o palma - motiv de divort?
Raspunsuri - Pagina 18
nenela spune:
sa ne intelegem! si eu sunt rea, trec foarte putine lucruri cu vederea...si eu vedeam lucrurile altfel, inainte de casatorie. cu timpul insa mi-am dat seama ca altul mai bun nu am sa gasesc si vreau ca, copii mei sa aiba un tata. nu-ti imagina ca ma "altoieste" toata ziua. s-a intamplat de vreo 3-4 ori in 10 ani. putin piper nu strica, pe mine monotonia oricum ma omoara. s-ar putea sa fiu putin sadica, dar ador sa-l vad la picioarele mele cerandu-si iertare...la urma urmelor,toti suntem oameni si gresim. de unde conceptia ca toti barbatii sunt fie betivi, fie curvari?hm, cred ca sunt foarte putini ok. sunt mai feminista si cred ca D-zeu a facut intradevar o treaba buna cand a creeat femeia. cred ca intelegi ideea.
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nenela sa ne intelegem! si eu sunt rea, trec foarte putine lucruri cu vederea...si eu vedeam lucrurile altfel, inainte de casatorie. cu timpul insa mi-am dat seama ca altul mai bun nu am sa gasesc si vreau ca, copii mei sa aiba un tata. nu-ti imagina ca ma "altoieste" toata ziua. s-a intamplat de vreo 3-4 ori in 10 ani. putin piper nu strica, pe mine monotonia oricum ma omoara. s-ar putea sa fiu putin sadica, dar ador sa-l vad la picioarele mele cerandu-si iertare...la urma urmelor,toti suntem oameni si gresim. de unde conceptia ca toti barbatii sunt fie betivi, fie curvari?hm, cred ca sunt foarte putini ok. sunt mai feminista si cred ca D-zeu a facut intradevar o treaba buna cand a creeat femeia. cred ca intelegi ideea. |
Ei poftim!In asta sta sarea si piperul unei casnicii,in bataia parte-n parte!
Doamnelor,sa nu incercatzi sa ma contrazicetzi dar cu asemenea gindire chiar cred ca are exact ceea ce.i trebuie!
Nenela,lasind la o parte felul tau de-a vedea lucrurile(ai cumva fata,tzi-ar placea sa traiasca ceea ce traiesti tu???)te-ai gindit sa lucrezi intii la tine,la ceea ce tu consideri "rau la tine",poate nu s emai ajunge in situatzia de-a avea nevoie de ...sare si piper!!!!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
saskia spune:
Asta e subiect pe bune, mai lipseste bulina de atentionare, sange si sabii a la Kill Bill.
Deci sotul doar a sters praful de pe obrazul sotiei, superbe, nemaintalnite si care se roaga de el sa o altoiasca ca sa se desparta de el, din ce motive, nu se stie .
La sfarsitul subiectului apare un "nene...legat...la" care zice ca ea e femeia de femeie, aia masochista, de ii place sare si piper la friptura in sange .
E clar, trebuie neaparat sa mai citesc despre psihologia cuplului, ca vad ca vremurile s-au schimbat si nu mai merge cu flori, bomboane si restaurant ca pe vremea tineretilor mele.
beshter spune:
citat din mesajul lui nenela sunt mai feminista |
Da, da, bagati bine la cap ce zice doamna, ca asta-i esenta de chintesenta distilata de feminism. Daca sunteti altoite de 4 ori in 10 ani sunteti feministe. Daca nu - nu.
Superb paragraf! Trebuie sa i-l arat lu' barbatu-mio, care zice ca el e militant pentru drepturile femeilor, feminist cum ar veni, si cand colo el n-o incaseaza!
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
nenela spune:
dupa cate vad se cam face misto pe forumurile astea. toti credem ca ceea ce gandim noi e ok. nu cred ca e nimeni in masura sa judece pe altul, sa se uite mai bine in gradina lui si sa vada ca si acolo e mizerie. mai ales doamna cu" barbatu-mio"...mie imi arata doar ca e o femeie dependenta de barbat...in viata daca poti ierta, iarta! asta e conceptia mea si cred ca el merita iertat pentru ceea ce face zi de zi pentru mine si copii.
nenela spune:
Se spune ca baietii sunt mai tari ca fetele! Oh te rog!Pot ei sa tina un copil in burta pentru 9 luni? Pot sa faca mancare,curat,si sa vorbeasca si la telefon in acelasi timp?Pot sa isi arda fruntea, urechea,fata cu placa de intins parul fara sa se planga?Pot sa mearga pe tocuri de 12cm o zi intreaga?Pot sa planga toata seara si ziua sa para ok?Sa stiti, femeile sunt neajutorate decat pana li se usuca unghiile date cu oja..!;) Pune asta pe peretele tau daca esti mandra ca esti femeie!
Androix spune:
Hotarasem sa las mistoul ca in ciuda faptului ca esti feminista convinsa te-am vazut cam sensibiloasa. Dar cu mesajul asta luat cu copy paste de pe net m-ai cucerit definitv.
