**Buburuze de 2009 in actiune(19)**
Raspunsuri - Pagina 20
anna-mama spune:
Getik, suntem bine
Aricelul scump ce face?
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
20+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
getik1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna-mama Getik, suntem bine Aricelul scump ce face? de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 20+ cu![]() e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR |
ariciu face numai traznai, ieri am fost in plimbare si acu ma zapaceste "mama tata brm, brm"
adica vrea cu tata cu masina, am facut amandoua curat si plange rau cand aude aspiratoru ea care nu avea nici o taina cu galagia
, sta la bucile goale poate invata sa stea si ea la olita
, daca vine cez diseara acasa o sa pun poze cu ary de ieri
si pe vladutugetik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui getik1 laura madicu tau pediatru ce zice tot de la 39 sa ii dai antitermice? ca ce zic farmacisti ![]() mie pediatra lu fimea la 37 cu 8cu 9 sa ii dau antiterice![]() |
da cica pina pe la 39° e bine sa lasi copilul cu febra...pt ca asa lucra corpul ....cica daca copilul are febra dar totusi e cit de cit ok (adica nu sta ca o leguma si e cit de cit bine dispus) sa nu sari imediat cu antitermice..dar daca se vede pe copil ca nu e bine poti sa-i dai si mai repede...pediatra mea tot timpul se uita la sebastian cum se cumporta..
Serialbastre spune:
Ziua buna!
Desi ne-am adunat de ieri de pe drumuri, abia acum am reusit sa intru pe DC. Si desi am citit tot din urma... am si uitat tot. ![]()
Asa ca va urez zile de poveste, mult Soare si plimbari faine! 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
SoriLea spune:
Am fost la medic si ni s-a spus ca sunt de la insectele din iarba.
Ne-a prescris Aerius si Xyzal si sa dau in continuare cu mixtura mentolata ca le usuca mai rpd (ceea ce se si vede si nu-l mai mananca - azi nu l-am vazut scarpinandu-se)
In leg cu febra si antitermicele, med nostru nu ne recomanda niciodata sub 38.5-39, tot in ideea de a lupta putin organismul. Niciodata nu ne-a spus sa luam ceva PREVENTIV cum spun de altfel multi medici si mai ales dupa un vaccin, ca cica sa nu faca febra 

Dar snt medici si medici.
Cris sa stii ca eu am gasit Xyzal.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
cris_82 spune:
scriu si eu rapid ca voi aveti tastarnita si eu treaba o gramada..
P.S. ce sa fac de mancare? idei plssssssssssssssssss![]()
getik ce nu raspunzi fata cand te suna omul?
ca tare greu imi fac azi poarta de scapare ca suna astia in draci
laurao se pot face teste in jurul varstei de 3 ani am inteles,ca atunci incepe sa se maturizeze sistemul copilului
,si sa fiu pregatita ca cica ma costa multtttt
simina voi ce ati facut in weekend?
clody febra ca febra..dar scaune moi?ati fost la medic?intre timp vad ca e mai ok,si a scazut febra
ana fosrte fain ati oetrecut weekendul..sigur vladut a fost foarte incantat de iesiri![]()
andreea hai ed recupereaza ca de saptamana viitoare se majoreaza taxa la 2 euro/zi![]()
sori deci la curte trebuie sa-l ti cu pantaloni lungi,dar subtiri
.A fost al meu la dr. de dimineata ca sa ne schimbe reteta ca nu gaseam xyzalul,si nu a fost nevoie decat de un telefon dat de doctora la o farmacie si apoi s-a dus nato si a luat compensat 100%
. Prevetiv nici eu nu am dat Mirunei niciodata nimica,cu toate ca dupa fiecare vaccinare am avut de tras
.
Mirunel
terorista 

BAZAR
Lali_mete spune:
Stati cumintele sa coc capitolul nou,da?
Pentru Raisa
Lali
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si
36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani
SoriLea spune:
Cris cand mi-a spus dr de Xyzal , am intrebat-o "daca nu-l gasesc?" si mi-a sis ca pot sa inlocuiesc cu Zirtec. In ziua de azi totul se da pe sub mana
, eu nu i-am luat lui Razvan vaccinurile pt hep dintr-un depozit cu ajutorul unei relatii
ca altfel nu-l gaseam pe nicaieri.
O sa-l imbrac in salopeta de cosmonaut ca sa fiu sigura ca nu-l mai ciupeste nimik pe sensibilosul mami drag 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
(11 MAI 2009)
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea spune:
Lali pe mine ma mancara degetelele si nu putui as astept ![]()
Sorina
Mamica fericita
(11 MAI 2009)