Iul-Aug 2011-Hai Adra,Corry&Alexia!Bv Burtocik(80)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Dar serios vorbind, nici nu ma vad peste 10 ani cu un bebe mic...nu cred ca as mai avea rabdarea de acum.....sau cine stie....

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Am tot incercat de pe la 28 de ani, dar nu mi-a reusit. La mine, rabdarea a crescut cu varsta

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Poate ca la mine (noi), a fost si o doza de inconstienta specifica varstei
Studenti, fara masa, fara casa ... am mers cu toate de-a valma si restul au venit incet incet, de la sine. Cu fiecare copil a fost mai bine ...casa ne mai trebuie, ca in rest...noi sa fim sanatosi

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Anamaria ...iti multumesc frumos pt sms ...si scuze ca nu ti-am raspuns.
cu intarziere iti spun La Multi ani iti spun pt Petru .

Mamica de zanik Arianna-Maria (29.07.2011)

Multumim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ana, daca mananci cu mai putine calorii, organismul va trece la rezerve si le va vira catre fabricuta de lapte. In starile astea fiziologice speciale, mama trece pe locul 2. Nu e bine totusi sa slabesti mai mult de 2-3 kg/luna.
Daca mananci mai gras, o sa te ingrasi :P, mie mi-ar iesi si niste cosuri

Daca mananci cu mai multe calorii, iarasi va merge catre lapte cat e necesar, restul se pune pe tine

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

M-am trezit si eu dupa o luna, ne-au predat fetele de la odiseea de mai iunie stafeta? Eram curioasa, ca parca nu am vazut nimic.

Mami fericita de bebe Petru Nectarie

Cum adica?

Asa se obisnuieste. De cand intru eu pe DC cand se incheia o odisee se preda stafeta la urmatoarea, se scria un mesaj emotionant catre urmatoarea odisee la care incepeau nasterile. Cred ca e prima oara cand se incalca traditia. de cand stiu eu evident. Nu e vreo tragedie dar era dragut. Noi trebuie sa predam stafeta la 31 aug, ora 00, catre sept-oct. Avem fete pricepute la scris.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Vroiam sa va intreb si eu ceva : in ce fel influenteaza alimentatia laptele? Adica daca mananci mai putin ai mai putin lapte? Este mai slab calitativ? Daca mananci mai consistent, mai bine, laptele este mai gras, mai bun calitativ?

http://www.kellymom.com/nutrition/mom/index.html

blog

La mine toti dorm...in afara de Petru care sta la mine in brate (ca doar aici e cel mai bine, nu? ) si eu ma "dau" pe net

Pai e corect??? Al meu sot sa doarma si ziua si noaptea ??? si eu?...Vreau si eu sa dorm, ce...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:

Citat:

Dar serios vorbind, nici nu ma vad peste 10 ani cu un bebe mic...nu cred ca as mai avea rabdarea de acum.....sau cine stie....

Am tot incercat de pe la 28 de ani, dar nu mi-a reusit. La mine, rabdarea a crescut cu varsta

blog

Si eu tot de la 28 dar mi-a iesit la 34 de ani. Sper sa mai apuca sa fac unu repede.

Mergi la inceput

Citat:

Ana, daca mananci cu mai putine calorii, organismul va trece la rezerve si le va vira catre fabricuta de lapte. In starile astea fiziologice speciale, mama trece pe locul 2. Nu e bine totusi sa slabesti mai mult de 2-3 kg/luna.
Daca mananci mai gras, o sa te ingrasi :P, mie mi-ar iesi si niste cosuri

Daca mananci cu mai multe calorii, iarasi va merge catre lapte cat e necesar, restul se pune pe tine

blog

Am intrebat pt ca mie mi se pare ca mananc cam dezorganizat ... Asa am eu impresia. Si mananc ff mult pepene.Luam cam un pepene...pepenoi de 7-8 kg/ zi sau o zi jumate

Este singurul aliment pe care l-am mancat in cantitati industriale de cand am nascut si pana acum. Singura mea masa mai "consistenta" este micul dejun...un castron de crereale cu lapte. In rest "ciuguleala" sau cand este sotul acasa, ca ma pune sa mananc.

F interesant articolul...m-a mai linistit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Bun re-gasit si de la noi!

Sunt datoare din cap anterior cu:

"Felicitari Ireth, Windy si Arianna! Va doresc refacere grabnica, bebelusi sanatosi, mancaciosi si norocosi. Sa va umple vietile cu zambete si bucurii! "

Iar in capitolul de fata scot si eu majoretele la incalzire pt
Burtocika, Dado si Anca: mult curaj fetelor, nasteri usoare si copii sanatosi!

am deja un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

La noi situatia nu e deloc roza: beeb are acelasi ritm infernal de o ora somn o ora papa. Imi e teama ca o sa pierd si laptle din cauz oboselii, azi de dimineata desi trecusera 2,5 ore de la ultima papa, nu am mai reusit sa scot nimic pentru el asa ca i-am dat formula. Ma oboseste la maxim si cred ca asta e cauza "secarii" Si mi-ar parea asa de rau pt ca mi-am dorit din tot sufletul sa il alaptez eu :( Cand vad ca la voi dorm copii 3 ore imi vine sa-l arunc pe geam pe-al meu, ma scoate deja din pepeni. Al meu nu ma lasa nici sa dorm. Atunci cand el doarme ora lui, eu tb sa ma chinui sa ii scot lapte - sanul in continuare nu il vrea decat 10 min maxim apoi urla.

Nu stiu cum sa fac sa ii rglez programul, poate aveti ceva sfaturi. Ca daca-l ia somnul dupa ce mananca, nu pot nici in ruptul capului sa il tin treaz, sa ma joc cu el. Daca nu mananca urla in continuu si nu cred ca ii face bine. A, si starea in car el e treaz e de fapt ceva de genul cu ochii intredeschisi, sta ca iepurele a panda sa nu il pun in pat sau sa nu ii scot biberonul.

Si ca sa fie reaba treaba, pe langa epuizare si mana mea handicapata, am mai descoperit si ca la cusatura de la epizio mi s-a facut un granulom tare neplacut. Ieri cand am fost la gineco mi-a zis dr. ca se rezolva de la sine. Ei nu zau? pai si de ce am citit eu pe internet ca numai chirurgical se poate rezolva???
Voi ai avut asaceva la naserile anterioare? Daca da, cum ati scapat?

Va pup pe toate, spor la crescut copii sau...burtici

am deja un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ilida...parca l-ai desccris pe al meu. Noaptea n-are treaba cu patutul dar ziua...ai de mine, ii intra arcurile in c... . Parca stie cand vreau sa il pun in pat si incepe cu zmiorcaiala.
Ilida, eu am avut ceva probleme cu Ana cu alaptatul, ajunsesem sa ma pompez non stop, nici o pompa nu o sa scoata ce scoate bb. Am rezistat 2 sapt cand n-am mai putut, nu mai aveam vreme de nimic, spalam pompa, sticle, tetine... . Am pus punct prin cel mai crunt mod posibil, nu i-am mai dat biberon deloc. M-am dezbracat la bustul gol, am pus-o pe Ana langa mine si i-am zis:"iti e foame, mananca", a plans si s-a foit vreo 15 min, eu ma rugam sa rezist ... si a apucat sfarcul...de atunci nu a mai avut pretentii la sticla.

Pentru mine personal e mult mai usor alaptatul propriu-zis. Eu n-am vreme sa spal sticle, sa prepar laptele praf, sa pregatesc geanta iniante de a pleca. Asa imi iau laptaria cu mine si oriunde i se face foame...ii dau sa pape.
Filip mananca repede, ragaie repede...norocul meu.

Cu Ana n-am fost deloc asa norocoasa, ea papa 45 d emin si ragaia dupa 45 de min, deci pe cand o puneam la somn, dupa 1h se trezea ca ii era iar foame. A fost foarte greu, dar a meritat. N-am picat in depresie, dar cand nu mai puteam plecam de acasa...singura

Acum, cu Ana pe langa mine, ea are nevoie de atentia mea...eu n-am timp sa stau la bibilit sticle. Nu am vreme de manacare, de curatenie sau de rasfat.
Trebuie doar sa tinem cont ca aceste timpuri nu tin la nesfarsit. O sa inceapa si copiii astia sa se joace singurei, sa doarma mai mult, sa nu mai vrea non stop in brate...trebuie doar sa avem rabdare. Urmeaza o perioada obositoare dar fffff frumoasa!

Va

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput