Iul-Aug 2011-Hai Adra,Corry&Alexia!Bv Burtocik(80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Hai Adra!

Hai Burtocika !

Hai Dado!

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

burtocika m-ai gasit. Ti le-am sugerat si pe restul fetelor

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Da, te-am gasit Dar o sa intru dupa nastere sa vad ce si cum, poate reusesc sa incarc si pozele cu bb.

Irina (2006) si 38+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue
eu l-am cantarit iar pe bebe si nu-s multumita de greutatea lui.
si mie efectiv imi curge laptele pe tricou. sapt trecuta imi cam secase de la epuizare. s-a refacut de cand dorm si mai mananc.

ah, nu va mai zic idei de genul ca ma uit la sani si ma enerv ca au inceput parca sa se inmoaie, sa se flescaie cu alte cuv si eu aveam sani ca de silicon, inainte...

nu mai zic ca eu vreau sa ies din casa, sa ma duc pe la terase, sa ma bucur si de vara putin, ca am stat atatea luni inchisa si mi se pare comod sa-l iau pe bebe cu mine cu un bibe cu LP.

Eu zic sa nu te mai stresezi cu greutatea ! Important e ca mananca si doarme, o sa recupereze el incet-incet. Eu stiu ca un copil care doarme, insemna ca e satul, daca ii dai si completare sigur e in regula. Alapteaza-l cat poti fara sa te stresezi, este cel mai bun vaccin pentru el !

Sanii se lasa intr-adevar dupa alaptat, dar asta e, noi sa fim sanatosi ! Vorba Laurei, ai facut atatea ca sa ai acest bebe si acum te poticnesti "ca tiganul la mal" ?

Lasa terasele vara asta, ca n-o sa dispara, le gasesti si la anul, si peste 2 ani ... Insa cu perioada asta din copilaria lui Iustin nu te vei mai intalni prea curand. Plus ca nu e bine pt un copil atat de mic sa-l cari cu tine prin locuri aglomerate, nu e bine sa stea in curent, fum de tigara, praf etc. Asteapta un pic sa creasca si pe urma veti putea merge impreuna oriunde vei vrea ! Ma rog, nu chiar oriunde, ca prioritatile se schimba si vei cauta alte lucruri care sa va satisfaca cerintele la amandoi ... Trebuie sa te obisnuiesti cu noul "tip" de familie, sa-l incluzi si pe el in viata voastra ...

Gata, acum va las, ma duc sa ma culc, ca maine ma duc la taiere

Irina (2006) si 38+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

da laura, exact, sunt cam decisa sa renunt la alaptat, pt ca sanii sunt fleasca, dupa ce suge tot imi pare ca nu se satura, are si mom cand se satura, seara dc ma mulg insa nu prea mai iese nimic....eu cred ca n-am cine stie ce lapte. degeaba imi pateaza tricoul, ca e putin.

cred ca sanii ar fi trebuit sa fie tari si plini, ca sa fie lapte destul. nu moi fleasca.

greutatea lui, la 2 sapt de la nastere, e fix cea de la nastere. a scazut adica, fata de acum 3 zile. are 2650g azi, cantarit.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Ramona, odata trecuta furia laptelui si reglata lactatia, sanii nu vor mai fi plini si grei de lapte, dar ai suficient pt bb.
Si eu am sanii mai moi, dar sa stii ca si dupa Ana si-au revenit frumos la forma initiala.
Eu zic totusi sa nu renunti asa usor. Asta e, nu iti palce sa alaptezi...pompeaza-te. Cunosc mame care s-au pompat aproapte un an.
In cazul lui Iustin, prematur fiind e important laptele tau, aticorpii tai. Bea ceaiuri, ia pastile si baga mare cu pompa. Poti sa pompezi stand la tv, citind o carte sau dandu-te pe net.

fruntea sus ca se poate si tu poti!!!!

bafta fetelor de maine

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Bun gasit si de la noi! Scot intai majoretele ca maine e zi aglomerata:

HAI ADRA!
HAI BURTOCIKA!
HAI DADO!
HAI ANCA!

Totodata, felicitari Oana si bun venit pe lume CASIAN-OCTAV!!! Sa ai o viata minunata, iar pe mami o asteptam cu nerabdare cu povestea nasterii!

Cum am mai zis mi-am "propus" sa nasc si eu pe 1 august, dar nu cred ca-mi iasa, acum nu mai am dom'le nici o contractie-ceva, sunt ca o balerina (da' pensionata), asa ca astept mumos pt cand vrea Dzeu sa se intample.

