Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Neatza fetele!

Dana ce frumosi sunteti! Sper sa reusesti sa te tii tare pana la rezultate! Curaj, o sa fie bine!

Moniq felicitari pt. cuculetz!

Brambu tot tin sa zic, ca de-aia am si intrebat de poza de la avatar, ca ai o fetita extrem de frumoasa. De cate ori vad poza, o admir momente bune, parca e de felicitare...

Lia ma gandesc la tine zilnic, si ma bucur si eu cand te citesc! Sper sa fie drumul vostru fara peritpetii de acum inainte!

Nicole sa va fie de bine vacanta! Frumos traseu!

Diana ce misto ca ai gasit polar! Eu nu eram mare fan in copilarie, ca maica-mea, panicata, imi dadea inghetata numai semi-topita, si asa nu prea era buna. As incerca acuma una sa-i simt gustul ca lumea!

Luny ce norocosi ati fost! Ce de peste! Sa trimiti si incoace niste bors

Azi am emotii, colega mea de servici naste azi prin cezariana, i s-a rupt apa de ieri, fix cu o luna inainte de DPN. Sper sa fie bine si ea si fetita (bebe era marisor la masuratori).

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)
22+ cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Buna dimineata si o

Brambru cate kg cantarea pestele ....este foarte marreee....foarte frumoase pozele
dia colega ta naste prematur? sau de la ce i s-a ruppt apa....eu sunt la prima sarcina si nu stiu daca e normal ....multa sanatate ei si bebelusei

Andreea 20+ Maya

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Tia, da naste prematur, nu e prea normal, de-aia am emotii...acu' nu stiu de ce i s-a rupt apa, oricum ea e la a 2-a sarcina, are 43 de ani, si o fetita de 15 ani...Poate fi varsta, eu stiu?

21+ cu bb2

Mergi la inceput

sa dea Doamne Doamnesa fie bine si sanatoase amandoua

Andreea 20+ Maya

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

'Neata!
Multumesc de cafea, acum o savurez!
Nicole, faina vacanta ati avut voi!
Dia, tinem pumnii colegei tale! Mai sunt fete aici la odiseea noastra care au nascut la 36 de saptamani.
Luny, am vazut si eu pozele impreuna cu sotul! Faorte faina captura ati avut! Eu nu ma dau in vand nici dupa pescuit, nici dupa peste. Si sa il gatesc nici asa.
Noi pe acasa, tre sa merg sa imi fac saptamana asta analizele pentru "angajare" si sa imi duc actele pentru contract. Si tre sa merg si cu Stefan la Orl, sa il mai consulte, nu imi place ca tot sforaie si respira pe gura cand doarme, mai bine ii scoteam si amigdalele deodata cu polipii

diana 18+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Lunny si Brambru trebuie sa va dau un miel de paste ...intrabarea cu pestele era pentru Lunny dar neuronul meu de gravida cred ca se gandea la Brambru cand am scris.....va pup

Andreea 20+ Maya

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Neata fetelor!

Brambu, merci de complimentele la adresa purcelului

Noi n-am facut mare lucru in vichend, am gatit si am zacut. Ieri am baut niste lapte si mi-a fost rau de n-am mai putut, ca am uitat ca nu tolerez lactoza si ca asa timpenie mi se pare laptele si lactatele in general de sa nu le mai vad la fata.

Acu' is mai bine, desi am avut azi noapte arsuri si am suferit.

Dana tinem pumnii

Dia, ai gasit nume pt bebelusa?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Ooka am mai sugerat "printului" niste nume, refuzate categoric, asa ca am lasat-o balta...Pana pe la 30 si de sapt. nu mai zic nimic... Imi pare rau ca ai suferit in weekend! Sper sa te refac pepede!

21+ cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
o cafeluta bem si noi?..
ma bucur ca v-au amuzat pozele cu pescuiala, i-am facut hatarul sotului si am mers cu el... borsul a iesit bestial!! gust ca ala al pestelui crescut in habitatul lui natural, hranit natural, mai rar...
Tia, a avut cam 15 kg ala mare!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

neata
dupa niste zile in care nu am fost tocmai in forma...ca d-aia nici n-am mai scris...sper sa incep saptamana mai bine
n-am fost in forma de oboseala si stresuri multe si gata, m-am hotarat s-o las moale. sa vad cum scap de ce mai am de lucru, ce pot pasa pe la alti colegi ca e clar ca se ingroasa gluma, si contractiile mele de asemenea deci nu vreau stresuri in plus
fetelor care mi-au raspuns cu CIC-ul (kya, pica, berdo, anna) va multumesc, o sa-mi las si eu o marja de 7 zile-10 zile dupa DPN, nu de alta dar eu nascand VBAC nu cred sa ma lase nimeni pana la 43 de saptamani. asta e, banii de indemnizatie vor veni dupa 1 ianuarie, dar vb aceea, mai bine mai tarziu decat deloc. nu ma vad alergand cu hartogarie ca sa explic de ce am nascut mai tarziu.
pica ai vreun site cu cei din pitesti? ca da, si eu tot pe alb vreau mobila. eu am gasit urmatorul sitede mobila cu patuturi de bebe si de copilasi mai mari si mi se pare ff misto. i-am intrebat daca imi modifica un pic dimensiunile si mi-au zis ca in principiu da, iar transportul ma costa 120ron din Iasi. dar tot nu ar fi acelasi lucru cu unul facut pe comandadaca nu au site sa-mi zici si mie cam care au fost scorurile (mai mult sau mai putin)
dana bafta multa. treaba cu rinichii, uite ca nu stiu exact daca e vb de pete sau altceva, am auzit-o atata de frecvent in jurul meu... inclusiv o colega de birou care are acelasi DPN cu mine o are. in toate cazurile bb a fost ok, nici vb de down sau altceva, ba chiar s-a remis pana la nastere. iti tin pumnii sa fie la fel. in rest esti o frumoasa, te-am admirat, si tinuta si talia
brambu bafta la alegerea tipului de nastere. eu avand in vedere ca am regretat cezariana, am zis sa incerc si naturala. si mie mi-a frica, mai ales ca n-o sa am voi cu epidurala, dar ma simt impacata cu alegerea facuta. si culmea, desi sunt riscuri asa cum zice si miere, nu ma inspaimant deloc la ele. sper sa raman asa pana la nastere (cu aceeasi atitudine)
miere ai citit/auzit cazuri concrete de rupturi uterine totale (alea care-s intr-adevar periculoase pt bebe) in cazul in care travaliul a fost 100% natural? cica rupturi apar oricum, dar micute si nepericuloase. ca bebele sa fie intr-adevar in pericol trebuie sa se rupa de-a binelea. eu toate povestile horror le-am auzit la accelerari/declansari de travaliu.
luny sa va fie de bine pescuitul si borsul. faina caputra, are cu ce se lauda sotul.
ooka imi pare rau ca ai avut un we naspa. sper ca esti mai bine acum pentru ca esti veterana in ale shopiingaritului pe net, spune-mi si mie site-uri bun pt carucioarele maclaren. mi s-a pus pata pe www.strollersdirect.com/Maclaren-Juicy-Couture-Stroller.htm" target="_blank"> asta si e cam scump in state, imi imaginez ce o fi pe la noi prin magazine, asta daca intr-adevar se si gaseste
dia bafta prieteni tale, 36 de saptamani nu e f prematur, e la limta. sa fie sanatosi amandoi
moniq felicitari pentru cucul bleu
azi cred ca ajung si eu la gineco. sper sa fie bine colul meu la cate contractii am

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 23+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput