Iul-Aug 2011-Hai Adra,Corry&Alexia!Bv Burtocik(80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Miha, superba povestea voastra!

Ireth, bine ati venit acasa! Adaptare usoare si cat mai multa odihna iti urez!

Acum am o rugaminte de la Alinuff! Ele sunt iarasi in spital, a facut cea mica in week-end febra 38, 38,5, 39 iar la 39,5 au plecat la spital. Ar vrea sa vina in Bucuresti, dar nu cunosc nici un medic. ar avea nevoie de o recomandare ceva, deci daca stie cineva un medic care sa le mai dea si lor o parere macar, ca saraca e deja disperata

Va pup

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

ce rau imi pare pentru Alinuff si mai ales ca sufera micuta de Antonia, nu e drept .

Multa sanatate Antonia si tie multa putere Alinuff.

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaemi
Pufi, eu il tinpe Petru in casa, doar in body cu maneca scurta si-l invelesc cand doarme cu un scutecel subtire. Dar el doarme pe burtica si asa nu si-l poate trage pe ochi

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

anaemi si eu il tin in maneca scurta sau un body subtire cu manecuta lunga si nu-l mai invelesc, numai ca ap nostru e destul de racoros plus ca uneori e chiar rece seara la Brasov, asa a fost si aseara si ptr ca i-am facut baita l-am invelit cu o paturica subtire de bbc dar la frecusul care-l are tot a reusit sa si-o puna pe fata

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Hello,

Pufi m-a distrat tabietul lui Eduard cu statul in putza goala dupa ce mananca ....super simpatic .

Adra si Corry mai e putin, ne gandim cu toatele la voi sa fie perfect .

Adra sper sa nu fie nimic grav cu Eva. Daca se imbolnaveste o mai luati cu voi la Bucuresti?

Felicia asteptam vesti de la control...poate se indura dr de tine si se baga la o inducere

Ireth bine ai venti acasa cu bebe Casian ...tare frumushel mai e rockerashul mic, l-am admirat pe FB . Tati trebuie sa fie in al9lea cer. Acomodare usoara va urez!

Eu sunt bine, am fost aseara la test non-stress si iar nu a vrut maimutzica sa se joace decat dupa rugaminti fierbinti . Nu's de ce dar tensiunea e cam mica 10 cu 5 in conditiile in care toata sarcina am avut 12 cu 6 si mai beau si o cafelutza dimineata si mai scap si un pahar de cola peste zi.

fetele

Crisspy, fericita de Razvi si 36 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

mami l-a invatat

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Daca cineva rade - razi impreuna cu el!
Daca cineva canta - canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze
Omul nu e facut sa munceasca!
Dovada: faptul ca oboseste.

Daca tatal tau nu este milionar, nu ai nici o vina.
Dar daca nici socrul tau nu este milionar, atunci nu ai nici o scuza!

Se spune ca cea mai mare curva de pe Pamant ar fi speranta. Toata lumea traieste cu ea ...

In vin e puterea.
In bere e sanatatea.
In coniac e distinctia.
.... iar in apa sunt microbii!

Cand o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume!

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

Daca vrei ca sotia sa te asculte cind vorbesti, vorbeste cu alta femeie. O sa fie numai ochi si urechi.

Cand esti inteligent si cand esti intelept?
Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate!
Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.

Oare de ce exista atatea organizatii impotriva hainelor de blana si nici una impotriva hainelor de piele?
Probabil pentru ca e mai simplu sa hartuiesti femeile bogate decat gastile de motociclisti.

Un vanator pleaca intr-un safari impreuna cu sotia si soacra. Intr-o seara, dupa ce si-au ridicat tabara, soacra se rataceste si vanatorul impreuna cu sotia sa pleaca sa o caute.
Intr-un tufis o gasesc impietrita de groaza in fata unui leu care ragea din toti rarunchii.
Vazand asta, sotia intreaba disperata:
- Si acum ce facem?
- Nimic, raspunde vanatorul, leul s-a bagat singur in treaba asta, lasa-l sa se descurce!!!

Doi politisti intra intr-un compartiment al trenului:
- Arme? Bani? Droguri?
- Nu, multumesc. O cafea, va rog...

- Tata, spune-mi, de ce barbatii de la noi nu pot avea mai multe sotii, asa cum e in Africa ?
- Esti inca mic, fiule. Cand vei creste, o sa intelegi ca intr-un stat civilizat legea ii apara pe oameni...

Mami fericita de bebe Petru Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Felicia, chiar citeam ieri pe net ca bebelusii care vin mai tarziu, 41s sau chiar 42, se adapteaza mai usor la mediu, nu sufera de colici, si sunt buni "mufatori". Si ma gandeam la tine, sper sa fie asa si sa ai si niste beneficii.
Eu am avut noroc cu medicul asta care ma duce cat mai inspre DPN, care ar fi fost 5 august. Oricum piticul cred ca e dispus sa stea pana la 41 de saptamani.

Crisspy, sper sa nu fie mai grav de atat, ca am fi in foarte mare incurcatura. Aici ar fi putut sta cu o prietena, dar fata are copil mic, deci nu, sau la o verisoara. Problema e ca Eva nu a stat niciodata fara noi, mai mult de ora (si asta s-a intamplat de maxim 5 ori in 3 ani jumate) si daca am lasa-o in Giurgiu s-ar crede abandonata. Daca, prin absurd, la noapte ar face febra mare, ar ramane cu sotul acasa, iar eu as pleca la Bucuresti cu...nu stiu cu cine, cineva care sa conduca. Sper ca asta nu se va intampla, diagnosticul e de amigdalita acuta, febra nu face si sub tratament e greu de crezut ca se va supra-acutiza. Are stare buna, mananca, e vioaie, doar ca tuseste si muceste. Am incredere in Dumnezeu ca nu vom fi lasati la greu

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Adra sanatate multa la galusca

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Stau si frec buha in loc sa dorm , am venit de afara si l-am lasat pe bubu in landou pe care l-am carat 4 etaje de acum ma dor toate, 5 kg ale lui si cu 4 ale landoului ; ma dau viteaza si apoi plang .

Gata ma duc ca s-a trezit, ii dau sa pape si apoi daca ma lasa ma bag si eu la un somnnnnnnnnnn .

Va pup .

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Neata si de la noi si multi pupici

Azi mergem si noi sa ne inscriem la un children centre, ca o sa inceapa activitati interesante ca de exemplu baby masaj. Sotul inca se afla in concediu de paternitate pana pe 10 august, asa ca sunt foarte norocoasa sa l am langa mine. Doar el a schimbat o pe Imi de cand am ajuns acasa. E pur si simplu atat de mandru, incat a zis ca eu deja fac totul pentru ea, ca o alaptez, vrea sa se simta si el util.

Va mai amintiti cand va spuneam ca sotul meu e un om mai rece si pe perioada sarcinii nu m am simtit sustinuta indeajuns de el. Pot afirma acum cu mana pe inima, ca pana si cel mai insensibil barbat de pe planeta asta, in clipa in care isi vede copilul, DA SE SCHIMBA TOTAL!!!!! E un alt om de cand am nascut, o iubeste pe Imi la nebunie, a inceput chiar sa si planga uitandu se la ea! Mie nu mi vine sa cred uneori, caci el nu a fost niciodata asa. Iar mie imi prepara toate mancarurile, ceaiurile si tot ce vreau. Sotul meu nu a fost niciodata asa, acum pot spune ca e un alt OM!!!

Cristelle, Pufi, Fecian , Anaemi , Babylicious multumesc pentru aprecierile voastre. Sunteti niste dulci. Trebuie sa ma apuc sa citesc si eu din urma, caci de cand am nascut cred ca am de recuperat cam 3 capitole!! Cu siguranta mai gasesc povestioare de nastere foarte emotionante!! Pufi, tu esti mai tinerica ca mine, eu probabil ca am avut asa un travaliu caci organismul e mai batranior!!.... Fecian, la urma urmei, ma multumesc si cu un racushor!! Ei sunt super atasati de mama!! Dar un lucru tot stiu ca am obtinut: chiar daca ca zodie e Rac, are ascendentul in Leu. Deci 50% 50%, mintea mea tot a obtinut ce a vrut!!. Am vazut ca tu ai 40 + deci pe cand scoatem motatele si la tine? Ceva senzatii prevestitoare?

Alinuff, mi se rupe ceva in mine cand aud ca bebelina e in spital!! Multa, multa sanatate si Dumenzeu sa vegheze sanatatea micutei tale si sa o faca bine repede!!!

Pufi, eu pe a mea o invelesc doar cu o paturica foarte subtire pe care o bag foarte bine sub salteluta, ca nu cumva sa o traga peste fata. E periculos daca si o trag peste fata, pot sa se sufoce. Intr adevar afara e foarte cald si uneori o las doar intr un body din ala cu manecuta lunga, dar piciorusele dezgolite. Poate si camera mea atrage multa caldura de peste zi si noapte e foarte cald. AC nu am.

Ireth, ai avut aceleasi simptome cum le am avut si eu exact inainte de a naste, ma refer in special la mancarimea aia cumplita!!! Iubita, in legatura cu lapticul, el vine in tzate cam in ziua a 3a, deci pana atunci ai doar colostru. Eu cand am inceput alaptarea, plangeam pur si simplu ca ma dureau sfarcurile de nu mai puteam, am zis ca renunt. Sotul m a incurajat foarte foarte mult si am mers la tot felul de centre sa cer ajutor cum sa fac sa alaptez cumtrebuie, sa nu ma mai doara sfarcurile. Dupa aproximativ o saptamana de dat doar tzata, am reusit si cu mana pe suflet o zic ca toate putem reusi! Vreau si eu sa sustin si sa incurajez cat mai multe mamici sa alapteze doar la san, caci e cel mai sanatos pentru bebeii nostri! Of, va rog sa nu ma luati in nume de rau, poate unele dintre noi nu pot alapta si eu vin si zic ca trebuie sa perseveram!! Cred ca uneori sunt eu mai obsedata, dar vreau ce e mai bine pentru bebelina mea si pentru toti ceilalti bebei. Ciudat, dar o data devenita mama, parca ti pasa de toti copii sin lume si vrei ca fiecare bebe sa aiba tot ce e mai bun!!! Ireth, bravo mamico pentru ca ai rezistat eroic la nastere!!!

HAI ADRA SI CORRY!!!!!

Mergi la inceput