Prietene la bine si la greu - 129

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Danku, pisoi au fost si ai mei,la 37 sapt 2140 si 1910....si acum au Eva cam 13 kg si Dragos 12...si sunt si inalti....
Am avut si eu restrictie de crestere la Eva, lichidul amniotic f putin,la limita inferioara ,repaus la pat si lichide la greu de la 32 sapt...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

dau ua, va si ma intorc la munci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

n-a fost buna cafeaua??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata,
uite ca am ajuns si la ultima luna de vara si mai am doar 4 luni de stat acasa.

dankutza esti belea, ai un stil... eu zic sa nu te stresezi prematur. stai intai sa vezi ce si cum si dupa aia vei vedea ce vei face.

dymomo imi pare rau ca treci printr-o perioada asa grea. sper sa vina zile mai bune si pt. tine. cu serviciul ai rezolvat?

licu da de unde atatea babe care-si dau cu parerea? ca mereu te aud de ele... iar faza cu numele copilului, e fain Dragos, insa din tonul mesajului tau se simte ca tu esti pe dinafara cand e vorba de ales un nume. de ce? dupa ce l-ai purtat 9 luni in burta si te-ai chinuit atat si o sa te chinui in continuare o perioada buna de timp, sa mai aiba cineva tupeu sa imi impuna un nume sau altul... macar un nume sa il alegi tu, daca tot ii puneti doua nume...

smara ce faci? cum esti? asteptam vesti. sa nu nasti fara majorete...

o saptamana frumoasa si racoroasa va doresc.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Ramonika cu serviciul nimic nou. Trimit CV-uri si cam atat. Nici timp nu prea am sa ma acup cum trebuie de asta. De fapt nu am timp de nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneatza

Eu pe fuga, inainte sa ies din casa spre tata
Licu, eu cu numele am pous asa problema: e baiat, va purta toata viata numele de familie al lui tat'su.... macar un nume sa-i dau si eu( de fapt singurul prenume... ca noi nu punem 2)

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ramonika, asa e cu numele, eu sunt pe dinafara..Sincer ma blocasem la Radu, dar....au inceput neamurili sa urle din toti rarunchii cu diverse, nu are rost sa le mai enumar ca sunt doar ineptii(cand eram acu ceva timp suparata, din cauza asta eram), si ca sa impac capra si varza, cedez eu. Oricum nici Radu nu mi se parea rupt din soare, dar altul nu imi place si pace. M-am sucit si rasucit de enspe ori, si nimic. Asa am zis cu al meu, eu un nume, el un nume sa aleaga, dar uite ca eu inafar' de Radu nu am nici un preferat. In fine, m-am saturat de ochi chioras la mine, si de toate cele, si cum nu am incotro ca am nevoie de ajutorul lor, mai cedez.

In dimineata asta spre ex Amalia e la bunici, o aduce sotul la pranz, am nevoie de mare ajutor acum cu ea. Dimineata plangea pe langa usa sa iasa afara, tricicleta ni s-a stricat, eu nu pot sa o car in brate cum vrea ea, si chiar nu aveam alta solutie. Decat sa o tin in casa maraita si miorlaita, am trimis-o la socri sa o mai distreze ei.
Intre timp eu am bagat ca berila prin casa curatenie, geamuri sterse, spalat baia, spalat rufe, acum am mancarea pe foc.

Daca era fata eram fixata pe Iris, aici da! Dar acum ca e cu putzoi, uite nu am de unde alege...

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 35+

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

lyly a fost buna cafeaua, insa cu efect intarziat.

cuscri asa e cu numele. fara sa mai punem la socoteala ca si noi purtam numele lor (de familie), nu?

dy bafta, sper sa-ti gasesti ceva.

licu zi ca ei si fa ca tine. in maternitate tu scoti certificatul constatator de nou-nascut unde scrie numele, nu? parca-ti placea Eduard, nu-ti mai place?

zebra roz

Mergi la inceput

licu apropos de nume, si la noiisi dadeau neamurile cu parerea despre nume, nu prea le placea Ruxandra, iar cica musai sa-i pun al 2-lea nume de sfant ca sa aiba noroc in viata.
apoi cand au vazut ca am nascut de sf. Andrei, musai Andreea s-o cheme. pe langa faptul ca nu ma omor dupa numele asta, e si plin de Andree pe aici, iar nu in ultimul rand, mi se pare ca nu suna bine Ruxandra Andreea.
sotul se lasase pe mana mea, insa cand au vazut ca nu ma pot convinge pe mine, ii impuiau lui capul, de ajunsese si el sa ma frece cu Andreea sau alt nume de sfant.
le-am taiat-o la toti scurt si a ramas cum am vrut eu. soacra-mea chiar s=a ofticat si cica s-a suparat pe mine. lasa ca i-a trecut. mare paguba... astea-s chestii de moment, care se uita, insa copilul ramane cu numele ala toata viata.

zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

sotul se lasase pe mana mea, insa cand au vazut ca nu ma pot convinge pe mine, ii impuiau lui capul, de ajunsese si el sa ma frece cu Andreea sau alt nume de sfant.

Uite asa e si al meu, el alesese Radu, eu am aprobat, incepuse sa imi placa cum suna Raducu, pe urma au inceput ai lui cu alte alea..si a inceput si el sa ma frece ca tin la numele Radu acum doar ca sa le fac lor in ciuda, si anume fac..Si uite ca nu mai am nici chef, nici forta sa ma cert cu nimeni, si asa sunt la limita sa cedez psihic cu totul.

Adevarul e ca nu imi place nici un nume de baiat, de asta nici nu ma mai dau de-a rostogolul sa aleg eu ceva..Dragos nu imi displace..Eduard imi place, dar nu imi place prescurtarea Edi, si in mod sigur toata lumea va prefera Edi sa ii zica, deci pas.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 35+

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput