**Buburuze de 2009 in actiune(19)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Ce faceti fetelor?
Am gasit aici aproape de mine la o fundatie pentru copii,cursuri de inot pentru cei mici,pana in doi ani....si peste dar ideea e ca se lucreaza cu bebelusii...am inscris-o pe Eva dar incepem de peste doua trei saptamani ca sa-i mai treaca macar ranile de pe ureche.Ea e innebunita dupa mare dar anul asta oamenii rai i-au taiat dreptul de a se bucura.Asa ca...o sa o las sa se balaceasca in bazin....cu mine pe langa ea si cu instructoarea.
Deja imi arata pe calendar,asa cum i-am explicat eu ei,ca a mai trecut o zi...
Ma chinuie o migrena tampita cred ca de la stresul acumulat......bine ca atomica mica doarme botoasa,ca un ingeras bucalat de ala desenat si molfaie biberonul.
Stiti ca va spuneam ca are rahitism...in urma tratamentului au disparut toate semnele....burtica nu mai are(s-au intarit muschii,coastele sunt acum drepte,are dantura completa inafara de un molar si canini..)ar fi fost totul perfect da nu ne-ar fi distrus universul nostru perfect intamplarea aia nenorocita.
Stiti ce vreau sa va spun?
Bucurati-va ca puii sunt langa voi,ca fac pozne ca va aduc la disperare cu prostioarele si obraznicia lor,dar sunt sanatosi,intregi......cat a fost Eva in spital,eram asa de disperata ca imi doream doar sa vad deranj in casa,totul aruncat claie peste gramada si ea triumfatoare cu un sul de hartie in mana in timp de decora peretii.....mi-as fi dat un rinchi si picioarele...orice sa o vad si sa o sarut.Bucurati-va la maxim de ei....si aparati-i cat puteti.

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Getik-da'gospodina esti mai mami,ce de bunatati ai pregatit !Spor la treab in continuare!
Anna-nu am planuri pe week-end ca sotul are din nou de lucru prin curte poate doar maine seara sau sambata sa iesim pe undeva-altfel program de curatenie .
Si eu ma oftic ca Andutu vorbeste fffff mult si intelege tot insa refuza sa foloseasca olita-dar nu-mi mai bat capul-doar n-o sa faca in pampers pana la scoala.
Alina-la mare cumva????Week-end placut!

Va las fetele!Week-end placut!Va pup pe toate!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

cica maine e sarbatoare

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

mada da este sarbatoare mare, cu cruce rosie,

simina da ca daca al meu barbat nu este acasa si eu si fimea vreau sa trag o fuga pe la la constanta trebuie sa las gradina curata si aranjata +curtea ca si asa zice afurisitu de socramiu ca dupa ce moare el o sa ne mannce serbi, brusturi si urzicile, si bunatati ador sa pregatesc dar sa am cu ce, andutu ce mai face?

cris draga mea eu decat uscat le-am dat la iepuri autoru este socramiu ca a dat ca un numai sa picam ca el ii hraneste si noi nu suntem in stare sa avem grija de ei, este de o rautate de nedescris, cu treburile si eu sunt la fel eu vreau sa mi le fac singura in care am incredere sa faca cate ceva este mama

ema mamica tu ce faci?esti bine darius?

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Salutare buburuzici!

Alynta cum e puiul mic? Il mai doare limbuta? Al meu cand a cazut cu moaca de trotuar si ii curgea sange si de la gingie si de la o nara ma luase tremuratul rau,ca nu stiam exact daca mai are dintii toti,daca ii curge sange din nara sau doar s-a zgariat... Bine ca era doar zgariat si pe gingie si in nara.
FElicitari surioarei ,sa ajunga sa ii placa mult ceea ce face ,sa invete cu drag!

Sori o fi iar prea zapuseala si de aia nu papa Razvanelul. Azi nici noi nu prea am mancat,ca e cald tare,mai bate si unul cu darabana in parc de imi vine sa i-o indes undeva ... asa ca sunt cam nervoasa azi. Si ca sa fiu si mai nervoasa,sot mi-a promis ca ma ajuta sa pun porumb fiert pentru iarna,doar boabe,msi s-a pus la somn. Poate il arunc la gunoi,ca am mai facut eu de astea...

Iar la renuntat la pampers,cred ca noi vom fi ultimii...nici nu spune cand face in pampers,nici nu il deranjeaza daca il are plin,nici daca merge cu pisu la chilotel,sau caca nu il deranjeaza...

Mada dupa sperietura asta Eva o sa tot aiba cosmaruri , o sa iti tot planga in somn si o sa vrea alinata . In primul rand conteaza linistea ta. Cu cat esti mai calma si mai linistita in preajma ei cu atat ii transmiti mai putina teama si anxietate. Sa ne spui si noua cum merg demersurile cu gradinita,daca se face ceva impotriva lor pana la urma,ca sa stim la ce sa ne asteptam in caz de se ranesc (fereasca Dumnezeu)copiii nostri la gradinita.
Cris in deplasare a fost super bine,la sora mea parca ziua are 15 ore nu 24 , trece cu viteza luminii. se iubesc verisorii(Paul si Georgiana,fetita surorii mele) de numa. Daca i-ai vedea cum se joaca impreuna,cum fac nazbatii,cum il linisteste Georgiana cand plange ,ai zice ca sunt frati nu veri.
Simina fu tare bine,ca intotdeauna. As sta luni intregi la ea.

Anna stau acasa (adica nu plec cu zilele) pana pe 15-16,cand merg sa il duc pe PAul la socrela si stau doua zile.

Of,cu mame de astea tampite,ca nasa lui Mihaita,m-am certat si eu Mady , de fapt nu a fost chiar cearta... Langa sora mea sta o fata cu care noi am crescut si care are un baietel de 4 ani,razgaiat rau,prost crescut as putea spune. Are multe jucarii frumoase, dar le vrea mereu si pe ale altora. Eu cu PAul la tara am luat si cateva masinute de acasa , o girafa de plush, chestii cu care se joaca PAul mai des. Asta al meu,desi micut ,si tot singur, ii dadea si lui jucariile sa se joace,in curtea surorii mele. Mai tarziu cand ne-am dus noi la vecina, baietelul respectiv i-a smucit lui Paul jucariile din mana,l-a impins de pe triciclete( are doua,nu se juca cu nici una dar il deranja ca voia si PAul sa se jaoce macar cu una), l-a gonit de la bicicleta,la care nnu facea decat sa ii aprinda nu stiu ce chestie cu luminite , si pana la urma ii smucise din mana si jucariile proprii,ca le vrea el. Atunci l-am luat de mana pe Paul si am plecat la sora-mea. Imi dadeau lacrimile,pentru ca Paul era tare dezamagit. Chestiile astea le facea numai cand Alina,mama-sa era in casa... Mai pe seara a venit Alina si mi-a spus ca sunt " cu capul" ,ca si eu pun bot pentru nimicuri,ca ce stie PAul,el oricum e mic,ce avea daca se juca Costel cu jucariile lui Paul. Nici macar nu l-a certat ca l-a imbrancit de pe triciclete, ca l-a impins in curte, ca nu il lasa sa se joace cu nimic. Tot al meu era vinovat,ca e mic si oricum nu intelege. Dar daca i-ar fi vazut dezamagirea din ochi sigur ar fi vazut toanta ca intelege destul de multe. Hai ca m-am intins si nu am zis nimic.

MAdy incet incet le faceti voi pe toate , daca nu se poate tot anul asta,asta este,mai faceti si la anul .Sper ca cei care "mai mult stau" sunt platiti la lucrare nu la zi.

Revin , ma duc sa vad daca mananc ceva,ca imi e foame dar nu pot sa mananc din cauza caldurii. De o ora incerc sa ma mobilizez .

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 35+ cu Ioana Teodora
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Geta fato,da-i una in barba la mos,ca ma apuca nervii pe mine! Animalele voastre vi le ingrijiti voi,ce mama masii, ca se baga peste tot si face numai tampenii. Si ceaiul de musetel nu le face mai rau? Mai bine intreaba un veterinar ce sa le faci.

