Prietene la bine si la greu -130 - Bun venit TEO!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Noi pana la urma plecam la mare pe 15 august....poate prindem,daca e grabit,si nasterea delfinasului....Radu/ Dragos sau cum altcumva

Monis,poate te scapam noi de scutece

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Salutare, fete! Scriu cu o mana, ca papa printesa in brate la mine.
Am citit doar in diagonala din urma; multumesc tare mult de galerie si apoi pt toate urarile de bine.

Vesti "la cald" de acasa nu prea as vrea sa scriu, sa nu se sperie Licu.
Mai, chestia e ca eu am si venit super obosita din spital, pt ca la reanimare nu am putut dormi deloc 2 nopti (sforaia ca o bormasina o tipa din salon ), apoi am urcat sus unde mi-au adus fata - care in prima zi nu a papat mare lucru si sanii mei s-au facut ca bolovanii, asa mult lapte aveam. So...in prima noapte cu ea, am stat pus comprese fierbinti si am muls din greu sa nu ajung la mastita.
Cam astea au fost cauzele oboselii cu care am ajuns ieri acasa.

Deocamdata suntem in perioada de acomodare si e cam ca la circ. Timi incepe si el sa planga cand o aude pe Dora, la amiaza unul plange intr-o camera ca nu vrea sa doarma, celalalt in cealalta and so on...
Medicul mi-a zis ca va trebui asa sa ma "setez", ca si cum as avea gemeni. Dar mie mi se pare mai greu decat cu gemeni pt ca sunt varste diferite, unul mananca in scaun altul sta atarnat de tzatza non-stop, unul vrea sa ma joc cu el cu cuburile - celalalt urla cum il dau jos din brate, si tot asa...

Incerc sa ma reacomodez cu trezitul din doua in doua ore sau si mai des chiar pt tzatzait, iar ziua sa fiu cat de cat fresh. Sper sa-mi intru mai repede in ritm, ca deocamdata sunt zombie rau, desi sotul se ocupa aproape exclusiv de Timi.

Teodora e o mancacioasa si jumate, ar sta toata ziua atarnata de tzitzi. Bine, pe caldurile astea...inteleg si eu...ca ii tine si de sete si de foame si de alint si de oboseala si de tot...

Ma duc repejor sa prind macar juma de ora de somn pana e liniste in casa.

pup toate fetele, si ma bucur tare mult pt dana ca e bine.

PS: Andre, multumesc din suflet ca ai fost mesagerul meu.

Mami de Timi nazdravan si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monis

Gabitza, dau pm cu nr telefon, daca sunteti la Saturn dupa 15aug, putem sa ne intalnim macar intr-o seara pe faleza, pun sotzu' sa ne care cu masina, nu ajung eu la performanta sa merg pe jos pana acolo..De nascut teoretic nu ar trebui pana dupa 21 aug cand imi vine dr din concediu..Oricum abia am facut 36sapt, am intrat in sapt37.

Ionela, multumesc, am descarcat si eu de pe linkul ala, destul de interesant, mai sunt si ceva fraze, idei de activitati, trebuie sa studiez mai bine. E bine de stiut ce ar trebui sa stie si cam pe cand sa am pretentii de la ea.
Sa stii ca nici eu nu am insistat si nu am batut deloc copila la cap cu notiuni, animale, onomatopeee si alte altele, sa insist la infinit cu ele. Dar daca tot am vazut ca intarzie sa zica/faca si ea cate ceva am zis ca poate nu procedez corect si trebuie 'sa o bat la cap cu ele', sa schimb strategia.
Tot mai sper sa ma ia si pe mine prin surprindere intr-o zi cu soare' si sa imi spuna cate ceva nou, cum a facut Eva.

Smara, deci astea sunt vestile de la cald La astea ma astept si eu, in mare parte o sa am ajutor, Amalia o sa mai stea pe la socri diminetile cat sunt singura acasa la inceput, dupa pranz vine sotul si o sa ma ajute si el, dar na..voiam sa te aud pe tine, una e cand auzi de la tata florea de la colt si una e cand auzi de la o prietena.
Ma bucur tare mult ca ai laptic sa ii dai, eu stau cu strangere mare de inima ca iar o sa imi vina lapticul tarziu, cam dupa vreo saptamana, si sa nu se obisnuiasca cumva cu lp intre timp..
Hai ca perioada de acomodare e mai grea..prima luna..a doua..

Lumi, vazut printesa ca o floricica de mai pe fb, ce repede trece timpul, acus te aud ca serbati 2 anisori

Cory, eu nu am luat nici un tratament pt incetarea lactatiei, dar eu si alaptam doar seara si pe timpul noptii de vreo doua ori spre sfarsitul alaptatului, deci nu mai aveam mult laptic. Pe urma nici nu am simtit sanii tensionati sau umflati cand am intarcat-o..deci nu am avut nevoie.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 36+ Dragos Stefan

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Smaranditza ma bucur sa citesc vesti de la voi. Eu cred ca te vei obisnui usor usor cu situatia in momentul in care si printesa mica isi va face un program cat de cat. Multa rabdare si mult laptic iti doresc

Cory eu nu am luat nimic, doar am bagat pompa cand am simtit ca mi s-a intarit sanul (asta de vreo 4-5 ori), in rest l-am lasat asa si s-a intarcat de la sine usor usor in timp.

Mami fericita de Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Gabitza imi pare rau ca am fost pe fuga - si asa ne-a prins ora de culcare a lui Santiago pe afara - si n-am apucat sa vb mai nimic. Sper sa ne revedem curand

Licurici ai alaptat atata timp, s-au scris tone pe aici, s-au dat linkuri, ai si tu putina incredere in tine, cum sa dureze o saptamana pana vine laptele? fii serioasa . Vezi ca am pus pe blog link catre o mare sursa de postari despre alaptare scrise in saptamana mondiala a alaptarii .

Cory nici eu nu am luat nimic, dar nici nu a fost vorba sa mai simt sanii plini. Am muls cu mana in primele cateva zile, doar cativa mililitri, apoi am verificat abia peste vreo 2 luni si nu mai era nimic acolo.... Bafta!

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza
Teodora e o mancacioasa si jumate, ar sta toata ziua atarnata de tzitzi. Bine, pe caldurile astea...inteleg si eu...ca ii tine si de sete si de foame si de alint si de oboseala si de tot...

Smara stii ca fara cele cateva nopti nedormite din primele zile de viata ale copilului, nu ajungi sa produci cat lapte ii trebuie, asa ca rezista draga mea si totul va intra pe un fagas cat de curand. Multa rabdare si putere sa ai

nb

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Licurici eu nu vad nici o poza la tine pe blog... ceva probleme? sau doar la mine e asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

ne-am decis, am facut rezervare pt we asta aici
www.dordemunte-sv.ro/" target="_blank">Dor de munte

Smara bun venit acasa si acomodare usoara cu cei doi pitici dragalasi ai tai
Ionela merci pt materialul dat, maine il parcurg si eu cu atentie

si ceva de seara

va pup, noapte buna

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Licurici eu nu vad nici o poza la tine pe blog... ceva probleme? sau doar la mine e asa?

Acum am intrat si eu pe blog, nu se vad intradevar pozele. Poate pentru ca le-am preluat direct de pe picassa ( unde am facut toate albumele invizibile pe motiv ca nu mai am timp sa ma ocup de crosetat si nici nu vreau sa apara cineva cu vreo comanda si sa ma vad nevoita sa refuz..)
Trebuie sa cercetez fenomenul , sa vad daca asta e cauza disparitiei fotografiilor.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 36+ Dragos Stefan

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza
Salutare, fete! Scriu cu o mana, ca papa printesa in brate la mine.

pentru printesa si pentru mami a ei !

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput