Pufi de ian-feb 2010 (36)- LMA Radu!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Bea imi permit un sfat... ca-ti tot faci griji cum a fi cu doi... sfatul meu este sa nu-l indepartezi pe Ivan sa-l trimiti la matusa-bunica sau oriunde in alta parte (poate gradi la un moment dat) sa stea cu fratiorul lui de la bun inceput... cunosc un caz copilul mare a fost dus la bunici si cand i-au reunit fratele mai mare a dezvoltat un comportament de copil "rau" ... e mai bine sa-l astepte si el pe Adam sa fie cu el din primele lui clipe sa participe si el la cresterea celui mic ca sa-l accepte si sa rezolvi in timp optim micile lui sensibilitati si gelozii...

Seteaza-te pe imaginea tu cu doi copii mici descurcandu-te exemplar (omeneste posibil). Si ajutorul va veni singur...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ma stresez pe toate planurile si nu stiu cum ar fi mai bine, desi am zis, oricum nu voi sti pana nu o sa ajung sa traiesc LIVE zilele alea........
nu vreau sa il indepartez....doamne fere..........nu la asta m-am gandit zicand de buni sau tati....

deci el oricum nu sta inauntru..max doua ore de la trezire.....atat in rest afara si de ploua si de ninge si de fulgera nu pot sa il tin in casa, si sigur nici atunci nu va vrea, mai ales ca va veni zapada si ii place...deci o solutie o sa imi trebuiasca , daca nu pot iesi eu cu ei amandoi, sa iasa buni/tati dimineata...pana poate u mai fac una-alta ca si asa e vraiste in casa, daramite atunci...

si oricum nu va suporta sa stea inchis in primele doua sapt macar pana imi revin sa pot umbla k lumea si sa ridic si alte cele..............ca dupa aia iesmi cu totii...

tre sa imi fac rost de marsupiu...

mno cam asta e.....

oricum nu am cum sa il trimit de acasa.......ca buni nu are cum sa il tina o zi saU JUMA de zi, ca are si ea treburile ei, dar macar 2 ore /zi asa m-am gandit ca a r fi bine....mai uita si el

oricum nu va sti/intelege ce si cum si o sa dureze un pic de timp pana o sa inteleaga ca bebe din burta e afara...tre hranit...etc............de inteles nu stiu cat va intelege din toate astea, dar mi sa nu il loveasca/stranga si alte cele.........

is multe di tate............

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 23+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Bea,

Eu zic ca poti sa-l pregatesti sufleteste inainte si sa-i spui ca pleaca intro scurta "vacanta" si ca se va distra de minune, si sa-l trimiti macar cateva zile la inceput. Fara niciun fel de ajutor la inceput eu zic ca este horror. Este oboseala multa. Daca pici la propriu, Doamne fereste? Eu zic ca este mai riscant. Sau macar sa vina cineva sa stea cu tine. Sa ai un ajutor ceva.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Fetelor, daca stiti pe cineva care ar fi interesat de un post de credit controller. Am un post liber, dar este pe perioada determinata de 2 ani, pana se intoarce cineva din CIG. Bine, in 2 ani se pot intampla multe.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Buna dimi...

Asa-mi place cand pot sa beau cafeaua cu voi. Sarumana Larisel, e foarte buna. Am vazut mandrele coafate. Daca inainte mi se parea ca nu seamana deloc, acum au in sfarsit un punct comun: tunsoarea . Pupam fetele frumoase.

Dece se mai cere si o pauza cateodata. Daca tot v-ati propus sa plecati in Delta, nu te mai gandi. El nici nu o sa simta... imi aduc aminte ca ziceai cand ati venit de la inmormantare ca nu a avut asa cine stie ce reactie. Profita acum cat e mic si nu-si da seama, ca mai tarziu cand o incepe sa vorbeasca si o sa-ti planga la tel sa vii acasa o sa fie mai greu. Plus ca ai nevoie sa te odihnesti si acolo o sa te incarci cu energie si o sa te intorci acasa la jiji fresh.

Bea daca ai avea pe cineva sa te ajute cu treburile casnice ar fi mai bine decat sa-ti stea cu Ivan. Sau mai bine ar fi (dar zici ca nu ai unde) daca l-ai duce cateva ore dimineata la gradi, nu cu bunica sau mamaia care au tot timpul tendinta de a-si rasfata nepotii. Stiu eu... "hai lasa-l sa faca ce vrea sa nu creada ca pe el nu-l iubim" sau "pai ce sa-i fac, sa-l las sa planga?" (nu, normal, dar ce-ar fi daca i-ai explica de ce nu are voie cutare lucru. Daca ar plange sa-i dai cutitul il dai numai ca sa nu planga?). Deci imparte sarcini la cine poti (bunica, sot, mamaie, sora) sa te ajute in gospodarie si tu vezi doar de copii. Incearca sa nu-i separi daca poti. Chiar dragute hainele. Mie mi-e cam teama un pic sa comand haine de pe net. Nu stiu de ce... tre sa vada ochiu' meu materialul, cusatura... marimea.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Bea, nu vrei sa-ti trimit eu marsupiul care l-am avut la Dav? Nu l-am purtat decat o data... max 2 ori. www.bestkids.bizoo.ro/vanzare/433406/img/Marsupiu-bebe-Kangaroo-1001001---Bertoni#1" target="_blank"> Asta e , doar ca pe portocaliu.

Trimit prin posta ca-i mai ieftin.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor, daca stiti pe cineva care ar fi interesat de un post de credit controller. Am un post liber, dar este pe perioada determinata de 2 ani, pana se intoarce cineva din CIG. Bine, in 2 ani se pot intampla multe.

Povestea unui Dor

pe mine m-ar interesa orice fel de post vacant cu ceva conditii - zona si program de munca si plata salariilor (fara restante). Lucram cu sotul intr-o firma si depindem de o singura sursa de venit si in ultima reme restantele s-au adunat fara numar... nu ne putem permite o treaba ca asta desi mi-a promis o majorare consistenta de salar daca ma intorc inainte de 2 ani... Imi poti transmite pe PM te rog anuntul?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Poftiti la o cafelutza aromata...

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Multumiri

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela
noi cik maine plecam in 2 in delta.sau ma rog...la marginea deltei...insa park nu imi vine...mie mi-e dor numai cand ma gandesc ca plec si ca-l las....mi-e dor peste noapte ca stiu ca nu ma pot duce cand vreau langa el ca doarme cu mama....offf...

Si eu vreau sa facem figura asta, dar sa vedem cand. Ar fi bine prin septembrie sa prindem si un pescuit, dar cine ne-o da noua 2 zile in sepyembrie cand sunt bugete? Oricum 2-3 zile cred ca rezista fara noi. Ca trebuie si putina odihna.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza fete!
Noi ne-am intors de afara mai repede, pe motiv de putina febra la copil. Aseara am avut o patanie cand ii administram nurofenul (cu forta), s-a innecat cu el si nu i-am mai dat altul. Cat timp se facea febra la vaccinul asta?

Tomaca sa mai vii cu oferte de joburi si peste 6 luni please. Cand plecati?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput