Endocrinolog bun Bucuresti

Endocrinolog bun Bucuresti | Autor: alexa1986

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
Am nevoie neaparat de un endocrinolog bun. Acum trei saptamani la o consultatie la endocrinologie mi s-a spus ca am niste noduli pe tiroida dar ca trebuie sa repet ecografia si mi-a dat novotiral, ieri am fost la neurolog si mi-a spus ca s-ar putea sa am niste probleme cu hipofiza si sa fac radiografie sa turceasca plus analiza prolactinei. Sincera sa fiu sunt cam speriata si nu stiu cum sa procedez, un prieten de familie m-a sfatuit sa imi i-au trimitere de la medic si sa ma internez la Parhon pentru investigatii dar parca totusi nu as vrea sa ajung atat de departe, tin sa precizez ca problema principala este intarzierea menstrei fara un motiv medical(Consultatii ginecologice, eco si asmd ok) si o usoara crestere in greutate. Va rog sa ma ajutati cu un sfat.

D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

la policlinica Titan este o doctorita f buna si cautata....Dr.Nicu Gela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165655
ceva asemanator... si cu ceva informatii...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Nu te agita, am fost suspectata de aceleasi probleme ca si tine si nu e un capat de tara, exista tratament. Mergi la Dr Cristofor Dominic sau Dr Voicu la Medicover. Radiografia de sa turceasca nu e relevanta, nu se vad adenoamele hipofizare la aceasta radiografie decat daca sunt extrem de mari si nu are rost sa te iradiezi degeaba. Nivelul prolactinei daca este foarte crescut (lucru care se vede la o analiza simpla de sange) poate ridica suspiciunea unui diagnostic de adenom hipofizar si pentru confirmarea finala e indicat RMN. La mine nu a fost cazul, s-a reglat prolactina cu cateva doze de Bromcriptin pt ca nu era decat foarte putin crescuta (adica 45 fata de normalul de laborator care era 20) si in cazul adenomului medicii mi-au zis ca valoarea ar depasesi cateva sute de unitati. Nodulii pe tiroida ii am si eu pt ca am tiroida autoimuna (Hashimoto) si iau Euthyrox 50 in fiecare dimineata si sunt ok. Lipsa menstruatiei o am si eu dar din cauza ca am PCOS sau SOP (sindromul ovarelor polichistice, afectiune intalnita des in combinatie cu tiroida Hashimoto si principala cauza a infertilitatii feminine). Totate cele pe care ti le-am mentionat sunt afectiuni foarte complexe in care dr Cristian Dominic e specializat. E un endocrinolog exceptional, ti-l recomand cu caldura.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Iti multumesc tare mult Emilia m-am mai linistit... Maine ma duc sa imi fac analizele printre care si prolactina, sper sa fie totul bine, o sa va tin la curent. Va multumesc tuturor pentru ajutor.

D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Eu am tot fost la Magda Corcau de la Medlife..inainte o chema Bajenaru..este foarte ok..iti face analize inainte de toate si apoi in functie si de simptome se pronunta... eu m-am inteles ff bine cu ea.

Mergi la inceput