Bebelusi de Sept-Oct'10! LMA Bianca Gabriela!(73)
Raspunsuri - Pagina 11
ancamak spune:
tare buna cafeaua de dimineata bauta pe racoare.
Barbatii mei dorm neintorsi. Aseara l-am lasat pe strumf in grija lui tacsu pana l-a adormit.
Ceva remedii pentru o recidivanta durere de ureche
?????
pupici
Mami Anca cu
Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
bebecris26 spune:
Buna dimineata!
Daa, e buna tare cafeluta.
Multumesc pt urari si celorlalte fete carora nu am apucat.
cameluska spune:
Buna fetelor,
Azi i-am improvizat Ioanei o masuta "centru de activitati" si tare i-a placut, i-am cumparat si niste cuburi moi, gen lego, colorate, sa vedem daca or s-o atraga mai mult decat sa bage piesele in gurita.
Sa aveti o zi frumoasa. 
Centru de activitati
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Mari-Mariuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cameluska Buna fetelor, Azi i-am improvizat Ioanei o masuta "centru de activitati" si tare i-a placut, i-am cumparat si niste cuburi moi, gen lego, colorate, sa vedem daca or s-o atraga mai mult decat sa bage piesele in gurita. Sa aveti o zi frumoasa. ![]() Centru de activitati Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010] |
Foarte frumos! fotoliul e suuuupeeeer!!!
cameluska spune:
daaa, si mie tare imi place fotoliul, l-am luat cand avea vreo 4 luni, aveam niste banuti si am luat, ca acum n-as mai da atatia bani pe el (150 ron) mai ales ca acum cheltui pe jucarii.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
camisv spune:
Buna seara,
chiar ca-i liniste![]()
Eu nu prea am avut timp decat sa intru rapid si sa citesc cate ceva, caci dupa concediu Tudor si-a cam dat programul peste cap, nu mai vrea sa doarma (astazi a plans de nervi ca nu l-am lasat sa se dfea jos din pat
), de obosit nici nu mananca prea bine (Ana m-am gandit la tine ... ), asa ca sunt tot dupa el.
Cameluska mi-a placut ideea de tort si centrul de activitati. Pai Ioana sta cuminte macar de-un filmulet
! Eu cred ca o sa comand tort, caci la cat mananca Tudor nu are rost sa-mi consum energia cu tort special, iar alti copii nu avem invitati. Noi o sa-l sarbatorim in cerc restrans, numai bunicii si nasii, petreceri mai mari vom face cand va intelege pentru ce sunt![]()
Camelia, mami de Tudor (10.09.10)
poze concediu
LoraG76 spune:
Adriana,
LA MULTI ANI lui Calin
, sa creasca mare, sanatos, frumos, fericit, norocos si iubit!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ancamak spune:
buna dimineata!
Hai la cafeluta aburinda
Calinsanatate si mult noroc
Mami Anca cu
Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
donna79 spune:
La multi ani cu fericire si sanatate, Calin!
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar