femei maritate cu barbati musulmani
Raspunsuri - Pagina 17
valentinag spune:
Adevarul este ca si eu crap acum dupa ce-am mancat un castron de fructe!Deh..post!
Hannen, te rog, nu-ti strica postul cu asta, treci mai departe, e greu dar trebuie sa reusesti!Abia e prima zi, mai ai 29 de incercari de trecut!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
msl1 spune:
Mai eu am incercat sa deschid un subiect pe tema mormonilor chiar si numai sa le pling de mila da mi l-au evaporat rapid dupa ce au dat cu pietre si rosii de ce am indraznit sa pun o intrebare despre religia lor....deci nu cred ca merge.
Si nu, nu sint mormona daca asta ti-ai inchipuit.
Exista citeva asemanari intre mormonism si religia musulmana cu citeva diferente totusi, nu iti vine sa le plingi de mila la nevestele de mormoni, cam au drepturi egale cu nevestele celor maritati cu crestini in general, poate doar citeva cazuri izolate de mormonism extrem si fanatic, ceea ce nu poti spune despre cazurile din tarile arabe ca nu sint rare si izolate.
valentinag spune:
MSL, nici nu mi-am inchipuit ca esti de religie mormona, era doar o gluma.
Da, sunt abuzuri in tarile arabe, asta din nestiinta, din lipsa educatiei, din lipsa de perspective, din proasta interpretare a religiei, insa asta nu ne da dreptul sa spunem ca toate femeile musulmance care poarta batic sunt oropsite, ca nu pot divorta, ca sunt batute, etc!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
corinadana spune:
Hannen dar ce scoti pe gura nu se pune in postul asta al vostru????
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
corinadana spune:
NA! ca te ai razgandit!!! pacat ca nu ti mai stiu id ul :))JuliaSM!!!
escu spune:
Daca barbatul musulman doreste sa isi ia a doua nevasta si tu nu esti de acord sa-l imparti cu alta, poti sa divortezi? Si daca da, copiii raman la el, sau poti sa-i iei tu? Cum zice coranul?
corinadana spune:
Da' pe cine intereseaza parerea primei neveste?!
JuliaSM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinadana NA! ca te ai razgandit!!! pacat ca nu ti mai stiu id ul :))JuliaSM!!! |
M-am razgandit,pentru ca as fi intrat in sarabanda replicilor nebune.Nu trebuie sa dau exemple,presupun,ca vreo doo's cu cateva postari mai sus.
tuturor care tin post si celor care,desi nu tin,nu arunca cu pietre gratis in cei care o fac!
escu spune:
Suntem pe un site despre copii. Daca fiica mea vine maine la mine si-mi prezinta prietenul ei musulman si ca vrea sa se marite cu el, vreau sa stie la ce se poate astepta. De-asta ma intereseaza. La fel si pentru fi'miu
Ii voi respecta decizia, dar s-o faca cunoscand toate detaliile
Cam asa inteleg eu subiectul asta. Poate ca sunt vorbe fara rost, dar eu inteleg din fiecare mesaj cate ceva.