Super Pufi de ian-feb 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 7
lorex spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Sa inteleg ca pana acum a dormit in patutul ei doar ca era in camera cu voi si acum ati mutat doar locul patutului? Se poate da jos singura din patut? Nu cade noaptea? Eu ma gandeam ca iau un pat de junior de la Ikea, ca are margine, sa nu poata cadea noaptea, dar nu cred ca merge ideea mea, ca deja am un divan in camera lui, vom desfiinta patutul la un moment dat, ca si asa e pe post de suport de jucarii, nu mai doarme in el de la 8-9 luni, si vom incerca sa punem perne la merginea patului, sa vedem daca putem sa il invatam asa, sa doarma singur. ![]() de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
nu a dormit niciodata pana acum in patutul ei, doar cu noi in pat!
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex BF, faci cump pe ASOS? ai returnat ceva? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
N-am cumparat pana acum de pe ASOS.
sorry.
vrei sa returnezi ceva? Cred ca au pus la punct aspectul asta. Nu cred ca esti singura care returneaza.
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui lorex 1.cum arata oala aia minune? 2. bobitza cand e nervoasa face precum calusharii ![]() |
oala am luat-o de pe marginea DN1 in drum spre Sinaia, de la standurile alea artizanale. E o oala de lut cu capac tot de lut. Nefolosita ever pana acum. Poate la indicatiile Mirelei, ma ia curajul si pe mine.
Si dani bate maruntel din picioare. Noi dam ignore. Ioi, ma ia cu fiori cand ma gandesc ce ne asteapta. Am citit paginile trimise de tomaca si am comandat si cartea pe net, poate ne-om mai lumina la creier cum sa procedam cu copiii de 2-3-4 ani, sa nu facem greseli mari.
Beatrice1982 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
Stii ce scria in cartea aia cu interpretarea desenelor copilului despre apa? Ca lor le place apa ca le aminteste de viata buna intrauterina. Cei carora nu le place, se pare ca au avut parte de o trauma intrauterina. A fost ceva, iti amintesti? Sa testtam si noi cartea. Da, bram-bram se pune la comunicare verbala, normal. Asa poate el s-o pronunte. Este cuvantul lui pentru masina. Si sorry pentru raceala lui Kay. Dar daca a fost accept tacit, poate trece mai usor. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
hm.............deci eu pot sa zic, virgula, ca la Ivan i-a placut in palat??????????????
pentru ca oriunde gaseste apa, hop si el in ea, si cum il iei cum urla ca din gura de sarpe.....
ar sta non stop in apa.............striga si in somn........vizzzzzzz....aka apaaaaaaaaaaaa
aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuu da e greu, cand ploua e tot o balta in curte si el pe toate le testeaza, in zilele ploiase nu am haine sa il mai schimb..........

_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
21+ cu
Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
Beatrice1982 spune:
lorex, sorry de tati...............
noi binisor.......
e nasol cu vremea asta, dar sper sa fie ori cald ori frig, ca asa nu se mai poate...........
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
21+ cu
Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 lorex, sorry de tati............... noi binisor....... e nasol cu vremea asta, dar sper sa fie ori cald ori frig, ca asa nu se mai poate........... ![]() _ Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si 21+ cu Adam Stefan Doamne ajuta sa fim sanatosi!![]() |
BEA, deja esti la jumatatea drumului cu sarcina....vai ce repede trece vremea. Desi tie, cu burtica, nu ti se pare ca trece repede. Dar eu, care ma tot uit la semnatura ta....mi se pare ca trece super rapid.
La fel e si cu cate luni are Dani....acusi face 18luni....cand eram gravi si ziceam....ca mai e o gramada pana in februarie....??!!??!!
nyny spune:
| citat din mesajul lui blue_flower Eu ma gandeam ca iau un pat de junior de la Ikea, ca are margine, sa nu poata cadea noaptea, dar nu cred ca merge ideea mea, ca deja am un divan in camera lui, vom desfiinta patutul la un moment dat, ca si asa e pe post de suport de jucarii, nu mai doarme in el de la 8-9 luni, si vom incerca sa punem perne la merginea patului, sa vedem daca putem sa il invatam asa, sa doarma singur. |
Eu am luat www.shopmania.ro/echipament-pentru-copii-si-bebelusi/p-margine-de-siguranta-pentru-pat-90-cm-brevi-16942685" target="_blank"> asa ceva pt patul Marei si n-a cazut niciodata (doarme intr-un pat de o persoana de la 1 an si 8 luni). Si acum o folosim... pernele mai pot cadea
.Mamica fericita de Mara si de David
tomaca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Eu am luat www.shopmania.ro/echipament-pentru-copii-si-bebelusi/p-margine-de-siguranta-pentru-pat-90-cm-brevi-16942685" target="_blank"> asa ceva pt patul Marei si n-a cazut niciodata (doarme intr-un pat de o persoana de la 1 an si 8 luni). Si acum o folosim... pernele mai pot cadea .Mamica fericita de Mara si de David |
Ceva de genul acesta vreau sa iau si eu. dar am vazut si la 150 cm. Dar mie tot mi-e teama sa nu cada pe la picioare. Daca l-ati vedea cum ara patul cu nasul in jos si cu fundul in sus

. pernele in cazul lui sunt useless, am verificat le impinge. Nu sunt safe. Acum daca ma gandesc, pun si la picioare una si gata.Eu am alta dilema. Nu sare peste ea? daca se trezeste in toiul nosptii in fund si se cocoata peste protectie?
Cum a fost Nyny?Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

tomaca spune:
Stiti cumva un doctor neurolog ok pentru copii? In Bucuresti ar fi de preferat.
Povestea unui Dor
tomaca spune:
V-am spus ca am intarcat in wk aspiratorul? Ca nu mai puteam, ajunsesem sa dam cu aspiratorul de cateva ori pe zi. 

L-am ascuns si cand Tudor deschidea usa de sub scara ii spuneam ca vu-vu a plecat dar se intoarce. Prima oara cand a deschis usa si nu l-a vazut a avut o exclamatie de mirare ca o gaina mirata. A doua oara, a facut cativa pasi si a inceput sa-l strige. Si a inteles nu a mai cerut. Am facut eu o greseala ca am vrut sa leg usile si le-am trantit putin. A venit plangand, s-a uitat ca nu e si a plecat, trist oarecum. Mi-a fost o mila de el. Si am fost la un pas sa cedez. Dar am starns din dinti.
Sa vad astazi ce va fi. Ca a venit doamna de la curatenie. Dar asa cum i-am promis, se mai intoarce si vu-vu din cand in cand.
Povestea unui Dor

de Daniel, n.01.02.2010
...a inimii mele...