Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***334***
Raspunsuri - Pagina 16
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Bianca, ce vaccinari? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Pai ala pneumococic care nu mai stiu cum se cheama si ce varianta facem si ala de hepatita A, dar aici ma mai gandesc.
Floric spune:
Tufete, prea vorbiti cu foc despre proiecte demografice...Eu ma apuc sa ii scriu lui Mos Craciun...poate imi vine "zarza"...Si Rares se uita la alti bb in carucior dar este asa de uimit iar dupa ce fac rpezentarile incepe sa vb cu ei...cand nu i se raspunde face eforturi, le da jucarii, impinge caruciorul...paote poate primeste o reactie...Cel mai tare a fost aseara cand ne-am intalnit cu finutza (are o luna) si plangea mititica de colici (brrrr, aseara mi-am aminti acea perioada) si ba o luam in brate ba o lasam in carucios dar de unde...Rares o impingea , de fapt impingea caruciorul, si intreaba "Tze ai?", Mami, pinge", Da, i-am spus...El continua...Chitzana (Cristiana) tzeee aiiii? Daca i-am spus ca o doare burta a concluzionat el ca 'a cudut". Asa haios se apleca peste carucior si intreba ce ai, ce este, de ce plange...
Bianca, sunt mortali...Bia este domnisoara, pare intr/adevar mai mare. Ei lasa ca acu trece timpul si se inverseaza rolurile.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Monnvas spune:
Helau.
Is inconstienta daca n-am de gand sa ii fac niciun vaccin optional, chiar daca o sa mergem la gradi din toamna?
Am fost ieri la zoo. "Nu pashe codilul ala, e ulat"
Altfel, a fost mai interesat de catzarat pe garduri decat de animale
Oricum, arata ceva mai bine gradina noastra zoologica, mai are pana la standardele occidentale, dar is cateva animale chiar zglobii, nu mai e letargia aia generala de acu' cativa ani.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
aris26 spune:
pai ar fi prevenarul daca nu l-ati facut deja(noi l-am terminat de cand era bb), varilix(varicela) si havrix(hepatita)
pe cel de hepatita nu am apucat nici noi sa il facem, cred ca saptamana viitoare cand se intorc doctorii din concediu
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Pai ala pneumococic care nu mai stiu cum se cheama si ce varianta facem si ala de hepatita A, dar aici ma mai gandesc. |
+
aris26 spune:
va ca circula in aer chef de bb2![]()
v-am facut pofta?![]()
acum serios, din punct de vedere financiar si pe mine tot analizele m-au cam speriat. parca sunt mai scumpe ca la prima sau nu mai sunt eu atat de disperata sa le fac pe toate incat sa nu mai conteze. prima morfofetala 250+triplu test 150, apoi cea de 21 de sapt care m-a rupt(450) si mai am una la 32 de sapt. analizele de baza au fost gratuite dar tot au mai fost cateva suplimentare. bineinteles ca nu am mai facut toata lista ci doar alea de care imi era frica gen toxoplasma ca doar am o casa plina de pisici si ale mele ies pe afara probabil mai prin un shoarece...na.in schimb multe le-am sarit pt ca stiam ca am imunitate sau mi-am dat seama ca nu sunt atat de importante. in rest nu mai mai cost la fel de mult. am cam tot ce imi trebuie, mai ales ca e tot baiat![]()
mai dureros o sa fie cu gradinita, chiar si cu reducerea pt frati tot o sa fie o suma imensa. poate pana atunci gasesc si eu o pila la stat..sau cine stie.
eu m-am gandit mereu ca daca ai mei au putut creste doi copii din mai nimic o sa pot si eu. probabil o sa trebuiasca sa fiu mai cumpatata, sa calculez mai mult, sa ma organizez mai bine ca sa nu fac cheltuieli inutile...
dar de ce ziceti voi ca daca nu ai un an complet in campul muncii nu iei CIC? ca eu nu o sa am un an. m-ati cam speriat. eu stiam ca poti intra chiar din cic in cic. gresesc?
hai ca a coborat si al meu in sufragerie, se uita la bernard inca dar trebuie sa il pregatesc de plecare si sa-i fac un dush ca iar am ratat baia aseara
+
aris26 spune:
hai ca sunt complet inutila pt copilul asta. dupa ce m-a luat la rost ca unde e coca mea(s-a jucat aseara cu o bucata de coca de paine) cand i-am zis ca am aruncat-o la gunoi ca se uscase imi zice f serios:"hai sa luam alta coca din fabrica daca aia de aseara ai aruncat-o ca se uscase"

frate pai eu nu sunt atat de coerenta nici dupa doua cafele
. apoi i-am pus cereale cu lapte(la cererea lui cu laptele peste cereale ca de multe ori le vrea separat) si acum mananca singur la masa.
cand s-a facut atat de mare?
bine ca sunt gravida ca imi dau seama ca nu l-ash mai fi facut ... e asa de bine cand cresc...atat de usor
+
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Helau. Is inconstienta daca n-am de gand sa ii fac niciun vaccin optional, chiar daca o sa mergem la gradi din toamna? Am fost ieri la zoo. "Nu pashe codilul ala, e ulat" Altfel, a fost mai interesat de catzarat pe garduri decat de animale Oricum, arata ceva mai bine gradina noastra zoologica, mai are pana la standardele occidentale, dar is cateva animale chiar zglobii, nu mai e letargia aia generala de acu' cativa ani.CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Daca nu vrei sa ii fac vaccin optional inseamna ca ai motivele tale argumentate. Nu trebuie sa fii neaparat inconstienta. Daca asa te-a sfatuit medicul lui Cristi si esti convinsa ca asa e bine...
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui aris26 pai ar fi prevenarul daca nu l-ati facut deja(noi l-am terminat de cand era bb), varilix(varicela) si havrix(hepatita) pe cel de hepatita nu am apucat nici noi sa il facem, cred ca saptamana viitoare cand se intorc doctorii din concediu
+![]() |
Prevenarul nu l-am facut. Stiu ca daca e facut dupa 2 ani se inteapa copilul o singura data.
Voi l-ati facut in 2 transe parca.
Pe ala de varicela l-am facut (Varilrix)
Si l-as face si pe asta de boala mainilor murdare:) (de hepatita A)