Poster diferite fonturi, marimi

Poster diferite fonturi, marimi | Autor: ANDRUSHKA

Link direct la acest mesaj

Am nevoie sa realizez un poster cu diferite citate. Ca sa le fac mai atractive, m-am gandit sa varieze fontul/culoarea/ marimea. Am gasit un soft care face asta cu textele (Tagxedo, Wordle) dar amesteca cuvintele in propozitie, astfel ca poti citi ceva tip "tags", cuvinte cheie si nu o propozitie cu sens.

ma poate ajuta cineva cu "projectul" meu?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ce dimensiune finala va avea posterul? Unde il printezi? Ai avea nevoie de un program de desen vectorial (CorelDraw, Illustrator) si iti va lua fix 20 de minute sa-l faci. Il salvezi PDF si mergi cu el la listat si gata.

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Monica, nu mai mare de un A4, deci ca o pagina normala. dar cu programele alea m-ai blocat: nu am si nu am lucrat niciodata cu asa ceva. Uofff, de ce n-or avea aia de la tagxedo si optiunea sa lasi cuvintele in ordine...????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

pai daca e doar un A4, fa-l in word, doar ca vei pune fiecare citat in cate un text box. Pe astea pe poti suprapune cum vrei tu, te poti juca cu dimensiunea fontului, culori... Sau in Power point, de fapt orice aplicatie care te lasa sa te joci cu casete de text

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

A-haaa, cred ca am priceput... Sper sa iasa ceva

Mergi la inceput