Super Pufi de ian-feb 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Si cum ma plimbam eu asa pe bulevard, cot la cot cu Alex, tocmai o vad (ne-a vazut ea intai) pe tomaca si pe Tudorel. Tudorel un nazdravan, i-a studiat incaltarile lui Yannis, a zambit frumos, apoi inevitabil s-au luat toti 3 la hartza pe o jucarie si a trebuit sa ne despartim.

Ma gandeam, noi nu mergeam in veci pe straduta cu pricina, am intrat azi pe ea si am dat de tomaca.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

]

Tomaca, tu nu esti la servici? Te plimbi cu TUdorel prin centru?
wow....ce viata.

ma rog, eu tocmai am fost la librarie si i-am cumparat o jucarie lu'fi-miu, ca mergem diseara la el, asta dupa ce mi-am spalat+coafat parul si dupa ce am intrat la accesorize ca aveau reduceri!!!!

acu cica lucru iar.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Am fost la ortoped. Acolo unde am facut kineto pt torticolis. Recover dr Alexandru Thiery. L-a despachetat la piele. Tudor a inteles ca e ceva diferit si e studiat cu toate jucariile pe care si le insusise. L-a pus sa faca defilari ca pe podiumul de modeling (sa vezi ce jenat era in pta goala ; a facut si un mic pisu), dar cand l-a intins pe pat si i-a studiat pta deja cred ca si-a adus aminte de decalotare si a inceput sa planga. I-a masurat si unghiurile la picioare. Concluzie: are picioarele putin in X, mai mult decat media la varsta asta, dar in valori normale, trebuie urmarit la controlae E de bine ca el calca normal cu laba piciorului, deci nu e afectat de x.
Torticolis a trecut si nu are nicio problema, doar capul a ramas asimetric, adica turtit pe partea dreapta.
Incaltarile pe care le avem sunt ok, adica trebuie sa fie talpa flexibila sa poata urma talpa piciorului la miscare si calcaiul sa fie fix (calcaiul si nu gleza; gleza are voie sa se miste, de fapt trebuie sa se miste).

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Si cum ma plimbam eu asa pe bulevard, cot la cot cu Alex, tocmai o vad (ne-a vazut ea intai) pe tomaca si pe Tudorel. Tudorel un nazdravan, i-a studiat incaltarile lui Yannis, a zambit frumos, apoi inevitabil s-au luat toti 3 la hartza pe o jucarie si a trebuit sa ne despartim.

Ma gandeam, noi nu mergeam in veci pe straduta cu pricina, am intrat azi pe ea si am dat de tomaca.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Daaaaaa! Mare bucurie pe mine sa o vad pe Tomaca in sfarsit, am ratat-o la intalneala de mai demult. Si ce sa zic...Tomaca arata ca un copil mai inalt asa , de statura unui adult are o alura copilaroasa, o fata placuta, un zambet frumos , tare dulci si ea si buturelul. Buturelul seamana cu mami si are falcute (si aici seamana cu mama ) si e maricel, inaltut, frumusel, rosior in obrajori, aum am spus ca un copil frumos din cartile cu povesti de cand eram eu mica.
Foarte sociabil , imediat a sarit la schimb de impresii despre sandale cu Yannis. Tomaca cred ca o sa se acomodeza grozav la gradi, este un copil tare sociabil si incantat sa vada alti copii de varsta lui. mare pacat ca nu stati mai aproape sa ne vedem mai des!

de Yannis

Multumesc frumos fetelor. Daca ar auzi sigur i-ar placea ca lui ii place sa fie laudat. Cum il admiri fuge la oglinda si se admira si el. E asa fudul...

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Tomaca, de Alx. Thierry am auzit. Dar la ce clinica?

Ma bucur ca e bine Tudor. Si noi vrem sa mergem sapt viitoare la Dr. Ciotlos pt o verificare, dar ....noi nu avem parte de verificare asa amanuntita ca aceea pe care tocmai ai descris-o tu. Si ma gandeam ca nu ar strica sa il verifice si pe Dani asa ...

Chiar crezi ca sunt constienti de faptul ca sunt dezbracati? Eu nu as crede....

Mergi la inceput

Citat:

Ce e aia torticolis? Si la ce ortoped mergeti?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita
[/quote]

Muschiul sternocleidomastoidian intepenit. Cand ramai cu gatul strab daca nu dormi bine. El asa s-a nascut ca n-a avut loc in burta.
Cica daca dormi doar pe o parte timp de 4 ore, faci torticolis. De aceea daca cei mici sunt prea obositi si cad lati, trebuie sa-i mai misti prin somn.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:

Ma bucur ca e bine Tudor. Si noi vrem sa mergem sapt viitoare la Dr. Ciotlos pt o verificare, dar ....noi nu avem parte de verificare asa amanuntita ca aceea pe care tocmai ai descris-o tu. Si ma gandeam ca nu ar strica sa il verifice si pe Dani asa ...

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Clinica Recover. E si la Grigore Alexandrescu. Parerile sunt imaprtite, dar cica Theiry este mai ok (din surse medici). Din experienta personala, e f ok, f atent la toate (i-a verificat inclusiv pta) si vorbeste f frumos.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Ce tratament vrei sa faci pentru anxietate?

Povestea unui Dor

... trat prescris de medic dar intentionez si o psihoterapie... inca n-am inteles daca anxietatea asta e o chestie chimica (in cazul meu) sau de factori psihogeni exclusiv... cum ziceam fizic toate analiele ok spirometrie de sportiv si eu cateodata nu pot respira normal... sunt agitata nu ma pot relaxa nu pot adormi setata mai mereu pe pericole amenintari... pana mea m-am plictisit deja de starea asta nasalie... nici marea nu m-a ajutat prea mult si acolo am avut niste sincope de unde concluzie ca oriunde m-as duce anxietatea ar veni dupa mine...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Si da i-am vazut pe soricelul Yannis (cand mi-a zambit mi s-a parut ca seamana cu cineva. M-ai tarziu mi-am dat seama cu cine; cu soricelul acela din desene care cand deschidea gura arata niste dinti mari si frumosi in fata ) care rontaia un covrigel si zvarluga Mara careia 2 baieti nu i-au facut fata. A pus mana pe rata si le-a smuls-o din fata.

Tudor era cam agitat spre somnoros. In masina a adormit.
Acum trebuie sa fug sa-l iau pe tati, care dupa ce ca nu mai era sofer, acum nu mai este nici pieton ca a facut ieri entorsa alegand dupa o minge in fata portii. Nu stiu ce-am sa ma fac in wk ca eu n-am voie sa ridic, el intrun picior. Sa vedem cum va fi cu marea.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

...
Am fost strigata la cataloooog, rusinica mie!

Sarumana de cafea Dece, si de poale-n brau! Sa va tihneasca.."tzara"!

Mire...am vazut Marutza frumoasa, cu dintzisori, la restaurant, ce frumos comanda ea papica!
Ana...ce frumos e Stefan tunsulici!
Nyny...felicitari pentru "operatiunea olitza"!
Lorex...multa sanatate tatalui tau! Pupam bobitza vorbareatza si cantareatza!
Alexutzza...nu se poate, maica...musai sa mergeti in moldova, sa vedeti care-i treaba cu poale-n brau....sunt divine!!
BF, Tomaca.....eu am margine din aia pt pat(pt patul mare), de la brevi...are un sistem de console, care intra cumva sub salteaua patului, si fac un unghi drept, fata de cadrul marginii; greutatea saltelei asigura prinderea, si lungimea parghiei, ofc...uhh, nu prea cred ca reusesc sa ma fac inteleasa, nu?!
Bea, Ana...frumoase tare pozele de la profil..
Mire, Simply...si eu sunt detinatoare de bebelina agresiva...da' rau de tot, si destul de des...Astept sa-i treaca frustrarile, oricare ar fi ele...vorbesc cu ea, incerc sa-i arat ca inteleg ca este suparata, ii raspund la muscaturi cu pupici, ii arat cum se face mai-mai, ii repet ca mami o iubeste, indiferent ce s-ar intampla ....cand face ff rau...o pun la time-out in patutz...dar numai cand nu se mai poate, si se-ncinge rau.
Ruxita...wb home! si spor la mancare sanatoasa!

Noi...suntem bine...stau si eu cu un flacon de multivitamine si minerale de la childlife(secom) la picior, de dinainte de mare, armat pentru princesita...Just in case. Nu l-am desfacut inca, papa ok...nu pricep de ce nu vrea deloc sa creasca......

Mergi la inceput

Dece - vezi mai ce-ai facut? A inceput lumea sa-si puna poalele'n brau si sa-si ia lumea'cap vorbind de ciocolata, palcinta, branza dulce, sarata, zahar, tigari, cafea...... Si eu vreau sa slabesc

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

Clinica Recover. E si la Grigore Alexandrescu. Parerile sunt imaprtite, dar cica Theiry este mai ok (din surse medici). Din experienta personala, e f ok, f atent la toate (i-a verificat inclusiv pta) si vorbeste f frumos.

Povestea unui Dor

Am sunat la Recover. Prima programare undeva in jurul datei de 22 septembrie.
well...asta e.
probabil vom ajunge la ciotlos inainte.
As vrea sa il duc la un pediatru bun pt o evaluare la 18 luni....alt pediatru decat Stanciu si pediatra lui curenta....oare la cine sa ma duc?

Mergi la inceput