La asta as avea de comentat: "in viata daca poti ierta, iarta! asta e conceptia mea si cred ca el merita iertat pentru ceea ce face zi de zi pentru mine si copii." Bineinteles ca nu esti singura care in virtutea a ce face sotul pentru ea si pentru copii accepta niste compromisuri, dar cred ca esti de acord ca pentru unele din noi adunatul sosetelor de pe jos din baie e destul de mult. Asta e, unele sunt mai sensibiloase si dau pe spate la prima soseta, altele tin si la cate o palma din cand in cand, ba sunt asa stapane pe situatie ca dau si inapoi. Acum cine poate sa-mi zica de ce am eu impresia ca in emoticonu' asta ala care da cu ciocanul e nevasta? Cre ca mi se trage de la conceptiile feministe...
Deci, in virtutea unei alte conceptii de-a ta, ne dai voie sa iertam ce consideram noi ca merita iertat, nu?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
balanta_tm spune:
citat din mesajul lui nenela dupa cate vad se cam face misto pe forumurile astea. toti credem ca ceea ce gandim noi e ok. nu cred ca e nimeni in masura sa judece pe altul, sa se uite mai bine in gradina lui si sa vada ca si acolo e mizerie. mai ales doamna cu" barbatu-mio"...mie imi arata doar ca e o femeie dependenta de barbat...in viata daca poti ierta, iarta! asta e conceptia mea si cred ca el merita iertat pentru ceea ce face zi de zi pentru mine si copii. |
Sa stii ca multe fete de pe acest forum nu sunt de acord cu violenta in cuplu. Asa ca nu stiu la ce te-ai fi asteptat. Sa iti spunem: super ca te altoieste?!? A propos, daca zici ca isi cere iertare dupa, inseamna ca te bate destul de serios si ca riposta ta (palmele ce i le dai inapoi) nu ii face fata.
Nu te judeca nimeni ca accepti sa mananci bataie, stai linistita. Doar ca nu putem sa te sustinem in privinta asta. Te-am susutine daca ai fi revoltata ca loveste, dar asa...
Despre mizeria din curtea fiecaruia, acuma depinde de fiecare. Eu zic ca la mine in curte e curat, adica nu ma bate, nu ma insala, nu e betiv, etc. Si sunt sigura ca sunt foarte multi alti barbati ca si sotul meu. Exista si casnicii de genul asta, chiar daca tie iti e greu sa crezi.
saskia spune:
citat din mesajul lui nenela dupa cate vad se cam face misto pe forumurile astea. toti credem ca ceea ce gandim noi e ok. nu cred ca e nimeni in masura sa judece pe altul, sa se uite mai bine in gradina lui si sa vada ca si acolo e mizerie. mai ales doamna cu" barbatu-mio"...mie imi arata doar ca e o femeie dependenta de barbat...in viata daca poti ierta, iarta! asta e conceptia mea si cred ca el merita iertat pentru ceea ce face zi de zi pentru mine si copii. |
Hai ca asta e prea gogonata. Adica tu vroiai aplauze ca iti place sa o incasezi, ma rog mai sunt diferite deviatii pe lumea asta. Stiu ca exista si bondage si alte balarii care fac lumea sa se simta mai excitata, habar n-am, ca nu practic, dar am si eu teveu si net.
Acum, depinde de mizerie, la unii sunt doar firimiturile de la paine pe sub masa, la altii alearga sobolanii dupa bucatica de pizza lasata sa troneze in mijlocul camerei.
Daca sunt femei care s-ar da si peste cap sa arate cum zici tu cu unghiile fresh facute dupa ce au preparat tocanita si se aseaza rapid pe super tocuri ca sa tina barbatul animalic acasa, sa stii ca nu toate femeile fac parte din categoria asta. Dar nu ma chinui sa te conving, probabil in cercul tau doar genul femeia-pres exista, si care se autoconving singure ca toti barbatii sunt la fel si ele trebuie sa fie zanele zanelor altfel e prea mare concurenta si isi pierd comoara de acasa.
Laura25 spune:
citat din mesajul lui nenela Se spune ca baietii sunt mai tari ca fetele! Oh te rog!Pot ei sa tina un copil in burta pentru 9 luni? Pot sa faca mancare,curat,si sa vorbeasca si la telefon in acelasi timp?Pot sa isi arda fruntea, urechea,fata cu placa de intins parul fara sa se planga?Pot sa mearga pe tocuri de 12cm o zi intreaga?Pot sa planga toata seara si ziua sa para ok?Sa stiti, femeile sunt neajutorate decat pana li se usuca unghiile date cu oja..!;) Pune asta pe peretele tau daca esti mandra ca esti femeie! |
Pe peretele din sufragerie sau din bucatarie? Care? Sau pe peretele exterior sa citeasca si vecinii?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me