LMA Raul -Delfinasi in sarbatoare(163)
Raspunsuri - Pagina 6
rodyka spune:
alice, deja simti fluturasii in burtica 
anca, "cineva" ne-a mancat tuturor timpul... dar e chiar lunguta Maria!
carla, pupam scumpiceii amandoi
, bambo, bumble, asteptam vesti bune despre delfinasi!
tanti, pozeee 
ainotna, multumim pentru cafea
sa-mi iau si eu o cana si revin ![]()
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
bambi_bv spune:
Neatza!
Rodi, adu-mi si mie o cana, te rog!
Eu de cand cu petrecerea lui Matei sunt rupta de oboseala, ca am avut 3 nopti albe (una inainte ca sa ma pregatesc si eu, una la petrecere si una dupa ca am fost la o nunta) si de atunci zici ca sunt "batuta".Am imbatranit rau!Nu mai stiu sa pierd noptile.
michelle1981 spune:
Neata!
Am fost la plimbare si la joaca afara, acum e la somn de la 11.
Noi tot cu muci, tuse mai putin, i-am dat Stodal de duminica.
Bumble, Denisa, Bamboletta - sanatate multa puiutilor!
Rodyka, am citit ca si Isa a fost cu febra, cu bubite, acum e mai bine, sper, din mom. ce ati fost la piscina, nu? Mama, ce patanie!
Si eu m-am amuzat cu povestile voastre, cu wc, cu aelita cocotata in chiloti pe scaun, cu uitatul lucrurilor 

Sa va povestesc si eu, de la o vreme sunt si eu uituca bine. Numai cu masina de paine cate am patit. Si exact cand aveam musafiri: aveam de facut pizza, pus de aluat, programat, dat drumul la masina, vin musafirii, cand sa ma duc sa intind rapid foaia si sa pun ingredientele, hopa vad ca faina e exact in aceeasi stare

Uitasem sa pun malaxorul (ala care mesteca aluatul). Ei si povestea asta nu s-a intamplat numai o data sa zic ca m-am invatat minte. NUUUUU.. S-a mai repetat.
Si ultima patanie. Pun la ingredientele pt facut paine si ma duc sa vad ce face aluatul la un moment dat. Si ce-mi vad ochii??????
Dadusem drumul la programul de paine fara sa bag cuva cu ingrediente in masina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
anca_vlad spune:
da rody dar tare as vrea sa mi-l recapat...cate o data imi e dor...
un filmulet cu maria si verisoara ei sophie la brasov saptamana trecuta!
http://www.youtube.com/watch?v=Lr9Tj5vCgdY&feature=related
michelle1981 spune:
enik, anca - bine ati revenit si voi!!
Am vazut si eu pozicile cu scumpii Mihai si Stefan, Isa, Vladut, Raducu - sunteti bestiali scumpilor!!!
Vazut si filmuletul cu Maria si Sophie, ce fain se inteleg ele!!
Mai am niste restante la pozici si filmulete.. Plus un capitol jumate.
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
laurika1982 spune:
Hello fetlele!!
La multi ani de;finasilor scumpi!!
Tari fazele povestite de voi, cu fusta in vine...cunosc senzatia, eu am patit-o in curte.o mai stiu si pe aia cu trasu bluzei si iesit tzitzi afara.si pe aia cu urcatu scarilor pana la etaj..ma dusesem sa iau rufe la spalat si m-am trezit cu el in usa foarte vesel..la wc nu pot merge singua, bate in usa, urla...cand intra umbla peste tot..
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
ainotna spune:
Michelle, ca tot ai zis de masina de facut paine, eu am pus ieri zaharul direct in masina, cuva o scosesem pe blat, sa-mi fie mai aproape cand pun ingredientele...
Alice_Elena spune:
Neata. Anca mersi de cafea.
Mara a dormit in pat :)) s-a culcat destul de tarziu, pe la 10 jumate, la 8 a mancat laptele si somn pana la 10. Ne-am trezit umflate de atata somn :))) acum i s-au cam decalat mesele dar ne descurcam noi
Denisa, pupam soricelul sa se faca bine repede. Si soricica doar asa ca ne e draga
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
15+ 
puiutz_mic spune:
Ziua buna si de la noi!
Cate patanii, mai fete ![]()
La mine cel mai des se intampla sa uit mancarea lui Raducu pe foc...si mai ales cand fierb carne de vita...ultimele 3 dati am ars-o....asa ca nu a mai mancat cam demult carne de vita puiul meu
Mai uit seara lumina aprinsa la bucatarie si dimineata cand ma duc sa fac bibele ma enervez singura pe mine ca o gasesc aprinsa!!! 
Cel mai rau e ca rastorn si scap pe jos o gramada de lucruri, inclusiv ibricul plin cu cafeaua proaspat facuta si bineinteles clocotita
etc... sunt mereu in viteza, toate le fac pe graba si cred eu ca asta e cauza pt. rasturnat si scapat pe jos diverse 
Rody, bine ca nu a patit nimeni nimic grav! 

Denisa pupici lui Matteo! Inteleg ca deja se simte mai bine! E grozav ca i-a trecut cu homeopatele, la pediatru sigur ii dadea si ceva antibiotice. 
Bumble

Mai revin. Am ceva de lucru + de facut papica lui Raducu.
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010