Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut fetelor

acu' m'am asezat dupa ce m'am trezit la 6 jumate sa duc copilu' la gradi. Bine n'am dus'o la ora aia da' pana ne facem noi tabieturile dureaza.

siiii, mi'a venit carutul, noi care asteptam cadoul sofiei de pe amazon, a venit carutul de pe ebay. Acu' pareri:

- per total e o super afacere, ca mi'a dat o multime de accesorii pe care data trecuta le'am cumparat;
- transportul a fost gratuit;
- pretul a fost la 2/3 din tot ce am mai intilnit pe net, de fapt mai putin (62%) ;
- desi este cit celalalt de lat si greu mi se pare un fel de tanc rusesc, imens, insa restul familionului fu incintat;
- e mare mare mare de Sofia la 3 ani mai are inca loc;
- a venit in 2 zile direct acasa;
- bebica o sa fie incintata pentru ca pentru bebeloi e foarte comod, pentru muma e mai complicat, insa sper sa ma bucur de faptul ca se pliaza super bine, se face lat de 20cm;
- si ce e dragut, pe rotile din fata are imprimat 'Seed was here' si raman urme cu treaba asta daca e ud/zapada/etc, ceea ce e simpatic :)
- materialele si finisajele sunt super ok, are ditamai sacul de cumparaturi etc etc etc.

Sper sa fie intr'un ceas bun si cu noroc!

Acum imi mai trebuie un scaun, tot o super afacere daca oi gasi :)

Corina felicitari pentru eco si bebe!

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

alinuk..hai ca mai e putin si il vezi pe bebe
te asteptam cu vesti bune

ooka, sa il folosesti cu placere si sa se bucure bebe de el
neuronul meu a ramas in urma..ce marca e caruciorul?

chiar, se merita sa mergi in sept la baby expo pentru incercat carucior, scaune de masina, patut etc?
eu ziceam sa astept pana atunci sa vad de la mai multe firma intr-o zi..

la toata lumea, ma bag la
maine din nou la munca, o sa apuc probabil doar sa va citesc..dar sunt aici
si pe urma vine weekend-ul

20+

Mergi la inceput

Corina, e Seed Pli carutul nostru, cit despre mersul la babyexpo, eu as vrea sa merg in caz ca nu gasesc scaun de masina pana atunci poate au ceva oferte, in general nu am vazut oferte, n'am luat nimic spectaculos de la baby expo, doar ca sunt toate la gramada si cu oarece reduceri, plus ca cel putin in Bucuresti nu prea gasesti locuri unde sa fie zeci de scaune/carucioare sa le poti proba, biberoane de toate marcile, hainute nu au chiar orice dar cel putin in ultimele zile de targ au reduceri. Poate fetele care au mai fost au alte pareri si ni le impartasesc si noua.

ma retrag si eu la somn, noapte buna!

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Neata fetelor:)O cafeluta sau ceai verde cu turta dulce va ofer.
Felicitari fetelor cu vesti bune de la eco-parca Ralut si Corinas!Sper ca nu v-am incurcat.Oricum daca am sarit pe cineva n-am facut-o intentionat-felicitari pt vestile bune tuturor!

Rosum-bine ai venit.N-am inceput sa simt ca respir mai greu-desi ma simt maaare si rotunda rauasa ca o mica balenuta.Sper sa adaug asta pe lista mult mai tarziu pt ca am si astm si e greu uneori sa respir normal oricum.

OOka-sa dea Domnu sa fie intru-un ceas bun!Tare afacerea cu carucioru-sa pui poze sa-l vedemDe pe care ebay l-ai luat?Uk,Belgia,Germania?Da,greu cu transportul de aici-desi unele chestii cand le gasesti la super oferta merita cu varf si indesat.
Multumesc mult pt linkurile alea de la Chicco-le-am trimis uneia din bunici dar nu pare foarte interesata sa ia lucrurile acum.Cealalta(mama) n-are semnal asa ca n-o pot nici suna nici vorbi pe net.Celelalte doua bunici sunt in capatul celalalt al tarii unde sper ca nu ajungem dat fiind ca bebe va fi mic si nu vrem sa-l chinuim cu prea multe drumuri.
Ei le vor cumpara mai incolo si daca nu-s la oferta,pt ca sunt necesare.S-ar putea sa te mai intreb atunci-dupa ce voi consulta siteurile date de tine mai intai.
Uite ca nu m-am uitat daca Chicco are sediul in Galati dar poate trimit prin posta.Daca nu dau ei o fuga la Bucuresti.

Rania-nici eu nu pap miel.Asa ca esti de-a mea.O cafea cu prajitura sau o lasagna vegetariana merge atunci?

Alinuk-bafta la eco saptamana viitoare.Baieteii se pare ca sunt destul de grasuni pe aici

Ralut si Lia-felicitari pt Bogdanel si Mateias

Brambu-de abia astept sa mai copilaresc inca o data cu bebe.Ma bucur ca i-a placut Silviei in excursie-ai pus poze?

Bianca-ai pus si tu poze din vacanta?

Diana-sanatate multa lui Stefan.Aici doctorii ori te intreaba daca vrei sa scoti tot din prima ori recomanda ei sa le scoti pe toate odata.
Juniorul meu ma cafteste zilnic de nu ma vad uneori-cauta prin chiloti vorba Caroleisare pe ovare..printre coaste..peste tot.Cand i cant sau ii vorbesc se linisteste.Si muzica ii place-orice numai liniste sa nu fie.Noi ii zicem "baby boy"...ca nu ne-am decis la nume..inca.

Brambu si Pica-nu stiu daca v-am zis multumesc pt complimente vis-a-vis de burtica.Brambu m-ai facut sa rosesc,seriosPica tin pumnii pt Sambata-sa pui poze.

Am vazut ca ati vorbit de biberoane,carucioare,concediu de maternitate.Am auzit si eu ca Miericica-biberoanele Avent cam curg.Noi vom primi niste biberoane de la o tipa a carei fetita a refuzat sa bea din biberon-doar direct de la sursa alftel nici gand.Daca nu-s bune,mai adaug..o sa incerc si Medala si Nuk.Si mai sunt si unele no-name,facute de supermarketuri.Sunt BPA free-deci merita.Nu numai ca sunt mai ieftine decat marci precum Avent,Medela,Born free dar se pare ca sunt si bune.O prietena mi-a zis ca a folosit un biberon din asta vreme indelungata si spre deosebire de Avent n-a curs nicio picatura.
Ah si vom primi si bassinet de la o prietena-asta n-am vrut eu sa-l cumpar in ruptul capului.Pt ca daca bebe e mare nici nu incape in bassinet.Si trei seturi de lenjerie ma costa cat un bassinet oricum.O salteluta e 10-15 dolari deci merge.Mai spunea o prietena ca are o saltea din latex in tipla ca a fost prea mica pt patutul de lemn si mi-o da cadou.Stiti ceva de saltelutele din latex-sunt bune?

Concediu la noi-poate daca avem bafta si vin bunicii la timp nu trebuie sa ia domnu' Firicel concediu.Va lua din concediul lui cu plata pt ca altfel daca ia concediu de paternitate va fi platit valoarea de salariu minim pe economie parca,saptamanal.Si nu ne putem descurca.
Dar daca n-am ajutor va trebui sa ma ajute.Ca n-am pe nimeni altcineva.Singura mea verisoara munceste full-time-pana acum cateva luni a mers full-time(desi lucra cateva zile de acasa).Dar s-a schimbat sefa...si s-a dus totul pe apa Sambetei.
Norocul nostru e ca voi sta acasa si voi avea grija de bebe.Sper sa ne descurcam minimum doi ani.Va fi greu financiar dar ..mergem inainte.Orice pt bebe.

De Georgia mai stie cineva ceva?

Luny-ai pus reteta aia cu borsuletul de peste?

In rest am cam uitat despre ce s-a scris-daca-mi aduc aminte revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bau
firicel, n-am apucat ma, sa pun reteta.. pozele le am, dar cel tarziu in we, o pun

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

neata
firicel multumim de cafeluta
intru si eu rapid de la munca sa va intreb ce parere aveti de un carucior, mi l-a recomandat o prietena
http://www.coletto.com.ro/produs2958/COLETTO---CARUCIOR-AUSTIN-4-SISTEM-COMPLET-3-IN-1-GREEN-2011.html

sa aveti o zi buna

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

'neatza si un ceai negru cu lamaie va ofer si eu!

okasa stapantiti sanatosi acel carucior si sa-l utilizati la maxim!

abia astept si eu urmatorul baby expo, ca eu si sotul meu pana nu vedem nu prea ne vine sa luam, plus ca el are niste cerinte...de inginerca nu degeaba a terminat Poli.

am gasit cazare la mare pe ultima suta de metri: mergem 4 zile sapt viit, apoi fugim si la munte..abia astept.

maine merg la tara la Valceasa respir putin aer curat si sa-mi vada rudele burtica, ca dupa...cred ca o sa-i mai vad la botez

sa aveti o zi minunata!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Luny-am vazut pozele cu captura senzationala.Operatiunea Monstru'M-a apucat nebunia-deci baga mare si pune reteta-de a face un bors de peste in weekend.Am re-descoperit-uitasem de el-un peste de rau gen somnul nostru...deja salivez.
Dana-am vazut si pozele tale nu stiu daca ti-am spus.Foarte frumoase toaletele si voi sunteti foarte frumosi
Corina-eu zic sa mergi sa-l testezi.Pe website arata bine-dar in realitate nu stii.Si daca tot dai un pumn de bani..mai bine testezi cateva carucioare la fata locului.Eu am testat acum doua weekenduri niste carucioare-aveau de la 6.8 kg pana la 9 kg si ceva.Si mi s-au parut grele unele.Asta de care zici vad ca are 12-13 kg.Intr-adevar te vei obisnui dar...cu muschii slabiti-indiferent de nastere,cezariana sau nu,conteaza fiecare kg in plus.Asta e parerea mea.Sunt si alti factori gen(vb in general):cat de bine se manevreaza,are suspensii la roti (sunt necesare?),cat timp va fi folosit,cat de usor se pliaza,e pretul justificat pt perioada de timp,cate kg are,are landou etc.Depinde de fiecare.Eu o sa incerc sa gasesc unul care sa intruneasca cat mai multi din factorii antementionati si in primul rand sa fie usor ca greutate.
Asta e fixul meu-daca e intre 6-9 kg o sa fiu un om fericit.Sper sa-l si gasesc

Alinuk-distractie placuta in concediu!Sa va relaxati ,sa va simtiti super bine!

Pup

Mergi la inceput

salut fetelor

multumim de cafei

firicelule, merci, te ajut daca ai nevoie, astia de la chicco, livreaza si calitatea e buna, daca vrei te pot ajuta cumva, simulari chestii socoteli, imi spui tu

alinuka, merci si concediu placut, vreme buna sa ai

corina,mie mi se pare greu. Carutul asta de l'am luat are 11.6kg si e nu greu, foarte greu, e ceva asa, inimaginabil, sau poate doar m'am obisnuit cu cele sport, Sofia avind acum unul sport.

Dar, daca mergi prin oras, toate is grele, mari, voluminoase. Totusi mi se pare scump, 1900 ron e mult, in opinia mea cel putin. Si un carut usor nu are 13 kg cum mint astia pet oate siturile are pana in 7kg. Daca ii tine sa faca unul asa, nu sa minta, 'carut de aluminiu, usor de 13kg'. Sper sa nu te superi

mami de Sofi

Mergi la inceput

fetele, stati linistite ca nu am de ce sa ma supar
de asta v-am intrebat, sa stiu daca iau sau nu in calcul recomandarea..ca eu nu ma pricep prea bine..si nici nu am probat pana acum

20+

Mergi la inceput