Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny
[Bedro, nu esti deloc off topic nici aici!acum 3 ani, la nu erau facute pachetele asa, dar stiam cat ma costa nasterea+cazare, in plus am stat o noapte ptr a-l monitoriza pe Muf, si am platit in plus doar analizele facute lui ptr a vedea care a fost expunerea la streptococul B, si fu doar la nivel cutanat, insa i-au dat o doza sau doua de antibiotic.. si am platit in plus putin... analizele alea nu au fost scumpe.. consumabile sau altceva in plus, nu au aparut in nota si-s sigura ca nici acum nu intra asa ceva, decat ce scrie pe site si eventuale analize si tratament medicamentos suplimentar, in caz de Doamne feri..

Da, asa m-a asigurat si tipa de la relatii cu clienti, ca (ma rog, in afara de cazuri speciale, de urgenta) nu se platesc mai mult de 2-3 milioane in plus, ceea ce ar fi super, mai ales ca ei au acelasi pret si pentru nastere vaginala si pentru cezariana, iar eu nu stiu inca ce varianta o sa aleg pana la urma.
Chestia extraordinara pe care au introdus-o acum este ca se poate plati fie in doua transe 50%-50%, fie (din septembrie, am inteles) in 12 rate lunare. Pentru mine, care nici nu imi puneam pana acum problema de a naste la privat, este extraordinar. A, si in plus 1000 de lei decontati de CAS din factura finala .
Multumesc mult pentru raspuns.

B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

pica probabil ca da, ai dreptate, nici noi n-am fost suficient de fermi. dar astept sa vina noul pat si ma pun pe treaba. pana vine pitica sper sa am patul gol, macar o luna, si tot ar fi frumos. somn vad ca oricum nu mai am, n-am de ce sa ma ingrijorez cu plantonul. noi plecam in we ilanga fagaras, in sebes. sunt niste pensiuni destul de rustice asa, cu lapte de vaca, legume din gradina omului...am stat acolo si cand am mers in sighet si a fost fain, mai ales ca seara trebuie sa stai cu pulover. si probabil o sa mergem la pastravrie, la balea sa se dea T cu telecabina (pasiunea vietii)...si multa relaxare ca luam bunicii din ambele parti dupa noi
ooka faza tare cu T e ca vine aproape somnambul. e asa de obosit ca adoarme de multe ori in picioare langa pat si doar capul il pune la noi pe pat sta asa...suspendat pana vine cineva sa-l aseze calumea. si el doarme tun in timpul asta.eu sincer nici nu stiu cat realizeaza din ce face
carola super vesti bravo. ai un baiat marisor de felul lui, sa-ti traiasca!

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 26+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

buna ziua!

Ooka, eu am uscator de rufe whirpool are vreo 12 ani...dar e bun (eu nu am balcon asa ca m-a salvat)

Ralu, pe la 3 ani si un pic si Radu a inceput sa vina noaptea in pat la noi - se spune ca ar fi o perioada de-a lor- daca nu dormeam prea adanc il lasam intre noi dar de obicei il duceam la el in pat. mentionez ca si el a stat din prima zi in patul lui.

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Ooka si eu tot Whirpool am ca uscator, dar e 2 in 1 cu masina de spalat. Sunt f multumita ca nu ocupa spatiu suplimentar si iarna/toamna e de nepretuit!

Arleza felicitari pentru vestile bune la eco! Iar despre col sa ramana baremi asa pana pe la 38 de saptamani!

Baby sper sa ne dai vesti mai bune!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Cristi merci de raspuns, poti sa imi dai mai multe detalii, te rog?

1. in cit timp usuca o cant de aprox 6kg (incarcatura masina spalat) de bumbac?
2. sifoneaza?
3. usuca gata de pus in dulap sau is umede?
4. cit consuma/
5. ce model e?
6. e cu condensator sau cu evacuare?

merci

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Pt ca m-am simtit rau ieri mi-am luat azi-noapte tensiunea, doar la ora 12 noaptea mi-am facut timp pt asta , tensiunea normala, dar pulsul mi s-a parut f mic: 64 bpm, in conditiile in care nu statusem f linistita inainte... Nu e cam mic? Citisem ca in mod normal este ok intre 60 si 90, dar ca in sarcina ar creste cu 10 unitati fata de normal... O sa mai ma monitorizez cateva zile si daca vad ca tot asa e o sa intreb si doctora..

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 20+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

cap. 51

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Am citit povestea cu Medlife, si vreua sa spun si eu o poveste buna.

Eu am asigurare de sanatate la Polisano, platita de firma. Pana acum au singurele chestii pe care le-am platit au fost doua analize de sange (ceva glicozilat si ceva cu niste herpesi care se faceau odata cu toxo).

Deci chestiile incluse au fost, de la inceputul sarcinii - 2 eco simple (la 6 si 7 sapt pentru a vedea inimioara) si 3 eco speciale (12, 16, 22 saptamani), dublu si triplu test, analize complete de sange la inceputul sarcinii si refacute acum in sapt 24, trei analize de urina ca au iesit aiurea si a trebuit sa fie refacute, analize de secretii, vizite lunare la gineco.

Mergi la inceput