Strugurasi Sept-Oct 2011-HAYAT JADE SANATATE (92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Helloo!

Sper totusi ca Hayat sa fie mai bine si bb sa stea macar cateva saptamani in plus la caldurica!!!

Sei - same here...asa de nasol ma simt incat nu pot sa stau numai in fund, am un acid de ma doare esofagul, presiune in burta de nu mai stiu cum sa stau si furnicaturi in maini si picioare la greu...imi vine sa ma imbrac si sa ies de nebuna pe strazi la plimbare...unde mai pun ca nu pot pune geana pe geana...VREAU SA NASC!!! ACUM DACA SE POATE!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 36 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Buna fetele,la mine e aproape 1 am si nu am somn ,sunt atat de fresh parca abia incepe ziua . Am inceput sa urasc noptile ,sa ma chinui cu somnul si sa ma invart pe toate pozitiile

Ma bucur ca Hayat e mai bine si are moralul ridicat, maine asteptam vesti bune de la ea,sa ne zica ca merge acasa

Acum sunt curioasa ce face Jade,sper ca e ok !!!

Toata ziua m-am simtit molesita ,ma lua cate un val ciudat tareeee ,stare de lesin cu toate ca nu mi-a fost cald ,ma lua cu raul stand pe scaun ,nici nu prea am putut manca azi.

Am inteles ca bebele ne ia cam toate vitaminele si trebuie sa manancam foarte sanatos si bine in aceasta perioada ,de asta ne simtim molesite,ametite etc

Ma duc sa bag o portie de inghetata ,sa respir aer curat pe balcon si poate ma ia somnul

31+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Buna seara burtici

HAYAT ,Jade sa dea Domnul sa mai stea bebeii in burtici macar cateva saptamani si sa va intoarceti sanatosi cu totii

Seidana sanatate si sper sa te simti mai bine

Ralu felicitari pt rezultate,ai bebe mare ce mai la deal la vale

Vad ca am inceput sa ne plangem cu toate de problemultele noastre,asa e pe ultima suta de metri.Insomnii am si eu ,dureri de spate si draci cat incape

Azi m-am dat si eu brava si am iesit cu fata la plimbare si un drum pe care de obicei il faceam in jumate de ora acu cred ca l-am facut ino ora jumate iar inapoi am luat autobuzul .A fost cald tare si la noi ,de vreo 3 ori mi s-au taiat picioarele de am zis ca lesin

Luni am fost si noi la ecograf ,am un bebeloi de 3100kg.Daca pana acu nu eram convinsa ca e baiat acu a fost a 5-a pers care mi-a confirmat.Totul pare sa fie in regula de acu asteptam doar sa se hotarasca sa ne cunoasca

De maine ma apuc si eu sa imi fac bagajul de spital ca parca vad ca ma apuca nasterea si eu nu am nimic pregatit.Tre sa imi scriu si planul de nastere si am o lene de ma doare.

Am vrut sa mai scriu ceva dar am uitat ,e tarziu tre sa ma intelegeti si pe mine.

O noapte linistita pupici

35+ si de Alessia(30.08.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatza.
toxoplasma negativa am stat intr-un stres pana azi cand am luat rezultatul...

ma enerveaza socrela de mor

31+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata si de la noi!
eu am fost la munca ieri, sunt si azi, pe 10, de ziua Teodorei am examenul. fireste ca n-am citit nimic.
nici eu nu masimt foarte bine, luni am alunecat pe scari, in casa, m-am cam speriat ....
ma rog pentru Hayat si Jade, sa fie totul bine!
pupici tuturor!

michella mami de Teodora si 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Ce de fete nocturne am avut azi noapte.
Eu toata ziua fac una alta si nu am nimic dar cand vine seara si trebuie sa ma bag in pat.............calvar.Ma dor toate, nu-mi gasesc nicio pozitie buna.

Seidana azi schimbam semnatura si ramanem tot la 12,8 kg.Am azi programare la dr. la ora 15................o sa intru mai pe seara sa va dau vestile sau maine.
V-am pupat.

35+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

neatza.
toxoplasma negativa am stat intr-un stres pana azi cand am luat rezultatul...

ma enerveaza socrela de mor

31+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

May stii cum e...........intotdeauna omul isi doreste altceva decat ii da d-zeu. De exemplu eu mereu mi-am dorit sa am un par aspru si cret si ma oftic pe parul meu..............iar prietena mea are exact asa parul si imi invidiaza mie parul............toata ziua se duce la coafor sa si-l indrepte.
Asa si cu socrela..............ce mi-as dori o soacra ca a ta. A mea de cand sunt insarcinata m-a sunat de vreo 2 ori, de vizitat niciodata desi e in oras cu noi. De altele nu mai vb.
Eu zic ca si tu esti mult prea speriata.............probabil fiind prima sarcina.Eu acum sunt total alfel decat la prima. Da-o incolo de toxoplasma............fii mai relaxata.

35+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Camady, relaxata nu-s eu de felul meu, acum gravida fiind - nici atat :D

mai, stiu ca socrela are si partile ei bune, dar ma streseaza ca se baga prea mult in sufletul meu.
lasand la o parte faza cu alergatul cu mancarea si stilul ei de a gati greu, cu ulei si prajeli, ma dispera cu trasul concluzilor. de genul: tu esti prea anxioasa, pai de ce nu esti prietena cu fata aia cu care stai in casa? nu vb si voi ca intre fete? pai tu n-ai prietene?
asta dupa ce m-a intrebat daca-s prietena cu tipa cu care impartim casa in anglia si i-am zis ca nu, ca asta-i adevarul. ea a tras concluzia ca eu nu vb cu aia deloc si ca am eu ceva de nu-s prietena asa cu oricine numai ca dintr-o conjunctura impartim casa. si n-am deloc prietene.
in conditiile in care socrela n-are nicio prietena :D
eh asta-i un ex. apoi zilnic cate o concluzie. la orice zic, ea trage o concluzie de-a ei cu care apoi ma pistoneaza.

iris, inca le mai am. nu mi-au aparut altele noi. am intrebat-o si a doua oara pe dr de familie si tot asa mi-a zis sa dau cu alcool mentolat. drept sa spun n-am dat ca nu prea ma mananca. le-am lasat in plata lor.

pe jade puteti sa o sunati daca vreti sa-i faceti o vizita. are nr pe grup.

31+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

eu am o pofta nesimtita de dulciuri!
daca m-as pune pe mancat, nu cred ca ma opresc curand.
si kilele se aduna, am ajuns la +11, in saptamana 32.

michella mami de Teodora si 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_29 spune:

Buna dimineata
Eu intru mai rar dar incerc sa recuperez:)Imi pare rau pentru HAYAT si Jade sper sa fie bine si sa mai stea bebeii in "casuta" lor cat mai este nevoie.
La 28w bebeii mei aveau 1.200 si 1.100...e cam putin?Parca sunt tot mai lenesi de la o vreme,ar trebui sa-mi fac griji?
O zi buna tuturor

Mergi la inceput