Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***333***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

va multumesc mult tuturor pt felicitari. asa de bine e sa stai pe masa aia si sa il auzi pe Iosup: craniu de dimensiuni si aspect normal, rinichi normal pozitionati..bla bla...toate normal sau normale.

novus - acum uitandu-ma pe link mi-am dat seama ca mai avem de depasit o problema. pensiunea la TURCUL???salon TURCESC???? ma omoara cipriotul meu

chato - i-am luat un filtru de cafea meserias ca mereu se plangea ca nu a mai baut o cafea cu placere de cand s-a stricat filtrul vechi, desi am luat un expresor super tare, il enerva ca facea cafele mici, si el mea cu cana de ceai si cate 3-4/zi. am fst si la piata de plori si i-am umplut o galeata imensa de flori...direfenta de cadou a primit-o in natura

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ca una ce-si doreste inca un copil printr-o minune, imi place sa cred ca doar abstinebta este infailibila

Si eu sint trecuta de 35 si sint fumatoare; daca nu mi-as mai dori copii, cred ca tot la sterilet as apela. Dar, cum imi dorec, folosim prezervativ!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Bianca, din cite am inteles de la alte mamici, la noi grupa baby e compusa din copii cu virsta intre 1an si 8, 9 luni si 3 ani. Si ei au activitati, pregatesc serbare, se spala, au program de olita, maninca singuri etc. Ce ai spus tu acolo mi se pare horror si de neconceput. Ian nu mai sta in scaunul de masa de pe la 1 an si 4, 5 luni. Cred ca n-ar sta nici daca scaunul ar fi facut din "bobo" 100%.

A, uitasem sa spun ca, din ce pove tu, gradinita lui Vladimir mi se pare faina de tot!

Si ai nostri au activitati interesante (adecvate varstei bineinteles), ce se intampla in gradinita lui Vladimir presupun ca e ceva exceptional... sper...

Adela mai sta ocazional in scaunelul de masa... la masa, dar in nici un caz toata ziua pentru ca nu au "doamnele" kef sa supravegheze piticii. La gradinita au masute mici cu scaunele la care mananca, nici nu i-ar putea priponi acolo...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Bianca, din cite am inteles de la alte mamici, la noi grupa baby e compusa din copii cu virsta intre 1an si 8, 9 luni si 3 ani. Si ei au activitati, pregatesc serbare, se spala, au program de olita, maninca singuri etc. Ce ai spus tu acolo mi se pare horror si de neconceput. Ian nu mai sta in scaunul de masa de pe la 1 an si 4, 5 luni. Cred ca n-ar sta nici daca scaunul ar fi facut din "bobo" 100%.

A, uitasem sa spun ca, din ce pove tu, gradinita lui Vladimir mi se pare faina de tot!

Si ai nostri au activitati interesante (adecvate varstei bineinteles), ce se intampla in gradinita lui Vladimir presupun ca e ceva exceptional... sper...

Adela mai sta ocazional in scaunelul de masa... la masa, dar in nici un caz toata ziua pentru ca nu au "doamnele" kef sa supravegheze piticii. La gradinita au masute mici cu scaunele la care mananca, nici nu i-ar putea priponi acolo...

Ce inseamna exceptional?
La tata exceptional= mai prost de atat nu se putea:))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Tufete va reamintesc ca in perioada 26-28 august facem intalneala mare mare !!!

Mergem aici : http://www.pensiunealaturcu.ro/

camera costa 85 ron/noapte iar micul dejun si cina = 50 ron/pers

Participantele sunt : Novus, Chatonel, Denisamada, AncaNicolae, Monnvas, Ilinca, Pisigri, Gigelica, Olga, Ela, Gaza, Dyanna si speram ca si Anaan !! si poate Pisik-ii !!

Mai este 1 camera disponibila !!

Stiu ca voia si Cativ sa mearga. Sper ca nu s-a razgandit dupa ce i-am zis ca nu putem sa o aducem noi...

Mergi la inceput

Hai ca m-am prins.

Nu am vrut sa spun ca aia mici stau toata ziua in scaunul de masa.
la masa stau in scaunul de masa, restul mai mari fiind la masute cu scaunele mici de plastic.
aia mici stau pe jos mai mult, ca au si ei activitati de cuburi si tavaleala. Nu va imginati ca sunt sechestrati in scaun:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

eu am o idee. sa il trimit pe vitamina o zi doua sa le vad cum il priponesc in scaunul de masa
ca sa nu mai zic, de unde ideea ca acolo sunt mai in siguranta??? ca eu nu imi intorceam nici privirea cand il puneam in asa ceva. singurul loc unde era in siguranta era pe covor si asta pentru maxim 30 de secunde:))))

eu discutasem cu doctorul si tot la steriletul asta ajunsesem. noi uram plasticele, calendarul e o prostie si abstinenta nu prea tine. ar mai fi o vasectomie de care fuge ca ars si legarea trompelor care mi se pare mie prea radicala. deci dupa nasterea asta clar sterilet. am inteles ca e doar pe baza de progesteron ceea ce e ok si la endometrioza mea. doctorul meu sustine ca nu o sa-mi afecteze libidoul...sa speram ca are dreptate altfel jar mananca. dupa ce ca o sa fiu mama de doi copii mici niste lipsa de chef hormonala mi-ar mai trebui

+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Bre, cum naiba faceti sa aveti accidente? Ca la mine nu uita niciodata musiu protectia... Invatati-ma si pe mine cum sa ma "accidentez"!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

novus, bine ca zisesi, ca nu-s logata (si inca nu reusii sa ma loghez, dar fac eforturi)

fetelor, azi-noapte am avut asa un vis misto: eram cu motanul pe un vapor si beam, fumam, ne distram si era si Onix, dogul meu german care s-a dus in lumea ciinilor vesnici acum 7 ani ... ce fericita eram cu el in brate as vrea sa pot sa fac cumva sa revina, desi ar fi gelos de numa pe izia... ori, stiu eu?!

Mergi la inceput

pai voi credeti ca Vladimir sta in scaun? Ei bine, m-am exprimat ca o ciuperca. Gandesc prea repede si scriu incep si se pierd ideile. MA scuzati. Nu mai iesplic nimic. raspund cu da si nu si doar intrebata!

Si pana la urma e clar ca grupa baby de la o gradi nita nu e acelasi lucru cu grupa baby de la alta gradinita.

Mergi la inceput