PRIETENE FARA TITLU (79)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRA LA MULTI ANI !!!

Hai,ca rezistati voi, mai aveti un pic !

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

hello si de aici!
n-am mai scris de multa vreme, am tot citit, cand si cum am apucat.

LA MULTI ANI, Mira! sanatate si voie buna alaturi de cei dragi!

Mai revin, azi, promit, cu detalii despre noi.
Va imbratisez pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI BUCURII MIRA!!!!

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

LA MULTI ANI, MIRA!! MULTA SANATATE, FERICIRE SI SA TE BUCURI DE NOUA CASA!
Ce rai sefii tai, sa nu te lase libera azi.

Sper sa ti se termine odata casa, lasa ca sunt buni si peretii aia slefuiti, sa fie gata macar. Asa e cu barbatii astia, nu vad esentialul.
Cris, multi de la noi pentru tine si Razvan. Doua randuri sa scrii, sa stim cum o mai duceti.
Moni, cum o duci cu amandoi acasa?
Denisa, voi?
Gata pauza, pe deseara.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Hello si de la mine!
CRISTINA parca ziceai ca mai apari!
INGRID pai azi n-am fost cu amandoi ca azi am lucrat de m-am rupt (urgentele-s gata ),asa ca i-am exilat care pe unde.Cu Tudor m-am intalnit numai pe fuga la usa blocului.Diana e insa aici si tocmai discutam despre mosi si cadouri.I-am reamintit ca Mos Nicolae aduce doar dulciuri si hainute,iar Mos Craciun jucarii,dar trebuie sa se gandeasca bine ca pe cum cresc le aduce mai putine jucarii copiilor (doar cei micuti primesc mai multe ).Atat i-a trebuit sa amintesc de haine,ca a inceput ca vrea o rochita ca cea a Cleopatrei Stratan si voia sa continue si cu altele pe lista,dar i-am amintit rapid ca Mos Nicolae e sarac si aduce doar haine de sricta necesitate ... atunci a zis ca "nu-i musai sa-i aduca rochita ca a Cleopatrei,numai daca gaseste ,daca nu, e buna si alta rochita" Am negociat si culoarea bicicletei si a fost de acord sa isi doreasca una de o culoare ,alta decat roz, care sa i se potriveasca si lui Tudor pe viitor cand ii ramane ei mica.
Dar mai vrea ceva,nu stiu ce dracie a vazut ea la tv la reclama,ceva forme de facut ciocolata si musai vrea asa ceva,cica sa isi faca acasa ciocolata .Ce sa zic
Trebuie sa dispar ca s-a pus husbandu' sa aspire primprejurul meu.Revin mai incolo ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Iacatama's! Adica, uitati-ma, aici sunt!

Deci, in cateva minute, sa va fac un rezumat scurtissim.
Razvan a batut orice record de mers continuu la gradi: nicio intrerupere pe motiv de boala. A avut acum vreo sapt. un inceput timid de laringita, dar l-am pus repede pe nebulizari cu dexa si a scapat super lejer.
Sunt tare fericita in privinta lui.
In sfarsit, activitatile ce au legatura cu scrisul NU MAI SUNT O CORVOADA!!!
Are progrese continue pe toate planurile, mai putin comportamental , dar aici ma abtin si nu mai comentez, ca e ceva general.
Acum se uita la Bambi (Denisa ).
Dupa cum stiti, noi am stat toata vara la mare, unde a fost minunat, ca altfel nu pierdeam vremea si banii pe acolo.
Momentan nu avem o perioada prea fericita, dar sper sa se termine rapid, si sa vina si la noi vremuri bune, ce sa mai zic.
Eu ma mentin la cele 65 kg, fara eforturi, si sper sa mai scad, ca asa trebuie la o diva ca mine .
Inca nu mi-am ratacit simtul umorului, ceea ce este un semn de sanatate mentala. Nealterata, desi am destule motive s-o iau razna uneori. Ma abtin, nah.
In rest - am mai indeplinit ceva proiecte casnice (o perdea cu draperie, ceva reparatie pe la baie, de-astea... am comandat un pantofar care se lasa asteptat si niste politze... vad ca nicio miscare momentan).
Am pus gogosari si castraveti la murat, vinete (40 kile ) la congelator.
Mi-am cumparat un laptop in rate si belea mare ca are camera web cu cracii in sus, deci ma vede invers. Trebuie sa merg sa vad care-i buba.
Uite ca aveam o multime de scris, dar se pare ca deocamdata doar astea mi-au fost ideile.
Mai apar eu, promit.
Maine gatesc, avem logopedie (de fapt dezvoltarea vorbirii + exercitii de scriere si altele gen ex. de logica, matematica) si pana in sedinta de logopedie avem de mers la DENTIST . Razvan are o cariuta care il doare de putin timp, deci se cere tratata.
gata, va doresc o noapte linistita si va pup pe toate!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
CRISTINA wow asa vesti bune despre Razvi si le tinusi secrete ?
Mai povesteste-ne cum a fost pe la mare,ca "in direct" n-ai avut vreme Stii cine vine la noi la Carrefour Armonia? Personajele din Oraselul Vesel - Stephanie si Sportacus Nu mai retin we asta sau cel viitor.
Ca de obicei gospodina model,cu camara plina !
Felicitari si cu kilele ! Si eu ma mentin tot la cele cca 51 de kile Cu oscilatii 50-53 depinde de cantar si cu ce-s imbracata/incaltata ...

M-am distrat de camera web cu cracii in sus

Au sosit aseara frate-meu cu cumnata din Paris - au intrat si pe la noi cu o cutie maaare, m-am si socat ca ce naiba or fi putut aduce in ea mai ales ca au venit cu avionul Cand colo era de la varu-meu din Timisoara,care le e nas si la care au facut popas plus lasat masina (ca la Tim. au decolat/aterizat) Erau ceva hainute de la fetele lor pentru Diana - mai voluminoase erau niste paltonase de iarna - de fapt sunt din material subtire pe dinafara si din cojocel de oaie pe dinauntru.Na are Diana ce purta peste rochii/fuste Mai era inca o geaca ce i-o fi buna la anul.Si niste bluze pe gat numai bune la sarafane,atat ca la gradi nu i le pot da ca e f. cald la ei in interior. Si cand mergem la palat de multe ori nu mai are vreme sa se schimbe cand iese de la gradi.Chiar ziceam ca fix colanti n-a primit defel,dar pana la urma i-am rezervat la aia de la care am luat mai demult de pe net.O pereche roz deschis si doua pe negru - unii mai mari unii mai mici.Astia sunt doar cu 10 si 11 lei perechea,deci nu stiu cat or fi de buni.Ce-am luat mai demult de la ea erau cu 17 lei perechea parca,foarte faini dar tot s-au gaurit in genunchi la prima aterizare pe trotuar Oricum doar pe astia ii mai avea marimea Dianei si mai ales pe aia pe negru ii pun pe post de cadou de la vreun mos,ca demuuuult tot voia ea "iegari negrii".
Io abia astept sa vad ce-o sa aiba fratelo fetita sau baietel ,sa merg sa sortez hainutele ce stau in asteptare Ca le-au mutat pe toate asta vara la mami (erau la frate-meu) si ea le-a scos din sacose - in care le sortasem pe categorii si le-a pus buluc la gramada in dulap.

Mergi la inceput

Buna dimineata.
La multi ani Dumitrilor!

La multi ani Dimitrie de Bee! sa cresti mare .

Moni, am uitat sa va spun ca am facut si dulceata de prune , ca in toti anii, de fapt.

Azi avem din nou lectii, maine mergem la Bucuresti, la "Teoria Mintii", tot la Clinica Napocensis, unde mergem de obicei. Va povestesc dupa ce si cum, acolo urmeaza sa ia niste cursuri saptamanal despre asa numita TEORIE A MINTII (despre cum sa manifesti empatie si altele). Cred ca va fi interesant, de fapt asta sper.

Aseara am fost la Altex sa vorbesc despre problema cu laptopul meu. Bucurie mare, nu-i un defect al laptopului, ci ceva din driverul de instalare al camerei web. Deci trebuie reinstalat, asa ca m-am m-am linistit.

Voi cumparati enciclopediile acelea de la Adevarul? Eu da, si mi se par deosebit de interesante. Cum am mai spus, astept cu nerabdare momentul cand va descoperi singur placerea cititului, eu am fost mare fan si ma astept sa-i placa si lui.

Azi am zi de semi-leneveala , mancare am, curat este, deci... nu am mare lucru de facut.

Moni, la mare a fost tare frumos, Razvan s-a distrat pe cinste, cum am mai spus. Si-a facut prieteni noi la fiecare sejur, deci a avut antrenamente serioase in socializare adecvata .
N-am ratat niciun weekend din Iulie si August, pe toate le-am -petrecut acolo, plus ceva din septembrie.
Am avut vreme splendida .
Ultimile dati am petrecut timpul pe plaja dintre Venus si Saturn, tare frumoasa marea acolo... si era liber, foarte putini turisti.
Animatorii (Nick + inca doua fete surori Raluca si Irina ) au facut minuni cu Razvan. Fata de anul trecut, punctul forte a fost ca trupa nu s-a schimbat deloc, au ramas aceiasi. Piesele de teatru (6 la numar) ceva de anul trecut plus unele noi, permanent imbunatatite. Razvan nu s-a plictisit deloc, dimpotriva.
Cam asta este, in mare.

Mai revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

La multi ani Razvan , pui de Bee, sa cresti mare sa fi sanatos si la fel de cuminte ca acum!!

Multumesc mult de urarile de ziua mea. sunteti dragute ca intotdeauna.
eu nici nu am simtit ca m-am aniversat. . Nici cadou nu am primit. Vorba lui David, ai primit casa cadou.

v-am pupat. Sper sambata asta sa ne mutam cu totul, sa se aseze lucrurile si noi odata si sa am TIMP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTI ANI RAZVAN DE BEE-sa fii sanatos si norocos!
Cris-ma bucur de vestile bune,bravo voua si tie si lui Razvi pt progresele facute si bafta cu cursul-vreau si eu apoi ceva idei dc iti place.
Mira-spor la treburi si sa mearga mutarea rapid.
Moni-vad ca si tu esti ocupata din plin, eu dc mai avea si actele chiar capitulam,in sfarsit am avut si eu ceva respiro in ultima luna,doar ca acuma ce incep un curs si s-a dus si cu astaa-la kile eu am pus 2si treb sa le dau jos rapid,cred ca voiincepe din nou alergarea cate 5km zilnic ca sa dispara"sunculita".
Am pus si eu 3 poze noi si un film cu A pe bicicleta desi poate mai bine, dar asta e pt moment-el cica are si maine zi de poza la scoala,sunt curioasa dc sta ca in ultimul timp nu mai vrea
Emma aseara la innot a bagat vreo 12 bazine, i-a muncit la greu profa,sper sa isi faca rezistenta.Azi avem tenis, maine pian si lectii de terminat ca vineri are 2 teste la scoalasi abia luni e petrecerea cu haloween-A va fi Dragon si ea un fel de regina
Ingrid-vazut operele faine ale Dianei-a mea nici gand sa se aproprie si vad ca nu o mai atrage asa de mult-ea acuma se gandeste unde sa ii facem ziua de nastere-dc tot club cu trambulina,tobogan,etc sau ceva de catarat cum i-a mai placut-la film de la anul ca acuma avem si copii mititei.
Va pup ca incep miscarile de trezire

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput