebare in varful limbii de 2 saptamani; cum faci snitelele pentru luca? le prajesti sau e vre-o tehnica pe hartie pergament in cuptor?

kea - contractiile alea naspa care ne-ai simtit sunt urmare a infectiei, bine ca-si face efectul antibioticul(deci a nimerit-o dr) si deja esti muuult mai bine

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata la prinz, tufete!

Am draci!!! Mi-a facut fie-mea un car de draci de dimi, ca e incapatinata ca un drac si impinge limitele pina la imposibil... spuneti si voi: i-a dat lui taica-sau o palma (nu e prima data cind o face si o face peste fatza ) si am pus-o sa ii ceara iertare si sa il pupe; i-am explicat ca e urit sa dea cu palma peste fatza, ca nu exista asa ceva etc, etc. NU A VRUT sa spuna PARDON, nu a vrut sa il pupe, desi a stat la colt o juma de ora, intermitent, ca ne tot pacalea ca spune si pina la urma a spus doar pe jumate... in plus cind o certam se uita aiurea, dupa muste

Dupa asta am dus-o la nanny (alta, ca a ei e bolnava) si acolo era un baietel tare dragalas. Nanny asta are o gramada de jucarii de plastc: tobogane, casute etc. Ei bine, fie-mea s-a urcat pe un tobogan si statea mot cocotata, nu vroia sa se dea pe tobogan, ca sa nu se dea si baiatul dupa ea. A fost nanny nevoita sa il puna pe baiat sa se dea pe alt tobogan ca sa nu iste cearta
Face fie-mea exact ce imi era mai urit sa vad la alti copii
Ce-o fi cu ea? asa e cind cresc copiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

nici al meu nu stie de nici un Doamne-Doamne. chestia cu cerul i-am spus-o pt ca trebuia neaparat sa il localizeze undeva pe bunica-su. evit deocamdata discutiile religioase, pt ca eu nu hotarat in ce si cum cred si pt ca mi se pare prea mic sa ii explic...si ce sa ii explic...la imaginatia lui cine stie ce iese. in schimb ii plece la nebunie la biserica si ma tot pune sa il duc asa ca l-am mai dus ca ma simt prost cand imi spune, dar cred ca el merge ca la muzeu asa..in plus e f interesanta chestia cu aprinsul lumanarilor. oricum adora bisericile, le vede din masina, in grecia facuse o pasiune pt o bisericuta din aia mica de piatra cum au grecii in curte. nu stiu de unde pana unde chestia asta, dar nu ma bag

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Mai, fete,

mie mi s-a nazarit o intrebare astazi.
io nu i-am vorbit copilului de Doamne-Doamne, biserica impartasanie si alte chestii. SIngura daca cand am fost cu el la biserica a fost la botez si ppe ala l-am facut ca "asa se face, trebuie sa il botezi" pentru ca bunica mea (o persoana foarte credincioasa) era bolnava, in spital si stiam ca lucrul asta ar bucura-o mult.

Deci e grav ca nu stie cine e doamne-doamne?

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Chatonel, cam asa a fost si la noi acum 2 weekenduri de am zis ca daca mai tinea w/e juma de ora ilaruncam pe fereastra.

Si Vladimir ne mai arde cate un, dar ne facem ca plangem, sa vada ca ne-a facut buba si atunci vine el singur si zice "cuze" si ne pupa. Cu cearta nu a mers, ba mai mult imi mai dadea cate una peste gura sa tac:)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Cu coliva in Ardeal nu prea avem treaba, stiu cum arata, am si gustat candva(nu mi-a placut), noi suntem cu colacii

Floricule, am citit de curiozitate informatiile de pe linkul ala, dar, sincer, mi se pare multa complicatura inutila, iar pe Ilinca nu stiu cat o ajuta, ca pe la noi nu se face nici 20% din tot ceremonialul ala.

Dodo, vazut, placut, dar inca nu m-am hotarat ce vreau. Trimit un PM zilele astea.

Eu sunt necajita, Andrei a facut febra azi-noapte, si azi-dimineata, iar are rosu in gat, deja incidenta problemelor cu gatul/nasul este foarte mare. La trei sun sa vad cand ne poate programa orelistul de la Cluj pentru un consult si ma pregatesc sufleteste pentru operatia de polipi, ca nu prea mai vad alta solutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Chato e perioada lor in care incearca sa vada daca le "iese" totul asa cum vor...si huna mai incearca ...de lovit il loveste pe Bogdi...si tot ea e foarte suparata daca nu o las apoi sa faca "teme" langa el(asta-i marea pedeapsa)

Anaan insanatosire grabnica lui Andrei...si sa scapati cat de repede posibil cu aceste probleme de ORL.

Mai dimineata promisesem ca arat ce am terminat,si anume setul "Daria".Pe margini e mov ,unul mai inchis mai bine se vede la caciula...si-i fara gluga.

Dispar sa culc hunii si sa-i "dobor" sper cel putin

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

bravo pt Vladimir el sanatosati scapat repede pana la urma

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Bolnavul meu e ok. S-a insanatosit. E la gradinita. Ma uitam ca acum face niste planse si se apuca de repetitie pentru serbare.

Pepenele seara stiu ca face pipi. Dar daca a mancat prea mult poate s-a umflat prea tare. Nu stiu ce sa zic cu asta. dar seara ce inseamna la voi? Noi mancam pe la 8 si apoi mai bea vreo 150 ml (maxim) de lapte inainte sa adoarma (de sete).

+

Mergi la inceput

offf, bianca... e naspa.

nu stiu de unde vin apucaturile astea cu plezneala peste fatza... pe mine nu m-a pleznit niciodata si sper (pt ea) sa nici nu o faca, ca i-o-ntorc rapid si o sa usture :((

anaan pupam bolnaviorul

andiaroro, vad ca frantzuzuzoaicele s-au descutecit amindoo odata, ce sa mai, sint domnisoare de-acum :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

la discutia cu coliva nu ma bag decat ca mancatoare

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

sincer ma asteptam, daca e ceva dulce de mancare...trebuie sa fi si tu in zona
nu te superi pe mine nu, glumesc cu tine...dar daca mereu esti cu cate o inghetata..ceva

+

Mergi la inceput

dodo, e frumos si cu mov

Mergi la inceput