Iul-Aug 2011-Bv Ireth, Windy & Arianna! (79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

E lanolina anhidra, fara niciun adaos, tot Mayam. Altfel mai gasesti de la Medela (Purelan) si de la Bioclin (Multimam), doar ca sunt mult mai scumpe. Mi se pare ca s-au sensibilizat mameloanele mele, ar fi fost bine sa se pastreze tabacite de la Eva, si sa o folosesc macar acum, cu cateva zile inainte de nastere

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Cred ca si lanolina preparata la farmacie este buna, nu?

Arianna, maine este cea mai importanta zi pentru tine! O sa-ti cunosti zanica cea dorita!

Felicia, nu o sa ramai tu nenascuta! Inca putintel si vine fata!

Eu imi doresc sa intarzie bebe cat mai mult. saptamana viitoare ma vad cu medicul meu si aflu si eu unde si cu cine nasc. Sper sa nu ma apuce pana atunci, insa preventiv m-am apucat si eu de bagajul de spital.
Si iaca am o intrebare: mergem asa, cu trollerul dupa noi? Punem tot in troller, sau separam ceva?

36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Cred ca si lanolina preparata la farmacie este buna, nu?

Arianna, maine este cea mai importanta zi pentru tine! O sa-ti cunosti zanica cea dorita!

Felicia, nu o sa ramai tu nenascuta! Inca putintel si vine fata!

Eu imi doresc sa intarzie bebe cat mai mult. saptamana viitoare ma vad cu medicul meu si aflu si eu unde si cu cine nasc. Sper sa nu ma apuce pana atunci, insa preventiv m-am apucat si eu de bagajul de spital.
Si iaca am o intrebare: mergem asa, cu trollerul dupa noi? Punem tot in troller, sau separam ceva?

36+

da, e buna si cea de la farmacie, dar aici e o singura farmacie care prepara si tocmai la aia nu cunosc pe nimeni si n-au vrut sa-mi dea.

Eu separ bagajul in trei: o parte in geanta, am o geanta mai mare, cu obiectele de igiena pentru mine, bani, telefon, ap foto, incarcator, o parte in troller (camasi noapte, chiloti, tampoane, prosoape) si o parte intr-o geanta bagata in troller cu zestrea bebelusului

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

E lanolina anhidra, fara niciun adaos, tot Mayam. Altfel mai gasesti de la Medela (Purelan) si de la Bioclin (Multimam), doar ca sunt mult mai scumpe. Mi se pare ca s-au sensibilizat mameloanele mele, ar fi fost bine sa se pastreze tabacite de la Eva, si sa o folosesc macar acum, cu cateva zile inainte de nastere

blog

am medela ....vroiam sa vad ce firme mai sunt.
merci

37 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

36+

dap ...abia astept
am luat alcool de la farmacie de la noi ....17 lei -100 ml .

37 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

blog

am medela ....vroiam sa vad ce firme mai sunt.
merci

37 + Arianna-Maria

mai exista una americana, Lansinoh, tot la pret decent. Eu n-am gasit Medela aici, doar Bioclin. Tin pumnii pentru maine la intalnirea cu bebelina

blog

Mergi la inceput

Multumesc Andra

Anaemi .....la muti ani pt toate evenimentele

37 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Buna fetele,
Am citit tot dar nu stiu cat am retinut pt ca si eu sunt zombi de oboseala.
Gogoshika felicitari, sa-ti traiasca bebe Andrei Sabin si sa va aduca numai bucurii.
Arianna maine ma voi gandi la tine si-ti voi tine pumnii.
Sa te bucuri de cea mai frumoasa intalnire cu minune mult dorita.
Krissy felicitari pt cele 37 de sapt, asa-mi place cum scrii, sfaturile tale ne prind tare bine
Ramona eu una mi-am propus de cand eram gravida sa nu ma stresez in privinta alaptatului pt ca toata sarcina am avut n motive de stres si chiar nu-mi mai trebuia unul in plus.
Am zis ca daca voi putea alapta va fi excelent dar caca nu asta e nu voi face un capat de tara din asta.
Sora mea nu a putut alapta si cu toate astea nepotica mea de 2 ani e dezvoltata super armonios si e f inteligenta si sanatoasa .
Despre noi ce sa va spun, suntem f bine, Maria doarme cate 2 chiar 3 ore dar eu nu pot dormi, stau si ma uit la ea a nu se innece cu lapte, etc.
I-mi vine sa o tin numai in brate, nu ma pot satura sa o privesc, sa o miros, parca e un vis nu-mi vine sa cred ca e a mea, ca in sfarsit dupa 9 ani de chin am si eu pe cineva care-mi va spune intr-o zi MAMA.
Hai ca m-a apucat melancolia !
Pupici tuturor !

Alina de Carla Maria (13 iulie 2011)
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcica27 spune:

Krissym fetele au dreptate, esti super.
Intodeauna optimista si plina de viata si entuziasm,
Ma bucur mult cand va citesc, chiar dc nu postez prea mult.
Va pup si felicitari noilor mamici.
Si noi am fost la dr azi, ne-am decis unde vom naste, si am avut noroc ca doctora m-a trimis la oftalmolog, caci eu cu miopia mea grava nu vroiam sa nasc natural, si am nimerit o doctora draguta, mi-a facut examen fund de ochi si mi-a spus ca retina este foarte buna si ca pot incerca.
Am vorbit cu doctora si pot incerca natural, si daca ma chinui prea mult sau efortul e prea mare, trecem fuga la cezariana.
Sper din suflet sa reusesc natural si sa fim amandoi bine, asta e cel mai important.
Si al meu bebe " e pe vine", este orientat cu capul si este foarte jos. Cand merg, am impresia ca iese
Va pup.
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcica27 spune:

Apropo de cafea, fetele eu chiar beau o cafea pe zi.......nu ma pot abtine, in rest sunt cea mai cuminte, dar de cand eram tanara beau o cafeluta pe zi, nu mai mult.
Nubeau cola, nu fumez, nu pap porcarii, dar nu as renunta la o cana de cafea.
sper ca nu dauneaza lui bebe, am citit tot felul de articole, acum sunt asa impartite parerile.....

Mergi la inceput