Lido di Jesolo - impresii

Lido di Jesolo - impresii | Autor: inapreda

Link direct la acest mesaj

Saluti,

Va rog pe cei care ati fost la Lido di Jesolo sa ma ajutati cu impresii, ponturi si sugestii.

Mergem in 4: eu, sotul, tatal meu si baietelul care va avea atunci ani si 5 luni.

Multu'

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Am fost de 2 ori, in 2005 si 2006. Ce te-ar interesa sa stii? Vezi ca au mai fost si subiecte pe tema asta. Daca le gasesc in arhiva, le postez sa le citesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui helbi

Am fost de 2 ori, in 2005 si 2006. Ce te-ar interesa sa stii? Vezi ca au mai fost si subiecte pe tema asta. Daca le gasesc in arhiva, le postez sa le citesti.

Andreia

Saluti,

In primul rind daca statiunea e ok pentru familii cu un copil mic.
Anul trecut, de ex, am fost la Riccione si toate plajele private aveau si spatii de joaca pentru copii.

Apoi, daca e o statiune "scumpa" sau o statiune "comerciala".
Daca exista "viata de noapte" si daca e un loc propice pentru shopping.

Daca ati intimpinat "dificultati, neplaceri" de orice fel.

Si, la final, daca ai recomanda prietenilor aceasta destinatie de vacanta.

Multumesc frumos.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Am fost de doua ori acolo, acum cativa ani. Este cu siguranta o statiune pentru familii cu copii, am vazut foarte multi. Erau multe locuri de joaca pe plaja, de asemenea pe aleile pietonale erau si multe masinute, trenulete, etc. Au si un Aqua Park mare, eu nu am ajuns acolo. Hotelul unde am fost noi avea pat suplimentar, parca si patut de bebe, scaune de masa de mai multe marimi si meniu special pentru copii. Plaja e mare cu nisip fin.

Daca iei asta in considerare, vezi ca mai sunt doua statiuni in apropiere cu plaje poate chiar mai late (dar si la Lido plaja e imensa oricum): se cheama Bibione si Lignano Sabiadorro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Am fost de 2 ori in Lido si odata in Bibione. Lido e mai ieftina ca Bibione, are un mini Luna-Park, sper deosebire de Bibione unde e unul mare...aquaparc (n-am ajuns). E f potrivita pt familii cu copii, plaja mare, nisip fin, intrare f lina in apa. E plina strada principala de terase, unde se maninca bine. Noi am avut odata inchiriat un apart. si anul urmator o casa de vacanta (am fost mai multe fam.) cu gril...

Bibione e mai "activa" noaptea, dar si mai scumpa. Fata mea avea un an jumate cind am fost in Bibione si 5 respectiv 6 ani cind am mers in Lido.

Puteti lua idn Lido Port, excursii cu vaporul spre insulele Murano, Burano si apoi Venetia. Le potzi face pe toate intr-o zi, si, acum 5 ani, am platit relativ putin pt o astfel de excursie in care am avut si masa de prinz inclusa (parca 35 euro de adult).

Mergi linistita, e f placut. Seara sunt si minispectoacole pe strada...nu te plictisesti.

Mergi la inceput

Va multumesc frumos!
De abia astept!!!

Vacanta frumoasa tuturor!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Ne spui si noua cum a fost in concediu? Vrem mai multe amanunte ,de ce nu pt 2012 ? Ne-am saturat de turci si bulgari, ma gandeam ca poate la aceeasi bani gasim si altceva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yuppy

Ne spui si noua cum a fost in concediu? Vrem mai multe amanunte ,de ce nu pt 2012 ? Ne-am saturat de turci si bulgari, ma gandeam ca poate la aceeasi bani gasim si altceva.

Saluti,

Noua nu ne-a placut, desi, intr-adevar, nu e o statiune scumpa. Poate daca eram pentru prima oara in Italia...aveam alte opinii. Noua ne-a placut mai mult la Riccione/Rimini sau la San Remo.
E o statiune prea...populista
Dar:
-pentru cine merge cu masina e ok din pdv al proximitatii (din acest motiv si acest an vom merge "in zona" dar la Lignano sau Bibione)
-intr-adevar sint multe familii cu copii si plajele sint amenajate tinind cont de acest aspect (nu ca la Riccione, insa)
-totul mi s-a parut ieftin, comparativ cu alte statiuni din Italia, ceea ce este bine de luat in considerare
-e foarte aproape de Venetia (dar nici Padova nu e departe; noi am dat o fuga si pina acolo)

Daca vrei sa stii ceva concret, intreaba; mi-e greu sa scriu "generale"

Mergi la inceput