Strugurasi de Sept-Oct 2011 (89)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Oana si sa stii ca nu era o metafora.

bujo mami de Filip si 34+ cu

rad eu rad dar nu e rasul meu

34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

neata burticilor. eu va citesc zilnic in continuare, doar ca e mai greu cu scrisul. la mine treburile sunt cam la fel, cu exceptia unei viroze care ma necajeste de vreo 3 zile - ma gandesc ca am luat-o sapt trecuta cand am iesit pt analize era acolo o fata gripata bocna. nu am simptome de raceala, ci de viroza. iau paracetamol, faringosepr si ceaiuri cu lamaie la greu. bblina e si ea ametita crek de la starea mea de indispozitie pt ca abia misca...
in rest au inceput emotiile... maine intram in 36 sapt...:)
va pupic pe toate!

Lori 35+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatzaa!!!

Marryan si la mine se ridica burta unde e spatele la bebe,si mie personal nu mi se pare contractie,ci pur si simplu se misca bebe,si cum nu mai are loc, isi face si el/ea cum poate.

Seidana oo nici nu stii cat ii urasc eu pe tantari... ia uite si un filmulet amuzant :

.. Mie imi place de mor.. Am avut cantecelul si sonerie la telefon vre-o doua veri...
Azi-noapte am dormit mai bine,nu a mai fost nici un animal de asta prin casa.

Camady la noi la spital au dulap mai!! Ce tari estem! Dar tu nu nasti la Euromaterna? Nu ti-au spus ce sa iti iei in bagaj? Ai rezolvat de cazare?Cap arca spuneai ca vrei sa vii in oras dinainte sa nasti.

Seidana am auzit si eu ca in unele spitale iti cer toate astea,insa iti zic ca mai bine vb cu dr-ul dinainte si iti cumperi tot din farmacie sau depozit de medicamente decat sa ti le cumpere personalul,si sa le platesti dublu-triplu ... Eu o sa il intreb pe dr la urmatorul consult,peste doua saptamani aproximativ.El mi-a spus sa merg dupa 15 august,eu ma fac ca nu am inteles si merg inainte...

Racheel nu sunt cam mari scutecele de un m? Eu le-am acut de 80 pe 80 si au fost perfecte. Eu nu l-am infasat decat o saptamana-maxim doua. Si nu uita sa speli finetul inainte sa faci scutecele,ca din cate stiu eu intra la apa ori pe lungime ori pe latime,si ies scutecele dreptunghiulare.

Va pup,am fugeat ca iar mi-a scazut cine stie ce,cva se invarte curtea cu mine....

PS Jade,te pup draga mea,si pe Lore la fel,sunt cu gandul la voi [pup[.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 34+ cu Ioana Teodora
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Sei, tu chiar ai de gand sa ne dai emotii inainte de vreme?! ia stai cumintica

eu nu mai stiu cum sa mai stau..in picioare e burta grea, pe spate contractii, pe laterale la fel...daca stau prea mult.pana acu eram multumita ca nu s dureroase dar la cat sunt de dese ma intreb daca o fi ok. azi mi am propus sa le numar.

a inceput si bebelusa mea sa impinga in coaste. ficatul inca nu l a gasit

Oana 31+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

neatza fetele

pe mine ma doare stomacul de ieri, sau o fi fierea, nu situ,ca mi0-e asa de rau, am un gust naspa si ameteli,as sta numai in pat....
o zi cat mai buna va doresc

Zubi, mami34+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

si nu stiu ce naibii ganduri am..ca parca mi-a coborat burta..ca simt io ca o sa se intample foarte curand....ufffff

Zubi, mami34+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata .
Azi noapte am dormit si eu mai bine..............chiar m-am trezit la ora 8 si am intarziat la serviciu.
Nici eu n-am fost f. exigenta cu spalatul rufelor lui razva..........nici macar detergent special ptr bebe n-am folosit.
N-am avut probleme cu el.
Cu biberoanele n-am fost prieteni si ca atare nici n-am folosit.

34+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

neatza
eu acum m-am dat jos din pat.. nu-mi vine sa cred... copilul e la socrela si am si eu timp pentru mine :D
voi ati renuntat la cafea? eu inca mai beau o cescutza pe zi :)

32+ si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Dbunny.

Mai fetelor dar ce a fost in atmosfera azi noapte de am dormit toate mai bine?
Lali eu la euromaterna merg cu poseta pe umar. NU-mi trebuie absolut nimic.............doar lucrusoarele cu care vom pleca acasa.
Cat despre cazare...............voi sta la neptun la un hotel. Mi-am facut rost de un bilet de 18 zile ffff. convenabil la pret.
Poate o sa ne vedem in perioada asta...........o asteptam si pe Kora la intalnire.

34+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Oana nu eu.. pitik, crezi ca eu nu ma fac pe mine de spaima? nu frica dar emotii... a meu ma intreaba ieri :iti e frica sa nasti? eu in sec urm : NU vreau sa nasc..dar am emotii normal...
Ce slaba esti.. si eu am poza cu fundicu ei identica
a mea mi-a gasit ficatul, si il iubeste de numa ca numai pe el sta si in el da

34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput