Strugurasi de Sept-Oct 2011 (88)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

aaa.. desi prefer sa iau sticluta scumpa dr brown,tetine, suzeta nuk, geluri de us si creme mai destepte etc lucruri de calitate oarecum, unele lucruri gen pompa de muls, sterilizator etc nu vreau sa iau scumpe pt ca nu stiu daca le voi folosi... daca de ex iau o pompa cu 100 lei si o folosesc de 2 ori nu imi pare asa rau decat daca as da 3-400 lei.. daca o sa am nevoie imperativa voi lua dupa ce e mai bun...

34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Atunci nici eu nu iau sterilizatorul, ai dreptate tu Sei.
Eu am luat biberoane din plastic.... se fierb in apa?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria

cumnata imi zicea ca ea le spala cu det de vase le clatea ff bine si le oparea nu le fierbea...
mai sunt solutii de dezinfectat in comert... insa poate nu vei avea nevoie de sticluta daca ai laptic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Nane da, la maternitate nasc. Pe Filip l-am nascut la Eva dar acum nasc la maternitate.

Seidana nu tre sa cumperi toate produsele. Cumperi si tu cate ceva. Eu la pudra chiar nu i-am vazut sensul. Usuca doar la aplicare, dupa ce pui pampersul face cocoloase de la umezeala. Baneocin n-am folosit, la buric am sters doar cu spirt, la fundulet am dat cu crema cu zinc. Daca trebuie ceva mai bun sunt destule variante, dar nu cred ca trebuie sa le cumperi pe toate.
Aparatorile de san nu sunt numai pt format mamelonul dupa cum am spus, protejeaza si impotriva infectiilor daca ai ragade. Dar se gasesc si foarte ieftine, 3 lei park de la Primii Pasi. Pompa nu-i musai sa cumperi chiar acum, iar daca iti va trebui poti lua una manuala cu maner (cele tip seringa sunt incomode si nu fac vid klumea, cele cu para sunt o porcarie). Nu trebuie sa cumperi una scumpa, eu am luat pt 2 prietene de la Primii Pasi cu 38 lei si au mers perfect. Cineva zicea ca s-a stricat, este adevarat ca e posibil, dar cum nu sunt f scumpe... Eu am de la Avent manuala si e foarte buna. Cele electrice sunt foarte scumpe si eu le-as recomanda doar daca mulgi intens, de ex daca bebe nu suge deloc si trebuie sa te mulgi la fiecare masa ca sa-i dai, cum a patit o vara de-a mea. In rest, selectezi si tu si adaptezi la situatia ta. Ce nu e musai luat acum iei pe parcurs.

bujo mami de Filip si 34+ cu

Mergi la inceput

Bujo corect... asa zic si eu cu lucrurile.. pudra de talc e buna si mai incolo pt tantari, am si eu nevoie de ea.. oricum e buna in casa, chiar nu ma gandeam sa o folosesc la fundulet..

Oricum la al doilea bebe voi fi mai stiuta si inteeapta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:

cumnata imi zicea ca ea le spala cu det de vase le clatea ff bine si le oparea nu le fierbea...
mai sunt solutii de dezinfectat in comert... insa poate nu vei avea nevoie de sticluta daca ai laptic....

Daca bibe sunt din plastic fara BPA sunt ok la fiert. Asta cu oparitul doar nu omoara bacteriile toate ( e mai bine decat doar spalate dar nu e suficient). Riscul sa faca afte bebe sau vreo candida bucala creste serios daca nu sterilizezi corect... si sincer... prefer sa le fierb de sa le zapacesc decat sa-l vad mic si suferind cate o sapt de durere, sa nu pape... si asta pentru comoditatea mea.
Pe partea celalta sunt copii care nu patesc nimic nici daca doar sunt spalate biberoanele si sunt copii la care sterilizezi de zapacesti si tot patesc cate una
Despre solutiile de sterilizat la rece: am cumparat si eu o sticla ( in ideea ca suntem plimbareti rau si sa am cum sa sterilizez o suzeta). raman cu miros puternic specific vasele/tetinele si unele mamici s-au plans ca bebeii au avut crampe si alte minuni de la alea. Noi nu am patit deci nu stiu cum au patit altii , stiu doar ce mi s-a povestit.
Eu solutia aia la rece am folosit-o la sterilizat jucariile si am fost foarte multumita de ea

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

biberoanele sunt din plastic fara BPA si tetinele din silicon.deci se fierb.

Mergi la inceput

fac capitol nou...

ionela, eu vb din auzite tu din exp.. deci multu pr sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

cap nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:

biberoanele sunt din plastic fara BPA si tetinele din silicon.deci se fierb.

Dap

Am fugit la orizontala
Noapte buna strugurasi si mamici_butici

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 26+ cu

Mergi la inceput