o palma - motiv de divort?
Raspunsuri - Pagina 16
salcia spune:
Basilique, multa intelepciune si putere de a lua decizia corecta pentru tine!
Marius, zau ca nu inteleg de nicio culoare de unde tot le scoti cu logoreea si cu nervii prastie, citat: "Tu nu ai de ce sa inghiti batjocura la adresa ta ever never din partea lui [...] cum si in egala masura nu as inghiti logoreea ta si stresul zilnic sa fiu in locul sotului tau pentru ca nu vad de ce un om oricare ar fi acela sa fie obligat sa i se ridice tensiunea si nervii sa-i fie facuti prastie de cineva orice ar fi acela". Repeti obsesiv expresiile astea, fara nicio legatura cu problema in discutie. Nu ai citit ce s-a scris sau care e problema, de fapt?
ela_04 spune:
Nu e nimic de inteles. Si el face parte din categoria a celor barbati care considera ca nu e sfarsitul lumii daca ii mai dai cate una la femeie asa din cand in cand.
L-a luat gura pe dinainte, a dato la intors dar conceptiile nu se pot schimba indiferent cat se incearca sa o dea de dupa gard.
e opinia omului si are dreptul la ea ca fiecare dintre noi!
Daca femeia si-o cauta....
Basilique, multa intelepciune in deciziile ce vor urma.
Gandeste la binele tau si al copiilor tai.
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ela_04 Nu e nimic de inteles. Si el face parte din categoria a celor barbati care considera ca nu e sfarsitul lumii daca ii mai dai cate una la femeie asa din cand in cand. |
Cum ziceau cei de la Catavencu: "din putul gandirii".
Ba nu, mai bine "categoria Emil Bobu".
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
ela_04 spune:
Avocatul apararii?
Credeam ca se descurca singur....
mai ales ca e de specialitate.... ca sa zic asa...
eh...si va mai plangeti de noi ca facem front comun....
Rufus spune:
citat din mesajul lui ela_04 Avocatul apararii? Credeam ca se descurca singur.... mai ales ca e de specialitate.... ca sa zic asa... eh...si va mai plangeti de noi ca facem front comun.... |
Cred ca n-ai nimerit bine forumul.
Parerea mea...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
lloryy25 spune:
Buna!
Cred ca sunt inregistrata de 2 ani pe acest forum si va citesc zilnic,numai ca nu am raspuns niciodata niciunui subiect.
Am citit de la inceput aceasta expunere si din propria mea experienta iti spun ca daca ierti,nu vei uita niciodata!!!Mie mi s-a intamplat , am lut o palma dupa 8 ani de casnicie ,fara a fi provocat de nici o "diaree verbala",doar de o bere in plus si eventual discutii in contradictoriu cu anturajul lui pe care din aceea seara nu l-a mai vazut (si nici nu a mai baut de atunci-dar asta este mai putin important)O casnicie frumoasa cu un copil de 5 ani ca nu a avut niciodata astfel de cumpene!Dar uite ca s-a intamplat...........a facut-o si l-am iertat pentru ca am pus in balanta anii de casnicie.....dar nu am uitat si nu cred ca voi uita vreodata ce a insemnat palma aia pentru mine,nu durerea ,dar gestul ,umilinta.scarba pe care mi-a provocat-o el atunci cand a ridicat mana la mine.Dar iti spun ca daca nu eram intr-o relatie fericita si palma era doar cireasa de pe tort ,acum eram divortati!
Cu toate astea de atunci gestul nu s-a mai repetat iar eu mi-am ingropar capul in nisip pe considerentul ca daca nu il parasesc nu are rost sa aduc evenimentul pe tapet ca oricum nimic nu va schimba importanta lui,nici scuzele ,florile si alte artificii de genul,absolut nimeni nu stie de ce s-a intamplat, nici parintii mei nici ai lui ca doar rufele se spala in familie,dar daca vreodata se repeta.............adios ura si la gara!!Il iubesc pe el si viata noastra impreuna, imi admir familia,dar eu sunt foarte importanta pentru mine,si daca eu nu ma respect pe mine,atunci cine sa o faca.Iar copilul,eu ma despart de sotul meu, si nu fiica mea de tatal ei,nu?
Rufus spune:
citat din mesajul lui lloryy25 ...a facut-o si l-am iertat pentru ca am pus in balanta anii de casnicie.....dar nu am uitat si nu cred ca voi uita vreodata ce a insemnat palma aia pentru mine,nu durerea ,dar gestul ,umilinta.scarba pe care mi-a provocat-o el atunci cand a ridicat mana la mine.Dar iti spun ca daca nu eram intr-o relatie fericita si palma era doar cireasa de pe tort ,acum eram divortati! |
De fapt ce inseamna "am iertat dar n-am uitat?"
Am citat din ce ai scris tu...dar e valabil la multe din raspunsuri.
Daca ierti...nu inseamna ca treci mai departe? Daca nu uiti...nu inseamna ca n-ai trecut?
La ce "foloseste" sa nu uiti? Sa poti pleca cu inima impacata dupa a doua palma?
De ce esste importanta a doua palma intr-o casnicie in care iubesti sa traiesti, adica mai importanta decat prima, pe care ai ignorat-o de dragul partii frumoase a vietii voastre?
Care este ideea?
(Nu ma refer la batai regulate pe care cineva le trece cu vederea din tot felul de motive).
PS: Am speranta ca nu se va deduce (si) din intrebarile astea ce normala mi se pare cate o palma data nevestei, din cand in cand.
michelle-usa spune:
Rufus, eu cred ca noi oamenii nu suntem in stare: sa iertam si sa uitam(decat daca intervine o problema medicala).
Asta numai Dumnezeu o poate face!
michelle