Bebelusi de Sept-Oct'10! LMA Bianca Gabriela!(73)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

LA MULTI ANI BIANCA GABRIELA!!! Sa cresti mare, sanatoasa si plina de voiosie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

La multi ani, Bianca Gabriela de clary!!!! Sa cresti mare, sanatoasa si fericita!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

La multi ani, Bianca! sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa si fericita, alaturi de parintii tai!

Camelia, mami de Tudor (10.09.10)
poze concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

La multi ani Bianca Happy 1 year!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Va servim si noi cu bunatati ... plus un cappuccino pentru cine nu bea cafea! Am baiat mare, face 11 luni ... ce a mai trecut timpul

speciali pentru Ioana si felicitari pentru primii pasi! Tudor nu vrea decat in 4 labe si este f. suparat daca incerc sa-l tin de maini sa mearga.

Camelia, mami de Tudor (10.09.10)
poze concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

La multi ani, Bianca! Felicitari pentru primul anisor implinit!

La multi ani, Ioana de Cameluska, Tudor de Camisv, Mara de Fulguta si Carina de Camy81!

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna fetele!
La multi ani Bianca!!!!sa cresti sanatoasa si sa se bucure mami si tati de tine!

Baaaiiii,ce ma enervati voi!!! Pai la ce copii mancaciosi aveti voi pe mine m-a apucat plansul (pe bune). Maia nu mananca de cateva zile NIMIC in afara de lp,in care ii bag cereale. Pur si simplu nu vrea sa inghita mancarea,si daca insist se pune pe urlat. Asa ca papam toata ziua lp,dimineata,la pranz,dupa masa si seara cate 200 ml lp cu cereale.
Am fost azi cu ea la dr,(i-a luat sange pt analize)a zis sa nu ma mai stresez,sa-i dau ce vrea,sa n-o oblig sa manance ca nu rezolv nimic, oricum mananca cand vrea si cat vrea.
NU MAI STIU CE SA-I FAC!

Am vazut si eu poze cu copii frumosi foc,si cele de la nunta,super faine!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

CAPITOLUL 74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

La multi ani, Bianca!!!Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de parinti!

La multi ani, Tudor de Camisv, Mara de Fulguta si Carina de Camy81 si Ioanei mele.

camisv, pt Tudor, ii tinem pumnii sa fi curajos si sa inceapa sa mearga (cand o vrea el, nu-i nici o graba). Ioana de sambata a inceput sa umble mai serios, pana atunci era cam dezechilibrata si facea max 4-5 pasi.

ana25, offf, iara nu papa? daca schimbati mediul, mereti undeva la munte, n-o fi mai bine?

Noi am fost azi la pediatra, are 8500 grame, 75 cm, se dozvolta normal chiar daca e mai slabuta. Mi-a spus ca trebe sa-i iau incaltari care sa-i tina glezna si sa aiba umflatura aia la talpa ca sa nu faca platfus, si trebe purtati si in casa, si mai deloc desculta. Mie mi se pare tare incomod sa tin copilu incaltat cu asa ceva, desi stiam ca e bine sa umble cat mai mult desculta (doar asa am crescut si noi), acum sa vad pe unde gasesc. Fetele din TM, unde ati gasit incaltari? Cami stiu ca tu ai comandat de pe net, dar parca as prefera sa ii incerce.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput