Iul-Aug 2011-Hai Gogosika&Omibaba!Bv Mihutzas!(78)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

primul pe scurt e ciocolata nu, doar prajitura de 2 ori/sapt.

n buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

ilida, de ce nu aplici la wic si la link card? mai ales ca ai medic aid si sigur te califici? eu asa am,, poate nu se numesc la fel dar cu siguranta aveti si la voi in stat
Fashion

Betty, imi dai si mie te rog mai multe detalii? Ca habar nu am ce inseamna wic si link card Sunt asigurari? Poate PM sa nu plictisim. Saru'mana!!!

am deja un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13
habar n-am cat mananca, deoarece suge. dar ieri cand am fost cu dani la pediatru a servit bibe si a mancat 90 ml la masa, are 7 mese pe zi, deci cam 650 ml.
.......

Merci Laura! Inseamna ca al meu mananca mult per ansamblu...dar se si trezeste des. Sper sa se regleze si progr lui de somn intr-un final.

am deja un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

buna dimineata burticute si mamicute
Azi am incheiat saptamana 36
Va astept cu cafeluta calda cu lapte sau fara
Am terminat absolut tot de luat pentru bebe si bagajele noastre pentru spital sunt gata , decat sa infing mana in ele .
Maine merg sa imi iau rezultatul de la culturile din col , sa speram ca nu avem surprize neplacute.
Va pup pe fiecare si sa avem o zi usoara .

36+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Am terminat absolut tot de luat pentru bebe si bagajele noastre pentru spital sunt gata , decat sa infing mana in ele .
Maine merg sa imi iau rezultatul de la culturile din col , sa speram ca nu avem surprize neplacute.

36+ Ruxandra Ioana

Ce faci?Cum iti este?Ai mai avut dureri?
Eu am facut o prostieeee, mare cat mine
Mi-am facut bagajul, acum vre-o 3-4 s.
Si de atunci: mi s-au umflat picioarele (port papucii fratelui meu)si mi-a crescut considerabil burta (si fundul).
Concluzie:nu-mi mai sunt bune si trebuie sa achizitionez altele!!!

Pana la urma nasti natural?

36+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Gogoshika

Omibaba

Felicia tu? Cum mai esti azi? Scoatem si pt tine?

Anamaria sanatate picilor ...mey dar ce se intampla ca aud numai de copilasi bolnavi. Felicitari pentru parametri lui Petru , ati pus ceva pe voi nu gluma .

Oana e normala descuamarea pielii cum este normala si caderea parului (sau mai bine zis a pufului).

Alymih pentru bebe Ianis

Lissa imi aduc aminte ca pe la 3 luni Razvi numai asa vroia sa manance ...dupa ce preparam biberonul aduceam langa mine aspiratorul si foenul si le dadeam drumul pe rand...si uite asa manca si Tzumpi al meu. Mare om ala care si-a dat seama ce efect au zgomotele astea asupra bebeilor .

Corry felicitari pentru grasunei .

Alexia felicitari pentru cele 36 de sapt implinite . Sper ca rezultatele sa fie OK.

Am recoltat si eu ieri culturi de col si analizele pt Streptococ, sper sa fie Ok si la mine.

Mey, nu stiu daca mi se pare mie, dar Razvi a devenit foarte lipicios de mine de cateva zile: mama in sus, mama in jos, vine la mine ma ia in brate, ma pupa, se joaca cu mine... Pana acum totul se invartea in jurul lui tati si chiar ma bucuram ca nu este asa dependent de mine si poate nu o sa-mi simta lipsa cele cateva zile cat o sa fiu in spital. Dar se pare ca piciul simte el ceva si vrea atentie. Si mor de ciuda ca nu ma pot juca cu el asa cum as vrea eu. In rest suntem bine, aseara am dormit singurica, a dormit tati cu Razvi si am dormit snur. Bebelina a fost si ea linistita asa ca azi sunt odihnita.

fetele si sa auzim numai vesti bune.

Crisspy, fericita de Razvi si 35 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3xutza_81

eu ma incapatanez cu stoicism sa nu ii mai dau deloc formula insa dintr-un muls nu reusesc sa scot mai mult de 40ml.

Cu drag,

Alexandra, mami super fericita de printesa mult iubita Anastasia!

Alexuta, vreau si eu sa intreb ceva, pentru ca chiar nu ma pricep:ce este atat de rau in faptul ca dai copilului SI formula?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata burtici si mamici!

Felicitari Alexia pt saptamani!

Hai Gogoshica!!!

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

36+ Ruxandra Ioana

Ce faci?Cum iti este?Ai mai avut dureri?
Eu am facut o prostieeee, mare cat mine
Mi-am facut bagajul, acum vre-o 3-4 s.
Si de atunci: mi s-au umflat picioarele (port papucii fratelui meu)si mi-a crescut considerabil burta (si fundul).
Concluzie:nu-mi mai sunt bune si trebuie sa achizitionez altele!!!

Pana la urma nasti natural?

sarumana de intrebare .
mi-e umpicut mai bine, dar pentru ca numai are loc ma doare cand se mica de ma cocoseaza. Contractii sunt , dar neregulate si trec imediat la no-spa..
pentru spital eu mi-am luat niste slapi si 2 camasi ptr alaptat si un halat.
tu cum te simti? mai poti?
edit : legat de nastere Corry, nu stiu, in primul rand sa vad analizele cum ies maine....cu dr am stabilit ca incercam nasterea naturala , dar m-a avertizat ca nu o sa fie una chiar usoar din cauza oaselor bazinului meu care nu-s chiar cum trebuie, adica capul ei trece dar umerii...si a zis ca in functie de cum decurge travaliul hotaram atunci, daca imi face epi sau ma baga in cezariana . Asa ca sunt pregatita pentru ambele variante ,dar ma dispera ideea ca nu stiu ceva cert
36+ Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Hai Omibaba!!!

Ariana

Corry si felicitari pt strumfii grasunei.nu mai retin daca te-am mai felicitat

Crisspy

- eu nu stiu cat papa Petru, pt ca suge; dar cred ca papa bine de a luat asa bine in greutate...bine, el este si fomist si papa la 1 h jumate.
-ciocolata am mancat doar alba, dar am gustat si ciocolata ciocolata.Ieri de ex. am mancat un Lion, ca nu mai puteam de pofta

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput