Bebelusi de Sept-Oct'10! LMA Bianca Gabriela!(73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Ce-i drept nu as pleca 12 ore la drum pt ca Miriam sigur nu ar avea rabdare. Insa sa faci pat in masina care este in mers este iesit din discutie, daca te gandesti la copil trebuie sa pui pe primul loc siguranta. Deci in scaun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna dimineata!
Just me, scaunul pt masina e facut in asa fel, incat sa ofere confort si siguranta copilului. Parerea mea e, ca va dormi bine in el
Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Cam ce cantitati de mancare solida mai papa bebeii vostri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

just_me, votez pentru scaun/scoica. Noi nu am facut drum asa lung si nu noaptea, dar cred ca va dormi bine si in scaun. Oricum mai bine opriti, linistiti/dezmortiti copilul daca se trezeste si apoi plecati din nou.

Camelia, mami de Tudor (10.09.10)
poze concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

multumesc pentru raspunsuri
Summertime , avion pana la mare nu as lua
sotul lucreaza intr-un domeniu in care greu se da concediu vara , asa ca lucreaza chiar si in ziua plecarii , deci nu e loc de popas o noapte , cand ne intoarcem e alta treaba
Oricum de aici e nasol oriunde am merge , facem o gramada pe drum .....si apoi eu acasa nu stau asa ca

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Cam ce cantitati de mancare solida mai papa bebeii vostri?

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Dimineata: 1/2 banana + 1/2 mar + 1/2 piersica + 3-4 lingurite branza
Pranz: cam 2 polonice bors de legume, in care intr-o zi bag 1 galbenus, in alta zi 1 ficatel, in alta 1 lingurita smantana, alteori ramane doar borsul; cu multe legume si taitei
Amiaza: 1 iaurt de 150 g + 4-5 lingurite biscuiti rasi
Seara: gris, orez sau taitei cu lapte facuti din 1 cana lapte + cate ingrediente e nevoie.

Uneori mananca tot (de cele mai multe ori), alteori mai ramane 1-2 lingurite in castron.

Azi la pranz n-avem bors. Incerc sa fac papanasi fierti ca am multa branza de vaci, sa vedem ce-o sa iasa doar cu galbenus si daca ii vor place. Albusul in general ii face sa fie pufosi si moi, asa ca ....poate raman cu copilul flamand...vedem, improvizez...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

La drum lung, eu l-am tinut in scaun, dar si in brate - putin - cand se plictisise.

M mananca asa - dimineata: 200-230 gr. fructe;
- la 14-15: 300-330 gr. legume cu carne/branza/ou;
- la 18.30-19: 150 gr iaurt cu biscuiti si un fruct(banana, cirese, piersica etc.);
- la 21.30-22: 180gr lapte cu 3 masuri de cereale.
Plus ca mananca lapte la 3, 8, 16 ... si cu toate astea nu se ingrasa ... dar si cata energie consuma

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5625377869982969298

Mergi la inceput

Oooo Eveline, deja 4 mese solide? E bine ca papa tot la fiecare masa si mai papa si laptic. Bravo Darian

David mananca dimineata intre 250-300 ml de fructe cu biscuiti, azi a papat o banana, doua piersici si 5 biscuitei de la hipp (sunt micuti), la pranz cam 300 ml piure de legume cu carnita, ou, ficatel sau peste, seara un iaurt de 200 ml cu 3 lingurite de cereale sau orez, taitei, gris facute cu 200 ml lapte.

Mergi la inceput

Si intre mese ii dau san, nu papa mult dar e bine, nu vreau sa renunt de tot la lapte pe timul zilei. Si mai papa san seara inainte de culcare si toaaaata noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

Noi am plecat la mare seara pe la 10 cand se culca ea ca nu are raabdare in masina dar avem un scaun care se si lungeste,adica se face ca un fle de pat am legat-o cu centuriile si la drum,nu s-a trezit deloc pana am ajuns chiar daca a fost zgomot in masina.
Lagat de mancare Maia mananca cam asa:
ora 8 250 g piure de fructe cu iaurt
ora 11 mancarica cu carne,ficatel,ou,mamaliguta cu samantana sau altceva gatit de mine cam 300 g
ora 3 ciorbita de legume
ora 6 cereale cu lapte sau iaurt cu painica cam 250 g
apoi lapte toata noaptea cam 4-5 sticlute de 210 ml

Bianca mamica fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/10Luni

Mergi la inceput