Aradence DC (165)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
Gabi, tu nu mergi cu copii la strand?

S-a dus Cipri. Eu nu pot...
Mi-a trimis o poza cu copiii mei, Dragos al alinei 33 si un coleg de clasa de-lui Tudor, toti 4 incolonati mancau langos, si erau cu o manuta sus ( probabil le-a zis Cipri sa ma salute)
Flavia ce bine cai ai zis de inchetata, ca nu stiam ce as manca dulce... am o cuitie de inghetata in congelator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Tudor!
Moni, sa va traiasca frumuselul, sa fie sanatos si sa v-aduca numai bucurii.
Imi pare rau ca nu pot folosi emoticoane.
Noi nu demult am ajuns de la Oradea. Scriu de pe telefon ca n-am mai deschis calculatorul.
Sincer, mi-e dor de voi si de forum, dar am o perioada foarte aglomerata pana venim din concediu. Sper sa revin cu forte noi de luna viitoare.
De maine sunt in concediu si duminica plecam in Muntenegru.

Ada, noi am facut saptamana asta pasapoarte copiilor, dar din alea pe 1 an.

Flavia, sanatate lui Bogdi! E mai bine acum?

Eu tusesc groaznic de 3 zile, n-am tusit asa nici cand am fost mai virusata. Am mancat lubenita de la frigider, dar nu-i prima data.

Ioi ce sec mi se pare mesajul asa fara iconite!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

La multi ani Mariilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Si noi am fost ieri la strand si ne-am dat o data pe toboganul mare. A fost si "momentul vietii mele" ca eu am frica de apa si va dati seama cand m-am vazut eu cu capul sub apa la aterizare ce am simtit.
Eu am fundul ciruit de la injectii, sunt vanata si ma doare
Gabi nu m-ai deranjat cu mesajele
Fetelor distractie placuta oriunde va aflati
Flavia sanatate lui Bogdi. Trimit PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Multumesc de urari, eu fiind una dintre Marii!

La multi ani, Tudor! Sa cresti mare, frumos si sa aduci multa bucurie parintilor tai in continuare! Moni, te-am sunat sa te felicit pentru junior, dar tot timpul suna ocupa...
Flavia, Bogdi sa se faca bine, ca putem merge si altadata...doar sa fie cat mai curand, ca eu in septembrie incep practica la faculta, am controlul la Szeged, vine mama in vizita si am si vreo doua restante din toamna...luna aglomerata :D

Mi-as dori cand va intoarceti din concedii sa punem si de-o intalnire forumista....ce ziceti? Poate acolo in Gradiste la casa cu teren de fotbal?

Va pup pe toate !

Mama Marei si a Dorei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Multumesc de urari! Si cu intarzaiere la multi ani MARIILOR din zona !
DIANA11 si zici ca te-ai dat pe toboganul ala? Io nu,in schimb Diana da !

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Moni La multi ani lui Tudor!sa-mi fie rusine ca ne-am si intalnit si nu i-am spus nimic Acuma aud si de tratamentul de cobai,las' ca te prind eu la strand .
Cristina Rubi ,crema cu FP 110?!woooooooow.Ce mai fac fetele tale?pe unde ati mai mers in vara asta.
Miha ce nazbatii ai facut la 1 Mai de ma sunara de la receptie ca sa dea de tine?V-au sunat si pe voi sau numai pe mine
?Noi spunem pas in august baschetului.
Alina 33 pe tine te-am vazut la strand.Eu eram aia care ma holbam la tine in timp ce-l hraneai cu langos pe Dragos .Nu stiam de unde sa te iau .
Ada si Flavia va invitam pe strandul din Arad .si pe Clau ca sa fie trupa completa!

si eu vreau intalnire de forumiste

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Salutare
Dau si eu un semn sa stiti ca mai sunt ,caci m-am deconectat total de lumea virtuala fiind mai tot in deplasari. Fiindca e vara si soare incercam sa profitam la maxim de fiecare minutel ,sa facem viata cat se poate de relaxanta ,caci cu atat ramanem ,restul is trecatoare.
In toata aceasta perioada cat am lipsit ,am avut parte si de momente dramatice datorate mortii verisorului meu iubit de care se leaga toata copilaria mea petrecuta in vacantele de vara la bunici si implicit nazbatiile facute impreuna .Tot ce e legat de frumoasa varsta a copilariei...Nu vreau sa va stric buna dispozitie ,asa ca inchei aici,doar ca e bine cand cineva te asculta si sunt convinsa ca sunteti alaturi de mine si stiti ce simt. Dar viata merge mai departe ,asa cum ne e dat fiecaruia.

Dupa cum va ziceam ,ne plimbam de zor , pe la Gyula ,am fost si la Moneasa sa savuram niste clatite dar a plouatttt moamaaa dar de aia tot am mancat si luni am ajuns acasa de la mare unde a fost k la mare ,se stie ,distractie la maxim pentru copii ,relaxare mai putina (specific concediului cu copiii),dar important e ca ei sau simtit bine si noi pe langa ei. Finalul adica in drum spre casa ,n-a fost placut pentru David ca a vomitat si l-a apucat diareea ,acum e in recuperare .
Maine plecam la munte spre Garda ,facem o vizita si la salina de la Turda si cand ne intoarcem inca nu stim ,probabil cand ne saturam de admirat copacii si peisajul

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

La multi ani si din partea mea tuturor sarbatoritilor din perioada in care am lipsit

x-ray urata vestea despre sotul tau ,sper sa fie bine .
Alina bafta cu mutatul si toate cele si concediu placut.
Miha nerabdatoare mai esti cu mutatul . Si eu as fi la fel ,sunt convinsa . Mai mergeti la mare ,in septembrie?
Moni sper ca rolul de cobai sa fie unul favorabil . Mai sti ceva de Claudiu ,am inteles ca s-a operat luna trecuta?
Gabi harnicuta mai esti ,buna la casa omului ,mai ales daca se simte si la portofel .
Flavia e mai bine Bogdi ?

numai bine ,mai apar io

Mergi la inceput

Ildi, imi pare rau de verisorul tau. Cum a murit?
Cat despre portofelul meu... cred ce e spart ca nu vede ce pun el
Carmen, noa vezi ce patesti daca nu citesti?
Punem de-o intalnire in weekend la strand? daca e vreme buna vreau sa merg si samabata si duminica.

Mergi la inceput