LMA Andra, Clara si Andre - Delfinasi (165)
Raspunsuri - Pagina 11
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissy77 Eu nu mai primesc notificari de la picasa (pt upload la poze noi), nu stiu cu ce i-am suparat de nu-mi mai trimit |
asa am crezut si eu, dar apar la spam toate
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crissy77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
asa am crezut si eu, dar apar la spam toate am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
mie nu-mi apar deloc, mesajele din spam se sterg la 2 sapt. dar eu intru si acolo si le sterg si nu apar de la picasa.
racusor2010 spune:
Buna seara
intru mai tarziu sa citesc din urma, dupa ce se culca puiul de zmeu. azi cand am venit acasa l-am gasit cu ditamai cucuiul in frunte, a cazut destul de tare de coltul de la o masuta 

bona era si mai speriata, dar e ok, nici nu il doare cand pun mana, i-am dat cu gel de arnica,sper sa fie in regula. 

la Biserica Andrei nu a facut scandal...ideea e ca la finalul slujbei se impartasesc copiii, pana atunci Andrei sta cuminte si se uita la lampi
dar cand se apropie parintele sa ii dea Sfanta Impartasanie, atunci incepe circul, daca e odihnit, il conving ca e papa bun de la Doamne Doamne..dar acum nu era ,asa ca 
dar nu era slujba sau altceva
revin 
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
eladea2005 spune:
of racusor, si voi???? pupam cucuiul lui Andreiu...
si filip azi, rupt de somn fiind, patrula pe parchet, a alunecat si a dat cu gura de parchet de i-a dat sangele...

ilinca, deci si voi mergeti prin Serbia...trebuie sa ne cautam si noi cazare undeva prin zona, inca nu ne-am hotarat daca dormim in tara sau nu...![]()
apropo de contractul cu CBC...scrie in Actul aditional,art. II, ca, Conditiile generale (acea pagina in care se stipuleaza la articolul II.3 suma oferita pt tratament + sprijinul financiar)fac parte integranta din contract.![]()
aaa...si eu inteleg ca in loc de cei 100 ron anuali(pe care ii platim acum) vom plati 190 ron anual...n-am inteles eu bine?
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP 2
ERIC SI FILIP 1
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
saddie spune:
eladea, ilinca saru'mana de lamuriri
. eu eram convinsa ca astea sunt deja acoperite in contract. nah invatatura de minte sa citesc contractele in detaliu
. in principiu nu e o diferenta mare (eu acum platesc 140 lei pe an) chiar daca e anual dar in cazul asta ma intreb ce-i opreste ca la anul sa nu faca taxa 300 lei de ex. am sa astept sa-mi soseasca si mie plicul si dup-aia daca mai am nelamuriri ii sun direct
rodyka spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Heloooo......aruncati si la mine cu adresa delfinariului si parola , please ![]() |
arunca tu la crissy un email
, e fata buna si te rezolva am implinit un anisor!!
paula_m spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Heloooo......aruncati si la mine cu adresa delfinariului si parola , please ![]() http://www.facebook.com/pages/MyTwinBeads/196070730443879 http://mytwinbeads.blogspot.com/ Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010 |
Nu mai avem adresa de email, ca cineva a sters toate pozele si mailurile!!
Acum avem grup yahoo. Trimite-i lui Crissy un PM cu adresa ta de mail si te baga ea in grupulet!!Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN
Diana_Eva spune:
Scuze ca am disparut. Copilul meu are dintele nr 4 DAR nu mai adoarme inainte de 22!!!! Nu mai pot! Sunt topita! Nu mai apuc sa fac nimic!
Revin dupa ce imi trece durerea de cap.
Rody - ai primit???
Diana, mami de pui iubit Eva
(20.08.2010)
rodyka spune:
| citat din mesajul lui Diana_Eva Scuze ca am disparut. Copilul meu are dintele nr 4 DAR nu mai adoarme inainte de 22!!!! Nu mai pot! Sunt topita! Nu mai apuc sa fac nimic! Revin dupa ce imi trece durerea de cap. Rody - ai primit??? |
primit

lasa ca iti faci si tu programul dupa ea si va fi bine pentru amandoua! pe unde mai sunteti, in Buc? mai sunt vecinii galagiosi sau i-a rapus caldura?!
am implinit un anisor!!
de leuti minunati