Strugurasi Sept-Oct 2011-HAYAT JADE SANATATE (92)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_29 spune:

loredanar,sunt intorsi cu capul in jos si stau de parca s-ar tine in brate, se intampla sa mai loveasca si amandoi ca imi misca burta foarte tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

ce dragut. in brate

Lore, tu cum mai esti?

31+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

neazta burtici si de la noi,

Ma bucur tare mult ca este optimista Hayat. Felicitari fetelor ca au vizitat-o.
Jade parca era internata la cf2.

Aseara am fost la dr, vestile bune sunt din partea lui bebe, care are ~2400gr, este vioi si in regula cu masuratorile. A iesit cam cu o saptamana mai mare. Si inca ceva, iar s-a intors, acum este cu capul in jos

Colul meu s-a scurtat 2,6 de la 3,7, avem canalul intredeschis, ne-a recomandat efort 0 si cat mai putin stres. Ne-a avertizat ca din acest moment oricand pot naste.
Dl Dr ne-a calmat ca daca se intampla ceva bebe e puternic si o sa fie bine.

M-a intrebat cum vreau sa nasc si i-am spus ca nu stiu, iar el a zis cu un zambet, bine incercam natural

Am avut o noapte groaznica, contractii, dureri de burta si stare de agitatie, dar sper dimineata s-au mai potolit si am putut dormi de pe la 6 pana pe la 11.

Numele de botez este: Andreea.

O zi minunata va doresc!

34+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camady

Ce de fete nocturne am avut azi noapte.
Eu toata ziua fac una alta si nu am nimic dar cand vine seara si trebuie sa ma bag in pat.............calvar.Ma dor toate, nu-mi gasesc nicio pozitie buna.

Seidana azi schimbam semnatura si ramanem tot la 12,8 kg.Am azi programare la dr. la ora 15................o sa intru mai pe seara sa va dau vestile sau maine.
V-am pupat.

35+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Asteptam numai vesti bune!

34+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui May3

neatza.
toxoplasma negativa am stat intr-un stres pana azi cand am luat rezultatul...

ma enerveaza socrela de mor

31+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

bravooo May

34+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_29

loredanar,sunt intorsi cu capul in jos si stau de parca s-ar tine in brate, se intampla sa mai loveasca si amandoi ca imi misca burta foarte tare

30+ cu &

Superb. Mi se pare foarte frumos sa ai gemeni; mai ales fetita si baietel.

Si eu mi-am dorit gemeni .

Lena - 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Andreea, stai cumintica fiindca-i mai bine sa ajungi pe la 38 de saptamani.
cu cat sta mai mult in burtica, cu atat e mai bine :)

eu am niste arsuri
si culmea e ca am baut lapte cald, care cica face bine la arsuri.
mie mi le-a provocat

31+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

may, mie imi trec cu dicarbocalm

andreea, felicitari pentru vestile bune dar cum spunea si May stai cumintica ca bebe sa vina la 38 s.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 35+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

May, Racheel, multumesc pentru gandurile bune.

Stiu ca este important sa ajungem cat mai departe posibil. Stau cumintica in pat. Voi reduce statul cu email si skype alaturi de echipa mea minunata de la job, o sa ma apuc de citit, am 5 carti care ma asteapta (despre bebe).

saptamana viitoare suntem cu mutatul, voi incerca sa ma izolez intr-o camera si sa ma implic cat mai putin posibil.

34+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Andreea.. super vestile, ce bebe voinic ai , constat ca a mea e slabanoaga o fac model
La ce col ai si gur duci pama la 38 s...

Ramo.. ce frumos gemeni , lasa ca tate kg le dam jos in 2 secunde dupa nastere...

May.. cum zicea Camady. soacra mea nu m-a sunta nici macar o data de cand sunt gravida, il intreaba pe a meu cum sunt, am sunat-o eu de 2 ori insa atat, in plus mi-a facut nervi cu carrul.. asa ca las-o si pe ea , ca nu isi da seama ca greseste.. face totul din drag, pun pariu ca nici nu stia f bine ce e aia toxoplasma..

36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput