Felicitari Catalina! Floricele de mai-iun 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata!
Mirela- La multi ani, sanatate si tot ce-ti doresti!
Abia astept si eu concediul....

Cafelutza e gata! Si ceiutul la fel!

O zi frumoasa fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Neata fetelor!
Nico, mercic de ceai. Fursecuri de acum cateva zile nu mai sunt?
Mirela, LA MULTI ANI!, cu intarziere.
Si eu astept sa plecam la mare. Nu atat pt mine cat pt d-soara.

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

Fursecurile s-au terminat . Dar va ofer eu un bol de zmeura proaspat culeasa din gradina ... e mai sanatos si nu ingrasa

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Fursecuri nu am oferit eu si nici nu dau!
O zmeura as vrea si eu, anul asta doar m-am uitat la tufe si la capsuni la fel. Trebuie sa-i vin de hac gainii. Dati-mi un pont cum sa prind gaina, ca e salbatica rau si nu o poti prinde alergand dupa ea....., asa ca astept propuneri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Hahaha ... nu stiu Nicoleta, ca mie una nu imi plac gainile, spre deosebire de asta mica care le-ar jumuli intr-una eu fug de ele vazand cu ochii ... asadar nu am tehnica de prins gainile, noua ni le prinde socru, le taie, jumuleste etc tot el ca noi mai bine murim de foame decat sa punem mana pe ele

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Eu am una singura. Ratacita la mine in curte de cand era puisor. De kilarit, ar kilari-o taica-miu si tot el ar si consuma-o, ca noi nu suntem genul. Dar ma enerveaza ca mi-a ciugulit capsunile, iar primavara imi mananca samanta de gazon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Seara buna,

Fetele, mai stiti ceva de Vivela? Tocmai ce bantuiam pe la odiseea sarcinii si i-am vazut numele la odiseea martie -aprilie 2012.Eu o felicit ,ii doresc sarcina usoara si sper sa mai treaca si pe la noi din cand in cand

Mergi la inceput

Neata!
Cafelutza/ceiutul e gata!
De Vivela nu mai stim nimic, dar daca-i ii urez Felicitari, bebe sanatos si la termen!

O zi frumoasa fetelor!

Mergi la inceput

Am intrat la odisee ai avem 3 gravidutze de martie-aprilie, nu una: Catalina, Gabi si Alina (inca neconfirmat)

Felicitari fetelor! Sarcina usoara si bebei sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

va multumesc ca mi-ati luat bucuria de a anunta eu oficial atunci cand consideram eu ca este cazul .

Mergi la inceput