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

da laura, exact, sunt cam decisa sa renunt la alaptat, pt ca sanii sunt fleasca, dupa ce suge tot imi pare ca nu se satura, are si mom cand se satura, seara dc ma mulg insa nu prea mai iese nimic....eu cred ca n-am cine stie ce lapte. degeaba imi pateaza tricoul, ca e putin.
cred ca sanii ar fi trebuit sa fie tari si plini, ca sa fie lapte destul. nu moi fleasca.
greutatea lui, la 2 sapt de la nastere, e fix cea de la nastere. a scazut adica, fata de acum 3 zile. are 2650g azi, cantarit.
Ramona, Laura ti-a zis bine ce ti-a zis, trebuie sa iti faci ordine in constiinta si sa stii clar ce vrei, asa incat sa-ti linistesti starea si sa-ti pui mustrarile de-o parte... In alta ordine de idei eu ti-am zis pe sleau acum luni bune ca esti cam rasfatici si o sa ai o adaptare grea cu bebe in primele luni, caci viata se schimba dramatic, si se pare ca si asta e un factor mare in frustrarile pe care le traiesti acum ca mama, peste suferintele prin care ai trecut si te-au epuizat fizic si psihic... Din pacate nimeni nu te poate ajuta cu asta, trebuie singura sa iti rearanjezi prioritatile, ca un lucru e sigur: in viata nu poti avea totul. Acuma vrei si alaptat, vrei si tzatze de tzatze... Si copil, dar si libertate... Exista un echilibru in toate, dar trebuie in primul rand sa stii ce vrei si ce e mai important pt tine, proces care ar fi trebuit sa cam aibe loc inainte de a decide ca vreti copii... Meseria de parinte e full-time si cere dedicatie si perpetua auto-educare, nu prea este way back, dar cel putin pt mine satisfactiile sunt uriase si de ne-egalat de altceva. Cine nu recunoaste ca e greu minte, eu de aia avertizez de luni de zile ca perioada grea despre care nu se prea vorbeste vine dupa sarcina, si tine ... o viata de parinte. Nu esti mama denaturata, ar fi bine sa iti scoti ideile astea fixe si preconcepute din minte, esti doar confuza si in cautarea noii identitati. O sa fie bine, o sa vezi ce repede trece faza asta si ce sensuri noi o sa gaseti existentei tale.
Si legat de luat in greutate, inceteaza sa mai cantaresti, prematurii oricum nu se incadreaza la "media" statistica si regulile astea orientative. Asta e ritmul lui, o sa recupereze el incet dar sigur, corpuletul lui e inca intr-o mare adaptare extra-uterina. Urmareste doar sa manace (de aia era bine sa ii dai la biberon si laptele tau, ca si asa esti pe cale sigura de a renunta complet la san), si sa ude scutecul. Nevoile lui sunt totusi primare - daca papa, somnul si curatenia sunt bifate, la varsta asta e tot ce-i trebuie si esti pe drumul cel bun! Rabdare si incredere!

Apropos de Ramona, ma tot gandesc si la Ramyy si ma intreb cum se mai prezinta, vai ce speriata mai era si ea! Ramyy, intra sa ne mai spui despre voi, sper ca sunteti OK!

Cam atat pe azi, sper sa aveti o noapte linistita si o saptamana noua buna si productiva. La noapte e luna plina - asa ca maine va ploua cu bebelusi!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 37+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza ,

dupa prima noapte dormita acasa in patul nostru .....Doamne ce bine este , parca am prins puteri numai cand l-am vazut

Arianna ....este o dulcica si o cuminte , doar papa ,schimbam scutecul ,"stam putin de vorba" si gata...somnic din nou ....si asta o data la 4 ore .

mult curaj fetelor

Hai Adra!

Hai Burtocika !

Hai Dado!

va tinem pumnii .

Ps: pt cine se ocupa de listutza , as avea o completare ....Arianna a venit pe lume la 37w2z si a cantarit 2860 gr .Multumesc

Mamica de zanik Arianna-Maria (29.07.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neata!

M-ati omorat voi cu majoretele alea, nu stiu de ce, mereu mi-a fost frica de ele

Puteti sa le bagati la loc in cutie, ca eu nu mai nasc. Nu azi, ci poimaine, la 9 dimineata. Imi convine, poate se mai amelioreaza si Eva pana atunci, saracuta, asa s-a foit azi-noapte, s-a trezit de zeci de ori, si-a suflat nasul. Si are si o tuse sparta, latratoare, d-aia alergica.

Intrebare pentru fetele cu cezariana: a mai facut cineva rahiperianestezie? Cat a durat pana s-a instalat?

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Ramona ma bucur ca ai gasit o cale de mijloc si te-ai linistit. Acum poti sa de bucuri de statutul de mamica. Si daca poti sa mai si iesi e perfect.
Eu sunt de acord cu toate mamicile, cu lapte praf sau matern, fiecare face cum e mai bine pentru bebele ei si fiecare isi iubeste copilul mai mult decat orice.
Eu alaptez pentru ca m-a ajutat dumnezeu sa am lapte si sa nu intru in vreo depresie, m-am adaptat usor, bebe a fost si este destul de cumintel, manaca in general la trei ore (de cand s-a nascut). Insa nu zic ca nu putea fi si altfel si daca nu m-as fi simtit bine poate si eu as fi procedat la fel, cine stie.
Oricum nimeni nu trebuie judecat, citim, luam aminte, tinem cont de sfaturile care ne avantajeaza, impartasim din experienta proprie si cam atat. Daca cineva face altfel decat mine nu inseamna ca nu face bine, face doar cum e mai bine pt ea/el.

Mami fericita de bebe Petru Nectarie

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Pai e corect??? Al meu sot sa doarma si ziua si noaptea ??? si eu?...Vreau si eu sa dorm, ce...!!!

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

asa anaemi, hai sa ne luam la ciufuleala barbatii

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput