Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Lia, fii increzatoare, Dumnezeu nu va lasa!ma gandesc la voi si eu...
Diana, te cred ca esti super ingrijorata... dar despre medic ce parere ai?.. adica, ptr linistea ta, n-ai putea sa-l duci sa-l vada si alt dr, ptr o a doua opinie, cu analizele alea cu tot?..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sa revin

Sucuri nu am dat la copil pana la un an, nu am inceput diversificarea cu sucuri de legume/fructe, aici e alta schema, se incepe cu cereale de orez (parca), apoi piure de legume, apoi piure de fructe si restul....

Ceai nu i-am dat niciodata.

Apa chioara si atat, dar si aia de pe la 6 luni parca. El bea f f multa apa si acum, sucuri ii dau de mere, in rest nu ii plac.

Mai bea un suc f f gros facut din tot felul de minuni,mie mi se pare tare scarbos:))), e verde si are spanac, usturoi, kiwi, mar, niste germeni de grau parca, broccoli, spirulina, patrunjel, alge marine...ce sa mai...sanatate curata, dar mi se pare oribil la gust, fi-miu il bea cu mare placere...el oricum e mancator de verzituri gen broccoli, spanac si altele.
Asta e sucul minune, daca aveti copilasi mofturosi la mancare cu sucul asta va asigurati ca isi iau necesarul de vitamine si nutrienti.
http://www.nakedjuice.com/#OurJuices/Background/MainMenu/Families/Superfood/bottle2

Firicel
, asa si eu...am primit o gramada de chestii pt copilul asta, haine....am vreo 3 sacose mari, pana la 6 luni nu imi trebuie nimic, scoica, pompa (pt mine e obligatorie pt ca ma intorc la servici devreme)...

Singura chestie pe care am luat-o noua pana acum e basineul, dar si asta pt ca era la reducere 50% altfel nu cred ca as fi dat banii.

Astept sa imi faca colegii baby shower, mi-am facut listuta la magazin cu ce imi trebuie

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Luny, medicul este ok. M-am dus la el la Cluj (eu fiind din Zalau) (sunt vreo 85 km) tocmai pentru ca am incredere in el. Cand avea Stefan vreo 9 luni avea deja la activ 3 otite cu timpan spart, cu puroi, si astia de la Zalau doar imi dadeau picaturi si antibiotic, se inchidea gaura, si in 2 saptamani cum racea Stefan cum revenea otita cu puroi. A treia oara cand am patit era intr-o sambata si norocul meu a fost ca Dr. asta venise la o clinica particulara din oras. L-a vazut pe Stefan si m-a chemat a doua zi de dimineata (duminica) la Cluj, la spitalul de copii, unde a venit si mi-a facut internarea. M-a tinut vreo 5 zile in spital, dar asa mi l-a pus pe picioare, ca 1 an de zile nu a mai facut Stefan nici macar o raceala banala. Si am mai intrebat si alte mamici care au fost la el, si toate au fost multumite. Plus ca si o dr. ORL la care am fost la Cluj (la o clinica) mi l-a recomandat tot pe dr. acesta de la spitalul clinic de copii.
DAr asa se mai intampla, si vara-mea si-a operat copilul de polipi, dar a continuat cu raceli si boli pana i-a extirpat si amigdalele.
Oricum, luni cand merg vreau sa ma duc sa il vada si un pediatru, daca tot merg la spitalul de copii.

diana 19+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Irina, si eu am mers pe aceeasi schema de diversificare ca si tine, cu mici exceptii adaptate in functie de ce se gaseste aici. Mi-a placut wholesomebabyfood com .. citeam mai mult site-urile americane decat ce e in Ro, ptr ca-s muuult mai actuale, mai clare in explicatiile 'cum?, de ce?' etc.. bine, acum s-au mai pus la punct cu noutatile si romanii... dar fiecare cum considera ca e mai bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

am ajuns si eu acasa si m-am pus la curent cu noutatile
fetele, eu ma bucur tare ca impartasiti cu noi parerile despre cele necesare bebelusilor - vb de mamicile la prima sarcina, sau de mine in mod special
eu as fi vrut sa va propun, daca nu e prea mare munca, sa facem o listuta cu ce ar trebui sa avem in vedere sa luam inainte de nastere si ce putem lasa dupa
de la hainute de sezon rece, la ce trebuie la baita, creme, termometre..toate maruntisurile..ca parca vad ca eu de exemplu sigur o sa uit sa iau cateva

