**Buburuze de 2009 in actiune(19)**
Raspunsuri - Pagina 12
alynta27 spune:
Salutare!
Mada dar care e starea fetei? De ce grad sunt arsurile si pe ce parte de corp? Multa putere sa depasiti necazul!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
eumada spune:
Alina,arsurile sunt pe cap,jumatatea inferioara in spate,umar stang,urechea stanga(gradul 3)si obraz gradul 2.
Acum e mai bine...dar o doare si o mananca si am gasit perna plin ade sange ieri ca se scarpinase in somn la ureche si rupsese toate crustele.
Ei incet incet...vreau doar s-o vad teafara.
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
Picky_toto spune:
Salutare, ma apucasem sa scriu mai devreme dar din greseala am sters tot asa ca nu prea mai am chef sa reiau..o sa zic pe scurt..
Mada sunt in continuare alaturi de tine si urez sanatate multa micutei Eva 
Laura, Anna, Cris, Simina pastilele ptr rau is coculline si cica-s homeopate...o sa vad cum voi proceda, multma de sfaturi 
Pe restul va pupic, ca trebuie sa incep sa pregatesc copii sa merg sa duc cainele la tuns...si ploua afara ...
v-am pupacit 
Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
anna-mama spune:
Pup si eu fetele. Nu prea am chef de scris, de citit am citit, dar nu-mi mai amintesc mare lucru ![]()
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
20+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
elena_adina spune:
Salut fetele!
Eu sunt nebuna de cap...am o stare de somn si asa m-am baga langa Razvi,dar am prea multa treaba

.
Am citit..dar de scris mai mult la noapte dupa ce culc brotacul.
Pupici!

SoriLea spune:
Intru sa impartasesc bucuria mea cu voi, in weekend-ul asta mergem sa-l luam pe Razvan acasa (eu sunt sapt viitoare in CO, dar din pacate nu putem pleca prea departe de casa ca trebuie sa merg cu tata la comisie
) asa ca o sapt o sa fie langa noi 
. Abia astept sa-l mai aducem si pe-acasa si sa-l vedem cum v-a reactiona cand v-a vede ca i-am luat acvariu (de fapt mi l-a dat o colega), e inebunit dupa pesti ![]()
E un razgaiat si jum, nu stiu cum vom face fata cu el aici la bloc, cand el e invatat numai afara
, dar v-om vedea ce v-a fi. Ne bucuram ca-l vom avea langa si numai cu noi chiar si o sapt. 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
anna-mama spune:
Sorina, ce ma bucur pt voi ca o sa fiti toti acasa. O sa fie bine, sunt sigura ca o sa fie fericit sa fie acasa cu mami si tati 
Picky, ai tuns cainele? Cum a iesit? Il luati si pe el in Romania?
Cris, ma bucur ca ai reusit sa te odihnesti! Azi ai obosit la loc?
Getik, imi pare rau de iepurasi, poate isi revin!
Andreea, poze din vacanta?
SImona, tot multa treaba la birou?
Mada sunt cu gandul la voi 
Laura, ALina, Adina 
20+ cu
Picky_toto spune:
Fetele mele inca imi dorm...
Sorina ma bucur ca Razvan o sa stea o sapt cu voi..e cea mai mare bucurie a voastra sa fie din nou langa voi ...sigur o sa-i placa acvariul 

Anna da l-am tuns, scurt pana la piele...Stefi mi-a plans cand a vazut ca il las acolo, mi-a facut crize pe strada, tipa ca din gura de sarpe "picky a meu, picky a meu" de abia am linistit-o cand i-am zis ca peste 1 ora il luam inapoi..si nici macar nu am putut veni acasa ..am stat in statia de autobuz asteptand sa treaca ora ca sa mergem sa luam catelul 
... am vrea sa-l lasam in Ro, dar daca Stefi va fi afectata de aceasta decizie, il vom lua inapoi in Be. Ai simtit-o pe micuta?! 
Adina ai terminat treburile? Vii si la mine?!![]()

Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
anna-mama spune:
Picky, off, ce atasata este Stefi de catel, eu cred ca o sa-i fie greu daca o sa-l lasati in Romania, pana o sa se faca Anna mai mare pt Stefi Picky ramane primul ei partener de joaca, iar ea este prin natura ei foarte afectuasa
Da, o simt pe mititica de ceva timp, are zile de topaie tot timpul si zile in care e linistita, abia de ii simt prezenta o data de doua ori pe zi...
20+ cu
LauraOana spune:
buna dimineata fetele
iar sa intors ploaia
am avut si noi o zi de soare asa ca sa ne aducem aminte ce fain e..si acum iar ne da nori si frig 
alaltaieri cind am ajuns cu odrasla acasa nu mergea liftul
a trebuit sa urc 6 etaje cu copilul dupa mine..dupa vreo 20 de min ajungem si noi sus..eu eram terminata, abia mai primeam aer si sebastian era fresh
ar mai fi urcat inca 6 etaje daca ar fi putut 
lavi te inteleg perfect ca numai prea ai timp de forumuit..eu daca nu as avea timp sa intru de la lucru nu cred ca as reusi in timpul saptamini sa scriu nici 2 vorbe...cind ajung dupamasa acasa sunt terminata..dar nu munca ma termina..ci stresul ca fac tot pe fuga...la 05:30 trezirea, imbracat, facut pachet pt sot, pregatit lapte pt sebastian..fug la metrou..la 14:30 fug repede de la lucru iau copiulul de la gradi, intru repede la billa sa fac cumparaturi cu odrasla dupa mine..urc sus in locuinta ma pun sa pregatesc ceva de mincare..bag ceva la spalat..scot din masina bag in uscator...in timpul asta sebastian e tot pe mine ca vrea sa ma joc cu el sau sa iesim afara..bineinteles ca pe jos arata ca la porci ar trebui sa mai dau si cu aspiratorul..acum e fain ca e vara si mai pot sa ies si dupa ora 18:00 cu el afara..dar la iarna ce ma fac cind la 16:30 se intuneca?