Prietene la bine si la greu -130 - Bun venit TEO!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Referitor la gradi, eu as vrea sa o dau la gradinita germana de stat. Nu stiu daca mi-o accepta, ca nu aveam cetatenie germana. Sotul este de etnie germana si maghiara. Avem 2 nume de familie. Unul unguresc si unul nemtesc. MA gandesc ca poate ma accepta, avand in vedere numele de familie nemtesc. Stie cineva ceva de gradinita germana de la Romana?

Many cat costa gradinita Montessouri? Ce programa ati ales? Mersi de raspuns. Imi poti da PM daca nu vrei sa scrii pe forum.

Asteptam cu drag venirea pe lume a lui Miss Bulgaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Of, Smara, ce frumos vorbesti de miscarile din burtica....parca si acum mi-e dor sa le mai simt....multa vreme dupa ce am nascut simteam un gol,parca nu mai eram intreaga....dar tare bine mai era sa o pot vedea,sa o pot tine in brate!
Nu va suciti cu numele,ca suna mai bine Anna sau Teodora( ce fain suna Timi si Teo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Smara

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Hai Smara
Asteptam vestile bune

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Smara, sa ai nastere usoara si recuperare rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Doamne ajuta sa fie operatia ok si fetele amandoua bine si sanatoase!! Chiar la ora asta o opereaza!

ps..asta inseamna ca eu is urmatoarea pe lista de asteptare

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 35+

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

am venit cu ua sa aveti energie pentru agitat pampoane
hai Smara cu vesti bune!

Dana

si neata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata, fete dragi!
Va mai citesc ocazional, ultima oara din cauza unei fete dragi mie de aici :), nu ca nu mi-ati fi toate dragi!
Un gand bun trimit Danei, sa fie tare pana la rezultat! Fii zen, mamico, puiul din burtica sa nu simta emotiile.

Noi am inceput gradinita si respectiv munca.
De luni. Ieri si azi stam acasa :(. Greseala a fost ca am dus-o abia reparata la burtica si a recidivat diareea intr-un mod tare urat.
Sunt multe de spus. Se pare ca am gresit gradinita. Ideea e ca la vizite vezi ceva, dar comportamentul cu puiul tau poate fi altfel in momentul inceperii.
Lyly, ce gradi ai gasit sa iti placa prin jur?
Eu sunt intr-o pasa de nedescris, nu pot lega mai mult de cateva fraze si va rog sa ma scuzati.
Ce ati dat copiilor in caz de diaree?
Merci, fetelor.

Pup toata gascuta si gravidutelor, aveti grija de voi! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Hai Smara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

hai Smara

, ,

Mergi la inceput