Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

delia anaxena nu ati trecut azi sa faceti cinste sper ca va petreceti si maine va amintiti si de noi

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

gabi asteptam pozici pe cand e gata cu amenajatul casutei ai mai fi vrut un bb acum, asa repede???

simo, la cat de mult iti seamana puiutii cred ca de asta vedem si noi ca ai ochii albastri oricum ai 3 flacai frumosi foc!!! deci sunteti si voi la diversificare daca i ai dat fructe, nu?? ce fructe i-ai mai dat???? eu nu mai stiu ce combinatii sa fac ...

strumf este superbbbaaaaaa mica strumfita!!!! mie mi se pare ca incepe sa semene cu tine!! cand aveti nunta??

alexina sar'mana....sigur ca da am inteles ce vrei sa spui..sa nu crezi ca m am suparat! ce pozici frumoasa..ce frumoasa este tea....ultima pozica imi place la nebunie!!!

maduta sa aibe pofta cata la papica!! bulanasele ei!! ati fost la cantarit?? ati facut vaccinul??

ally la cat mai multi ani fericiti impreuna!!! si o surioara pt frumosul edi!!

bravo bb luca de cris!! sa fi un mare papacios!!

mah lucas al meu in loc sa isi pastreze pogramul de pana acum vad ac are in fiecare noapte o trezire de papa la 3-4 ufff sper sa isi revina...bine ca papa mai mult in somn si doarme in continuare. macar atat.

trimit mesajul si revin dupa ce citesc in continuare....ca acum sunt in cada...si se descarca laptopul.//\macar sa nu il pierd mesajul,,

edit:

adica,, continuare

happy ce interesant e scaunul...ce bine doarme maria!! si ziua cum doarme?? al meu vad ca ziua doarme superrr bine...somnul de la amiaza de cate 4 ore legate si inca 2 somnuri scurte de o ora pana in panz si unul spre seara.

cami multa sanatate la petra!

voi uscuati parutul bebelului cu feonul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

strumphy Trebuie sa treaca! Fetele cu experienta sigur te vor lamuri.

Ioana mea s-a oparit de la caldura sub gusulita. Oare cu ce sa-i dau?

Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

strumf din cate cunosc eu crema care contine cortizon poate fi periculoasa daca e folosita in mod constant (excesiv) si pe o perioada de timp mai mare da dependenta. pt bebe cel mai probabil ti-a recomandat o crema cu o concentratie mica.

catank, eu cand era rosu lucas sub "gusa" il spalam mai des cu apa simpla si ii dadeam cu pudra de bebe. a doua zi nu mai avea nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Neata fete.
Roxy ii am caprui verzui...vara sunt mai mult verzi.nu cred ca-ti dai seama in poze.Dar stii ce-i culmea, multa lume imi spune ca-i am albastri.
Cami, ai mare dreptate, mi-a placut cum ai vb despre impartasanie.
Miki, ce scumpa esti, cred ca esti ca mine visavis de copii, sunt moarta dupa ei...daca as putea as face 20...
Catank scumpa. Cand am fost la cumparaturi copiii au ramas cu mama cei mari, l-am luat doar pe Arsenie care a fost cuminte tare
Lalely, cum mai sunteti? V-ati facut bine?
ally, cum nu aveti pe nicaieri razatoare?Hmmm.
Happy si spor la supica, intr-o sapt cred ca incep si eu cu supa...ca deja fructe i-am cam dat. Nu regulat, asa din cand in cand...i-am dat si strugure ieri, ii place la nebunie.
Scrish, eu mi-am luat de plastic, n-am gasit d esticla, dar mersi de pont, poate reusesc sa ajung pe acolo..
Strumpfi, merg sa verific pozele...sa va vizionez

Eu o astept pe sis a mea cu copiii..nu stiu cand mai intra

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Simo suntem mai bine..Si eu si bebe..bebe inca are muci dar nu mai tuseste.Maine mergem la medic si vedem ce mai zice de David..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

lalely voi cum mai sunteti???
edit, acum am vazut ca tocmai ce ai scris. sper sa fie bine david cat mai repede!

Mergi la inceput

ha ha hi...cand lipsesc eu....lipsesc..dar cand revin...nu mai tac :)))) asa ca mai bine ma mai retrag...nu de alta dar poate termin eu singura capitolul :)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

gata si ziua de azi
iar am facut o gramada de treaba printre care am cules castravetii din gradina si m-am facut praf pe maine ca inteapa raaau si acum ma ustura si se vad ca niste zgarieturi de pisica. apoi i-am pus la murat singurica pt prima oara sper sa fie comestibili

i-am facut baita mandrei, am stat de vorba putin si acum molfaie la suzi langa mine in pat. e ca un cremvusti si mor dupa ea. cateodata chiar as musca putin din falci
toata ziua se uita la manute, le descopera. e asa dulce cand o vezi ca urmareste manuta si nu o mai intereseaza nimic atunci...se concentreaza maxim.

yasmi- mersi pt cinste si felicitari pt semnatura importanta. sa vezi ce frumos e la casa lucas cred ca a trimis somn pe la altii. isi revine el sunt sigura
strumph- eu zic ca daca ai fost la doctor stie el/ea ce a prescris acolo unui copil de 4 luni. eu i-as da cu crema aia ca la urma urmei nu este o dermatita sa treaca cu produsele din comert ci este o ciuperca. of cu pisica aia, nici eu nu sunt de acord mai ales cu copii si mai ales daca sta si pe afara! oricum recunosc: I'm not a cat person!

trebuie sa cobor sa sterilizez biberoane
revin daca mai e cineva mai tz

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

strumf din cate cunosc eu crema care contine cortizon poate fi periculoasa daca e folosita in mod constant (excesiv) si pe o perioada de timp mai mare da dependenta. pt bebe cel mai probabil ti-a recomandat o crema cu o concentratie mica.

catank, eu cand era rosu lucas sub "gusa" il spalam mai des cu apa simpla si ii dadeam cu pudra de bebe. a doua zi nu mai avea nimic.

Mda....cu ceai de galbenele o spal si eu in cursul zilei ...dar fara pudra. Multumesc mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

strumphy Trebuie sa treaca! Fetele cu experienta sigur te vor lamuri.

Ioana mea s-a oparit de la caldura sub gusulita. Oare cu ce sa-i dau?

Multumesc anticipat!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

spala, ususca si da cu apa termala....poate ajuta!gusita :)

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput