Iul-Aug 2011-Bv Ireth, Windy & Arianna! (79)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

[purple][size=3][font=Comic Sans MS][purple][size=3][font=Comic Sans MS]si mie mi-a ajuns ieri comanda de pe amazon(prima data la ei ) ....am luat interfon de bebelusi ....super tare la pret fata de ce este la noi ....235 lei cu tot cu transport si la noi este in jur de 7-8 milioane

Arianna - Ce marca, ce tip ??? Te rog frumos, da-mi si mie mai multe detalii, mai ales dupa ce-l testezi ! Poate-mi scrii pe PM de unde l-ai luat exact, ca sa mergem la "punct ochit - punct lovit", asta e singurul lucru care ne-a ramas de luat ...

Noi am avut unul de la Fisher-Price foarte sensibil si foarte bun, dar a trebuit sa-l dam inapoi proprietarului, ca era imprumutat, si pe urma ne-am luat un Bertoni foarte prost, am luat mare tzeapa cu el ! De-asta as vrea unul noiu, dar verificat, adica sa fie foarte sensibil, sa auzi orice miscare a copilului.

Irina (2006) si 38+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi
I-am cumparat Anastasiei, Moon Dough , la cererea ei ! Maare greseala Se imprastie peste tooooot ! Motiv de aspirat de 2-3 ori pe zi!

pt cine nu stie, Moon Dough, este un fel de plastilina care cica nu se usuca niciodata, buretoasa, nisipoasa...

Eu stiu, dar am rezistat eroic si nu i-am luat Irinei In schimb am cedat la BEADOS, care cam tot asa e, era plin prin casa de bilute lipicioase ! Saracul copil tot spera ca o sa fie ca in reclama, sa-si poata face tot felul de jucarii, dar a fost foarte dezamagita.

Irina (2006) si 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Arianna - Ce marca, ce tip ??? Te rog frumos, da-mi si mie mai multe detalii, mai ales dupa ce-l testezi ! Poate-mi scrii pe PM de unde l-ai luat exact, ca sa mergem la "punct ochit - punct lovit", asta e singurul lucru care ne-a ramas de luat ...

Noi am avut unul de la Fisher-Price foarte sensibil si foarte bun, dar a trebuit sa-l dam inapoi proprietarului, ca era imprumutat, si pe urma ne-am luat un Bertoni foarte prost, am luat mare tzeapa cu el ! De-asta as vrea unul noiu, dar verificat, adica sa fie foarte sensibil, sa auzi orice miscare a copilului.

Irina (2006) si 38+ cu

este de la PHILIPS AVENT ....eu sunt super incantat de el ....se aude super bine si nu interactioneaza cu nimic .
iti dau pe PM link-ul .

37+Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

este si redus cu aproape 3 lire fata de ce am luat eu.

37+Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Baga mare, Arianna!!!

36+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eska spune:

Buna seara, mamici si burtici!
Am fost si noi azi la ultimul control, totul e-n grafic, puiul are aproape 3100 g, colul e ok. Am stabilit si data cezarienei: joi 11 august, asa ca in 2 saptamani pe vremea asta nu voi mai fi 2 in 1.

37+ cu

Mergi la inceput

Multa sanatate noilor mamici si bebelusilor lor!

pentru fetele care acum sunt in cel mai aproape de marea intalnire

Nu nominalizez ca sincer in ultima vreme nu prea am mai tinut pasul cu cititul, doar in zig-zag asa, dar cum de luni e prima zi de prenatal voi increca sa mai recuperez cate ceva Pana atunci insa vom pleca si noi weekend-ul asta pe-undeva, sa sarbatorim prima aniversare a casatoriei ( si s-ar parea si singura in aceasta formula )

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

buna seara am intrat si eu pe fuga sa i urez ARIANNEI nastere usoara si un bebe sanatos asa ca scot si eu cateva motate sa faca putina galerie

eu de azi am inceput sa bag lucrusoarele lui bebe la spalat de maine trec si la calcat(nu stiu cum o sa ma descurc ca mie nu prea imi place sa calc mai ales cand le vad asa mici)
fetele sa auzim numai de bine
PS de bebe ANTONIA mai stiti ceva?

37+super fericita cu un
AMR cca 3 sapt.pana o sa mi tin in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

felicitari pt stabilirea marii intalniri ,si al meu tot 3100g are la 37 sapt

Citat:
citat din mesajul lui eska

Buna seara, mamici si burtici!
Am fost si noi azi la ultimul control, totul e-n grafic, puiul are aproape 3100 g, colul e ok. Am stabilit si data cezarienei: joi 11 august, asa ca in 2 saptamani pe vremea asta nu voi mai fi 2 in 1.

37+ cu

37+super fericita cu un
AMR cca 3 sapt.pana o sa mi tin in brate

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui morenna

felicitari pt stabilirea marii intalniri ,si al meu tot 3100g are la 37 sapt [quote]

hmm, ce s-au potrivit ei asa... Abia astept sa comparam cat iau in greutate si dupa, la o luna, doua, etc...

37+ cu

Mergi la inceput