Intrebare pt fetele din Germania
... legata de expedierea unui pachet.
cum vara aceasta nu putem merge in germania sa ne improspatam provizia de mancare pentru bebelusi, m-am gandit sa va intreb daca doriti sa facem schimb de servicii: cineva din germania sa cumpere si sa trimita pe autocar mancarea in Romania (lapte+cereale+budinci), pentru mine (eu platind evident absolut tot), iar la schimb, sa ma ocup de expedierea unui pachet catre germania, sau sa rezolv ceva hartzogaraie in tara (bucuresti), sau altceva asemanator.
este cineva interesat? multumesc!
Raspunsuri
andacos spune:
Libelula,eu am sa-tzi dau un sfat prietenesc si sper sa nu se simta nimeni jignit/atacat!
Eu n-as apela la o persoana care nu o cunosc pentru asemenea tip de servicii!
Acum o luna de zile(aproximativ)un autocar Eurolines ce venea din Belgia/olanda,trecind prin germania directzia Romania,a fost retzinut aproape 24 de ore si controlat,plus pasagerii dezbracatzi la piele controlatzi,stat in arest ,facut"cazier" si asta pentru ca s-au gasit la un control pe autostrada(bineintzeles ca se cred ca a fost totul urmarit inca din Belgia /Olanda)droguri in cuteva pachete de cereale!
Deci nu te incumeta si accepta de la o persoana care nu o cunosti sa-tzi faca serviciu de a-tzi trimite ceva dintr-o alta tzara(au alte rugamintzi adiacente gen:trimite si pachetul meu!!!!sau ma rog stiu eu ce alt gen de servicii la schimb)ca efectiv nu stii unde te bagi!
Povestea de mai sus a fost traita de fratele care fusese la control in Germania si nu stiam nimic de el(i se defectase si cartele telefonic si efectiv nu aveam cum sa luam löegatura cu el nici noi ,nici familia din Romania)deci nu-s povesti auzite la ...gura sobei!
Si eu is foarte amabila si voluntara,insa povestea asta m-a pus pe ginduri!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
kariguld spune:
hai Dana, ca aici suntem ca in familie. bine ca nu ne cunoastem in real cu toata lumea.....dar totusi.
libelula, unde locuiesti in Romania? sunt firme care aduc acasa colete, il preiau de aici de la usa si ti-l aduc tie la usa. costul e tot 1 euro pe kg.
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld hai Dana, ca aici suntem ca in familie. bine ca nu ne cunoastem in real cu toata lumea.....dar totusi. libelula, unde locuiesti in Romania? sunt firme care aduc acasa colete, il preiau de aici de la usa si ti-l aduc tie la usa. costul e tot 1 euro pe kg. ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA Speranta si incredere pentru David ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
Pls m-ar interesa si pe mine firme de genul asta. Pana acum am trimis cu Atlassib pachete in Bucuresti. Multumesc anticipat de info
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
helbi spune:
Maraki, daca aveti Amad in apropiere, ei au 1 euro/kg si au sediu pe Barbu Vacarescu. Sunt f seriosi, mult mai seriosi ca Eurolinesc si Atlasib.
maraki spune:
Helbi am cautat pe google si imi da Amad Bucuresti pe Calea Victoriei. Prea multe detalii nu au, poate nu am gasit ce trebuia. Pe mine m-ar interesa in mod special cum a scris Kariguld ca sant firme care vin la usa si preiau coletul si il duc la destinatie tot la usa. Ar fi super in aceeasi suma, am inteles ca nu platesti nimic in plus? Cu Atlassib platesti 10 euro de colet iar ce depaseste 10 kg este 1 euro pe kg. Kariguld, asa sant si firmele care vin acasa?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
kariguld spune:
maraki, da este firma la Munchen. se numeste HERBER, telefon 0821703408. eu am trimis prin ei de cateva ori, lui Dodo fiole de risatarun, apoi alte dati in alte orase. au si pe internet pagina, te poti uita. poti face comanda sa predai pachetul pe internet.
si este 1 euro pe kg. daca coletul este mai mic de 10 kg platesti 10 euro.
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
maraki spune:
Kari multumesc mult de info Intru acum sa ma uit pe site-ul lor.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
helbi spune:
Monica, daca nu rezolvi cu firma indicata de Kari, suna la nr asta, la Amad: 069 884549 si vezi aca trec si prin Münschen. In Bucuresti au sediul aici:
Amad Touristik
Str.Barbu V#259;c#259;rescu nr.99, ap.1,sector 2, Bucure#351;ti
Telefon: 021-2102663
Ei au 1 Euro/kg. Ce e sub 5 kg se plateste ca pt 5 kg. De la noi pleaca de 2 ori pe sapt.: miercurea si simbata.
libelula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld hai Dana, ca aici suntem ca in familie. bine ca nu ne cunoastem in real cu toata lumea.....dar totusi. libelula, unde locuiesti in Romania? sunt firme care aduc acasa colete, il preiau de aici de la usa si ti-l aduc tie la usa. costul e tot 1 euro pe kg. ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA Speranta si incredere pentru David ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
pachetul ar putea fi livrat in pitesti sau bucuresti.
herber este cumva si cu un "t" la sfarsit?
multumesc!
gata, am gasit. astept sa vad daca preiau si din Dortmund.