Iul-Aug 2011-Bv Ireth, Windy & Arianna! (79)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Corry
Multumesc de intrebare, ma simt in continuare f bine. Sesizez ceva pregatiri ale corpului meu, insa finute...
Tu cum te simti? Gata de marea intalnire? Toate-s pregatite pentru micile vedete ale odiseei? Stii ca abia asteptam sa ii vedem in poze, asa ca sa nu ne lasi sa cersim cum faci tu acum
_
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

salutare mamici
si eu urmeaza sa nasc zilele urmatoare: UM 25 OCT 2010, DPN 31 IUL 2011
fiind la a treia nastere simt ca nu mai am rabdare, cam de 2 sapt imi zic:cred ca astazi nasc si seara imi dau seama ca a mai trecut o zi si sunt tot acasa, dar asta e mai asteptam, pe 2 aug am programare la dr sa vedem daca mai asteptam sau nu.

Anca mami de Iustina 6+, Stefania 4+ si Natalia(cam pe 31 iulie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Am si eu o problema, bebe a facut niste brobonele rosii pe fata, destul de multe. Am sunat la pediatra si mi-a zis sa ii dau cu apa termala si apoi cu fucidin. Eu il sterg cu ser fiziologic si pana ieri nu a avut nimic pe fata, ii mai ieseau doua trei dar treceau intr-o zi. Acum fucidinul asta e cu antibiotic si nu stiu ce sa fac. Intrebare pentru mamici, voi cu ce ati dat? Nu cred ca e vreo dermatita atopica pt ca nu se usuca pielea. Arata ca brobonele de la caldura, dar prea s-au inmultit de ieri pana azi. Luni mergem la pediatra pentru evaluarea de o luna. Maine facem o luna.

Mami fericita de bebe Petru Nectarie

si alex e plin pe obrajori, eu continui cu apa termala, dispar, apar, apar mai multe, iar dispar ... uite asa ne jucam. in sera asta era plin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca-28

salutare mamici
si eu urmeaza sa nasc zilele urmatoare: UM 25 OCT 2010, DPN 31 IUL 2011
fiind la a treia nastere simt ca nu mai am rabdare, cam de 2 sapt imi zic:cred ca astazi nasc si seara imi dau seama ca a mai trecut o zi si sunt tot acasa, dar asta e mai asteptam, pe 2 aug am programare la dr sa vedem daca mai asteptam sau nu.

Anca mami de Iustina 6+, Stefania 4+ si Natalia(cam pe 31 iulie)

bine ai venit. mai ai eu pic si vine bb-lina. :) sa intrii mai des pe la noi si sa ne impartasesti din experienta ta.

rammy te rog eu mult sa mai intrii pe la noi, chiar daca e greu, mie una imi e dor de vesti de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Anca, bun venit la noi

bun venit pe lume Ariana-Maria, sa cresti mare, sanatoasa si sa le umpli viata de fericire parintilor tai. Refacere rapida mami

Noi suntem bine, iar mi-a stat Filip 6 ore(3 dim si 3 seara) treaz, record pt el. L-am culcat la 9 ca nu mai putea saracutul, s-a trezit azi noapte din 3 in 3 ore, dar a fost ok ca m-am culcat si eu odata cu gainile si m-am odihnit.

A primit fratele meu viza, vine la sf lui sept. numai bine pe botezul lui Filip.

Eu am dat 12 kg jos, mai am de dat ce mi-a ramas de la Ana si sunt fericita, cam 5 kg, astea sunt cele mai grele.
Moooor de pofta si de dorul ciocolatii, bag dulciuri si prajituri la greu. daca as putea papa macar un pic de cioco nu as mai vrea atatea prostii, zau ca nu stiu cum o sa ma scap de restul kg.

felicitari Krissy pt 37 de sapt.
Feliciatri fetelor care si-au programat marea intalnire.

Corry, de abia astept sa isi vad pruncii

va pupam si am sa punem si noi poze noi curand

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetelor am intrat scurt sa o felicit din suflet pe Ariana.
Bine ai venit pe lume zanica Ariana-Maria, sa fii sanatoasa si norocoasa.
Anaemi f impresionanta povestea nasterii lui bebe Petru, sa-ti traiasca toti trei si sa te bucuri de ei.
Va pup pe toate !

Alina de Carla Maria (13 iulie 2011)
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Buna dimineata dragele mele burtici si mamici!

Dupa ce m-am luptat cu al meu pitic de la 5 dimineata , am renuntat la somn..zilele trecute ma mai lasa sa dorm dupa 5 ,azi nu..el de abia acum a adormit(8.21)..
Felicitari Arianna!! Bine ai venit bebelusa Arianna Maria!!

La mai multe luni , Petru de Anamaria!!
Impresionanta povestea nasterii

Noi azi facem 3 saptamani

Eu am pierdut 13 kile pana acum
Si mie mi-e o pofta de dulce in continuu..N-am avut pofte in sarcina cat am acum..si parca nu devoram mancarea asa cum o devorez acum
E drept incerc sa nu rontai intre mese si sa nu ma indop inutil..

Si sa scoatem motatele pt Ireth..si cine mai e la rand..

AA si vroiam sa mai spun ieri de crema cu lanolina..Eu am folosit-o pe cea de la Medela..la inceput am facut cojite pe sani si dupa lungi aerisiri (spre disperarea sotului)au trecut.. acum folosesc bepanthen..mi se pare ca este mai cremos se intinde mai bine ..fata de lanolina de la medela..
Bubite avem si noi..speram sa treaca de la sine ..vad ca apar ,dispar..
Pupi la toata lumea si sa avem o zi plina de vesti minunate!!

mami fericita de strumf Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Alexander Matei de windy, born 7/29/2011 at 4.38 pm, 4.10 g and 50 cm!

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Bravo ARIANNA_M! Bun venit pe lume ARIANNA-MARIA!

Bravo ANDREEA! Bun venit pe lume ALEXANDER-MATEI!
Mamicilor sa aveti recuperare rapida si lapte din abundenta, iar bebei sa va fie santosi si sa aibe o viata minunata!

Hai OANA! - probabil ai nascut deja, abia astept sa citesc vesti depre minunea ta si despre cum de s-a intamplat sa nasti pe 29! Sa fie cu vesti bune!

Maribell, Omibaba, ati nascut dragelor?! Va asteptam cu stirile cele grozave!

Felicitari bebeilor care au implint o lunita! Sa cresteti mari si sanatosi ca frumosi sunteti!

Anamaria, multumim de povestea nasterii lui Petru, f emotionant si interesant ce diferite ti-au fost cele trei experiente!

Bine ai venit Dana-28 si sa ia parte de o nastere usoara! Ce frumos, ai trei printese!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 37+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Bine ai venit Alexander Matei!

Lissa, da' ai slabit, nu gluma, cu toate dulciurile pe care le mananci. Eu parca nu m-am mai ingrasat asa urat ca la Eva, desi ajunsesem la aceeasi greutate, eram buhaita, aveam gusa, brrr. Acum sunt mai frumusica un pic.

Cristina, ce mare pare Sophia ta!

Corry, multumesc! Eu o vad zana, ca deh, e a mea

Crisspy, chiar a fost rau cu tunsul, prima data am tuns-o eu la 8 luni, dar dupa un an si ceva nu mai tinea treaba, ca-i faceam numai carari in cap, asa ca o duceam la un coafor de copii. Asa scandal facea ca-mi tremurau picioarele cand venea vorba de coafor. Iar acum sta ca o matza la aranjat.

Anaemi, emotionanta povestea nasterii lui Petru! Ai un dar aparte de a face ca totul sa para foarte usor. Te vaiti vreodata?

Florina, medicul a zis sa-l sun luni dmineata si sa fiu pregatita ca probabil ma cheam tot luni la operatie. Voi avea 39s si 3 zile. Mai, nu stiu, mie asa mi se pare normal, ca medicul care ti-a urmarit sarcina sa te lase in grija altcuiva daca nu poti naste cu el. Medicul meu asa proceda si la sarcina cu Eva, de fiecare data cand era plecat imi lasa numarul altui medic in caz de urgente.

Mihaela, draga de tine, imi pare tare rau de suferinta din spital, cred ca a fost cumplit. Bine ca s-a terminat totul si sunteti acasa fericiti si in curs de adaptare

Felicia, ai nascut? ca eu asta visam dis de dimineata!

Bine ai venit Anca 28!

Noi suntem ca si Burtocika in mari pregatiri, am montat patutul, l-am facut co-sleeper, Eva a decretat ca o sa doarma ea intre mine si Filip. Pana la urma am ajuns la concluzia ca ea o sa doarma ziua langa Filip, iar eu noaptea. Azi imi fac bagajul, maine mancare pentru congelator. La noi suna telefonul continuu, toata lumea se intereseaza cand nasc

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput