Prietene la bine si la greu - 129
Raspunsuri - Pagina 22
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina Many m-am uitat putin pe site-ul gradinitei bambi.Mi se pare super ok.Pretul este maricel dar avand in vedere ce zic ei acolo mi se pare ca reflecta ceea ce ofera.Un detaliu important unde anume in sector3 se afla?Adica cat de departe e de mine?Si ,daca nu sunt indiscreta,ce a-ti ales voi? de George-Stefan (15.11.09) sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumphy! haide Smara cu fetita,dar la termen! |
Bambi este pe stradute intre str. MAtei Basarab si Unirii, in spatele blocurilor. Ce este important, cladirea a fost construita ptr. gradinita, au terenuri de sport, adica au curte mare. Tarifele de pe site nu sunt acualizate ptr. 2011-2012, sunt mai mari cele ptr. anul care urmeaza, in plus te obliga la min.2-max.5 saptamani de acomodare facute in iulie si costa de te indoaie, iar pana in sept. copilul se reobisnuieste in fam.. si ce am facut.
Noi am ales o gradinita Montessori adica Montessori Kindergarten of Bucharest.
Sa stii ca prima in top a fost Bambi, insa nu am gasit un numitor comun cu directoare(au fost multe faze peste care pana la urma as fi trecut) dar cand am primit maail-ul cu noile tarife am picat pe spate.
monica_80 spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Monica,cand vreti intalneala? My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1 www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2 www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3 `Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.` Mahatma Ghandi |
si maine daca sunteti dispuse si e vreme buna
Mami fericita de Mariuta
grigore_tina spune:
Am inteles.Deci montessori e mai ieftina decat bambi.
Interesant.
Cine face capitol nou?
Tocmai s-a trezit Geo asa ca eu nu il pot face.
sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumphy!
haide Smara cu fetita,dar la termen!
many_bani spune:
citat din mesajul lui grigore_tina Am inteles.Deci montessori e mai ieftina decat bambi. Interesant. Cine face capitol nou? Tocmai s-a trezit Geo asa ca eu nu il pot face. de George-Stefan (15.11.09) sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumphy! haide Smara cu fetita,dar la termen! |
Sunt un pic mai ieftini, dar nu sunt asa aglomerati ca BAmbi.
Lumi_Richard spune:
Monica,la ce ora si unde? Venim cu siguranta,doar sa nu fie intre 1 si 5. Pe la 1:30 e pranzul,apoi doarme(astazi a dormit de la 2:30 la 6).
Oh,i-am cumparat acuarele. Atat de mult i-a placut sa "picteze"!!!! Am si impachetat una dintre picturi alaturi de felicitarea pt ziua lui daddy!
RamonaCopot spune:
Oh,i-am cumparat acuarele. Atat de mult i-a placut sa "picteze"!!!! Am si impachetat una dintre picturi alaturi de felicitarea pt ziua lui daddy! |
acum chiar ca ati avansat, auzi acuarele . Si nu a baut draga de ea deloc din apa aia frumos colorata?? ca eu cred ca ala ar fi primul lucru ce l-ar face Dominic . Azi i-am cumparat si noi un bloc de desen la soricel, dar inca nu l-am testat, ca vrem sa fim amandoi pe langa el.
Vrem si noi poza la prima creatie artistica a pisicoasei dragi !
ps. eu nu stiu sa fac capitol nou, asa ca asteptam sa se elibereze mamicile care stiu, oare e ok daca mai scriem aici?