Lia ma gandesc la voi si ma rog sa treceti cu bine de sapt astea

brambu f frumoase pozele, parca as merge si eu..ca nu am mai fost de muuult timp..iar pitica e dulce foc

ramona am vazut o burtica tare frumoasa

diana de incurajare si sanatate lui stefanut

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Diana ii doresc multa sanatate lui Stefan! Sper sa scapati curand de toate problemele cu el.

Uitasem sa zic la ce am folosit foarte mult scoica si anume la diversificare. Il puneam in scoica cand il hraneam, a stat foarte bine acolo pana sa ajungem sa putem folosi scaunul de masa.

Mergi la inceput

Corina, eu am mai scris candva 'must have'-uri... in rest, raspund la intrebari punctuale.. recunosc ca mi-e greu sa reiau ce s-a mai vorbit, nu mai stiu ce am scris, cu timpul si cu neuronul stau prost oricum
Paula, de la 6 luni copiii pot sta in scaunul de masa fara probleme, sau macar teoretic.. voi v-ati diversificat mai devreme?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosum spune:

LIA imi pare tare rau, dar trebuie sa ai incredere ca o sa fie bine.

Fetelor care ati mai trecut prin asta, de unde stiti cand sunt contractii sau o durere? Mie mi se intareste burta cateodata, destul de rau si dureaza ore intregi, dar intradevar nu am dureri

Ma bucur pentru voi ca sunteti optimiste, eu nu prea indraznesc sa-mi fac inca liste de cumparaturi, decat dupa 7 luni

Mergi la inceput

Rosum, s-a mai discutat despre asta, inclusiv tu ai mai intrebat si ti s-a raspuns, dar revin si eu, cu aceeasi concluzie.. daca burta e tare, e contractie! ca e nedureroasa, e de bine... ar putea fi de rau faptul ca dureaza atat de mult, sau s-ar putea sa nu fie nimic serios, dar noi, de pe forum, nu-ti putem spune asta ca nu suntem doctori!... daca e tare burta, te si doare, atunci ar putea fi de rau, ar trebui sa mergi chiar repede sa te vada un dr! ideea e ca noi nu suntem niciuna ginecolog,obstretician si mai mult decat ti s-a spus, nu te putem ajuta, si nici n-ar fi corect sa ne dam cu parerea mai departe, tocmai ptr ca nu e nimeni de specialitate! toate framatarile astea trebuie discutate cu un ginecolog, tu trebuie sa intelegi deja ca forumul este depasit daca apar dureri si burta intarita... eu una, n-as sta pe ganduri si m-as duce direct la doctorita mea..
inca o data, pentru linistea ta, consulta-ti medicul, e cel mai corect in primul rand ptr bebele ce-l porti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

lunny, da, ne-am diversificat mai repede. Desi a fost alaptat exclusiv am inceput, la sfatul medicului, undeva pe la finalul celor 4 luni, cu suc de mar si morcov, o fi bine, o fi rau, la Marius i-a mers bine. Ce am observat insa eu e ca noi am mers foarte lent, spre deosebire de alte mamici care au inceput mai tarziu. Cereale a primit abia dupa 8 luni si jumatate parca.

Oricum al meu nu a stat perfect in fund la 6 luni de unul singur, iar in scaunul de masa nu statea asa de bine ca in scoica la inceput.

In fine, e un alt subiect controversat si fiecare decide dupa ce citeste, ce il sfatuieste medicul etc. Oricum mai avem mult pana atunci .

Mergi la inceput