Pentru Raisa
si 35+ cu Ioana Teodora
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

Salut fetelor!
Am intrat doar sa va salutam. Sa stiti ca ma mai gandesc la voi, chiar daca nu am mai intrat de f.f.f.mult timp. Noi suntem bine, crestem , povestim multe, facem multe nazbatii, din septembrie mergem la gradi. Eu am revenit la munca din mai, stau tot mai putin cu Maia, mai mult in wekeend, e f.f. naspa, dar nu prea avem ce face, cred ca in aceeasi situatie sunteti si voi.
Va pupacesc si sper sa mai intru, sa va salut!!!!!

Mergi la inceput

'neatza!!!
Madalina azi e sarbatoare la crestini ortodocsi si romano-catolici, e "Schimbarea la fata a Domnului".

Cris ne dai si azi cafele?

Pentru Raisa
si 35+ cu Ioana Teodora
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

va dau fata,va dau..hai neamule la ,perfuabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue...lacramioarooooo acum e mai bine?

Am dormit de-am rupt patul..acum a sunat sotului un telefon si ne-am trezit.cica dupa masa plecam la un pireten in oras care sta la curte sa facem gratar si ramanem acolo peste noapte

ana ieri te-am botez cu simina,ma mir ca restul postarii a fost ok
getik cine stie ce le-o fi dar spcru-tau...eu zic sa intrebi veterinarul
lali imi place deja de soru-ta si nici nu am cunoscut-o..auzi la ea "viteza luminii" .Te inteleg si pe tine ca si pe mady,eu de aceea evit pe cat posibil ca fii-mea sa nu se intalneasca cu finutul.El ii duce lu' maica-sa toate jucariile pe care pune Miru ochii sa se joace si ea,ba ii ia si soricelul din brate ca sa nu mai aiba nimica.Este foarte egoist..,pe cand mandra a pus si pisicul pe masa ca sa pape cu el din farfurie ieri seara.Poti sa-i ceri ce are ca iti da,ai vazut si tu ca nu e sa aiba totul pentru ea.
Si ce pusca mea presupune sarbatoarea asta?oricum de cum m-am trezit am dat drumul la masina la spalat

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Si ca sa va amuzati si voi ....

Intr-un bar, intra disperat un politist:
- Dom'le, ajutati-ma ca mi-am incuiat cheile in masina si nu stiu ce sa fac!
- Pai, ai lasat un pic geamu' deschis?
- Da!
- Bine, uite, ia sirma asta, indoaie-o la virf, ca un cirlig, si prin geamul intredeschis incearca sa le-agati.
- Multumesc, dom'le, m-ai salvat!
Dupa un timp, intra un alt tip in bar tinindu-se cu miinile de burta, de ris.
- Ce rizi, nene, ce-ai patit?
- E un politist afara care incearca sa-si scoata cheile din masina cu o sirma... ha, ha, haaaa...
- si ce-i asa amuzant, noi i-am spus cum sa faca.
- Da, da' mai e un politist inauntru care-l indruma!

O pustoaica urma sa iasa seara in discoteca. Inainte sa iasa, o ia tasu' deoparte si-i zice:
- Fata tatii, vezi ca seara-i lunga, o sa vina un baiat la tine si-o sa te duca-n masina lui, dar el de fapt nu vrea sa te duca in masinal vrea sa te duca pe camp.... dar el de fapt nu vrea sa te duca pe camp, vrea sa te duca sub un copac... si acolo sa se puna peste tine si sa o dezonoreze pe mama ta, pe tatal tau, pe fratii si surorile tale!
Fata intelese si pleca...
A doua zi, tatal o ia deoparte si o intreaba:
- Deci, cum a mers?
Fata:
- Pai a venit un baiat la mine, m-a urcat intr-o masina, m-a dus pe un anumit camp... sub un anumit copac...
Tatal:
- Si????
Fata:
- Si atunci mi-am adus aminte de ce mi-ai zis tu si M-AM URCAT EU PE EL

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput