Gravidutze si mamici de Cluj - 175

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eu lui Stefan tot la 3 luni ii iau incaltari, ca in ritmul asta creste. am ajuns la nr. 27-28. si cate 2 perechi de fiecare data..adica 2 per de sandale, 2 de ghete..adidasi recunosc ca ii iau numa cate o per, ca aia se pot spala.dar ce ii iau in octombrie, in martie nu ii mai vine.
io nu dau mai mult de 80-90 lei pe o pereche.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Intru si eu rapid pe-aici.De citit va citesc, dar de scris ma urnesc tare greu.
Doar de luni o duc pe Julia la gradinita, ca am aflat doar aseara ca a inceput de la 1 si astazi nu am dus-o pe motiv ca Julia a zis ca vrea sa mearga doar de luni

Referitor la incaltaminte am descoperit ca cei de la Melania si-au deschis un magazin in Gaesti, langa Balauseri.Noi avem drum pe-acolo cand mai mergem in Sighisoara, asa ca ii voi mai cumpara Juliei papucei de-acolo.I-am si cumparat pt toamna 2 perechi de ghetute cu 119 lei in total.Erau perechi de ghetute in jur de 100lei perechea si am vazut si cu 150 (probabil ca au si adaos fata fabrica din alesd), dar sunt papucei f frumosi si de calitate.

kitzy multa bafta Dianei la gradinita si cat mai putine raceli.Si mie mi-e groaza ca va aduce iar Julia virusi in casa si se va imbolnavi si Victor.Ce bine-a fost toata luna august ca nu a mai fost racita Julia deloc.

Nu mai pot scrie ca urla Victor si Julia ii "citeste", dar degeaba, cred ca vrea la mami
Weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Buna fetelor. Sunt si eu o mamica din Cluj.
Fetita mea se pregateste de mers si am inteles ca pantofiorii Melania ar fi cea mai buna alegere ca raport calitate-pret.
Ne gandeam sa mergem chiar pana in Alesd, am inteles ca preturile de acolo de la fabrica ar fi chiar si cu 50% mai mici decat la magazinele din oras.
Paula am vazut ca ai scris ca ai fost recent pana in Alesd. Cam ce preturi avea incaltamintea? Gasim ceva acum pentru toamna-iarna? Nu stiu daca merita sa mergem pana acolo. De exemplu, in Zorilor langa farmacia Aldedra am vazut niste pantofiori Melania (ceva de primavara-vara) la 80 de lei.
Multumesc anticipat de raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alinuta, eu am baieti. nu m-am uitat la incaltari de fete. dar eu nu am gasit nimic care sa fie sub 90 lei la alesd. asta cam acum o luna.dar eram in drum, deci nu am facut drumul special pt asta. e totusi destul de departe.stiu magazinul din zorilor. si eu ma plimb pe acolo, ar trebui sa ne stim din vedere :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

pt cine doreste sa mearga

http://www.ecce-homo.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fete!

elena, multumim de complimente...ti-am vazut si eu puii frumusei... ce-au mai crescuuuuuuuuttt...

alex, ne-am intors in 30 august, a fost super ok...si drumul, si locatia, compania, atmosfera, totul... vreau inapooooooooooi!!!!!!!!!! poze am pus la albumul de la semnatura, cel de jos...mai am o parte in primul album...ca n-au incaput acolo toate... deci si voi ati avut o vancata frumaosa...ma bucur...asteptam poze!!!

papucei eu am cumaprat pt copii si din Deichman, si din Decathlon, si de pe net... cum zice Paula, pt baieti nu gasesti asa o varietate mare la Melania...avem si de la Melania, de pe vremea lui Eric, dar recent n-am mai cumaprat de la ei...

vaaaai, ca incepem si noi gradi...intr-un final...am mari emotii..nu stiu cum ma impart, mai ales ca nu stiu ce fac cu Filip...mi-am propus sa merg cu Eric sa stau asa cate putin pe acolo, cu el, sa ii fie mai usoara acomodarea...cred ca o chem pe mama sa vina sa stea cu noi o vreme...

sa aveti un weekend excelent!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Paula multumesc de raspuns . La Central am vazut la Crocodilo pantofi Melania, 110-120 de lei perechea. Daca la fabrica sunt 90, nu prea merita drumul doar pentru pantofi (eventual daca iau vreo 4 perechi).
Nu stiu daca ne stim din vedere, ca nu stau in Zorilor, insa cumparaturile pentru micutza tot de la Aldedra le facem, cred ca au cele mai bune preturi din oras. Am intrat intr-o doara la magazinul de langa farmacie, ca tot discutasem de papuci si i-am vazut in vitrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fete!

musai sa va zic si voua...azi ne-am intalnit cu Andreea si Daria la Taverna...pur intamplator..fiecare cu familia ei... vreau sa zic ca Eric s-a jucat cu Daria,(celorlate fetite le-a dat 'ignore') ba chiar a avut un moment de 'tandrete' (pe care l-am vazut eu), Daria era suparata, iar ei stateau jos, unul langa altul, Eric ii povestea ceva si o tinea de dupa gat si o mangaia...ce m-au distrat... mi-au fost asa dragi... si la plecare a si pupat-o...n-as fi crezut in veci ca-l vad pe Eric facand asta...m-a surprins placut ca a fost atat de dragut, finut si gentil cu o fetita... el nu face asta...

ma bucur ca ne-am vazut cu fetele!

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

like!

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

salutare fete!

musai sa va zic si voua...azi ne-am intalnit cu Andreea si Daria la Taverna...pur intamplator..fiecare cu familia ei... vreau sa zic ca Eric s-a jucat cu Daria,(celorlate fetite le-a dat 'ignore') ba chiar a avut un moment de 'tandrete' (pe care l-am vazut eu), Daria era suparata, iar ei stateau jos, unul langa altul, Eric ii povestea ceva si o tinea de dupa gat si o mangaia...ce m-au distrat... mi-au fost asa dragi... si la plecare a si pupat-o...n-as fi crezut in veci ca-l vad pe Eric facand asta...m-a surprins placut ca a fost atat de dragut, finut si gentil cu o fetita... el nu face asta...

ma bucur ca ne-am vazut cu fetele!

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Alinutza salut!!!!!!! In sfarsit te mai mai vede omu pe net
Sa-ti traiasca fetita, deja incepe sa umble? Ce-a mai trecut timpul...Cum o cheama?

Maine cred ca mergem sa facem exudatul, am inteles ca dureaza vreo 3 zile pana ne da rezultatul, as vrea sa-l am pe vineri ca luni incepem si noi gradi, vai groaza mi....
Andrei incepe si el sa stranute, sper sa ramana la faza asta....

Mergi la inceput